- Poruka
- 1.320
Gost je kod Marića...
Gledajte, pa da se smejemo zajedno glupostima...
Gledajte, pa da se smejemo zajedno glupostima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko je bre taj?![]()
Добар је Млађа, иако не разуме баш добро опасност заједничарења са екуменистима.
Нека га Милостиви Бог, још дуго поживи и много деце и здравља му подари.
Kako bre ko?
Humanista i mislilac... Ponos slobodne Srbije..
Kako bre ko?
Humanista i mislilac... Ponos slobodne Srbije..

pa gotovo je

A jel to ta jeziva reakcija drzave, posle par meseci lik gostuje po televizijama???
![]()
A to je taj. Cek`pa sta je sad? Nema mesta u tvorza?
A to je taj. Cek`pa sta je sad? Nema mesta u tvorza?

Ne samo da nema mesta u zatvoru, nego nema dovoljno ni narukvica...
sa mogucnoscu ekskluzivnog gostovanja na tv...Kao u svakoj ozbiljnoj drzavi, je l`?Имали гдје снимак са гостовања?Јел неко гледао, каква је била тема емисије?
Баш би би захвалан ако неко постави емисију.
Па рецимо да је Младен Србин и домаћин у овој земљи, а онај други је азијатски имигрант (види се по фаци да је Турчин. Хоћу да кажем да Зуки није потурчени Србин већ прави Османлија). Али странац у Србији има већа права од Србина. Србија Србимаu cemu se covek razlikuje od zukorlica..??
ovaj barem zaglavi u pritvor a kad ce zukorlic..??
Па рецимо да је Младен Србин и домаћин у овој земљи, а онај други је азијатски имигрант (види се по фаци да је Турчин. Хоћу да кажем да Зуки није потурчени Србин већ прави Османлија). Али странац у Србији има већа права од Србина. Србија Србима
Ja sam gledao... Biće repriza verujem...
Obzirom da su moji politički, moralni i životni stavovi sasvim u suprotnosti sa stavovima ovog robijaša, mogu da kažem da je emisija obilovala glupostima, koje su u pojedinim trenutcima bile prosto groteskne...

Kad je repriza?Pa dobar je Mladen Obradovic jel on na celu OBRAZA .