mario80
Legenda
- Poruka
- 72.496
Kako ste prošli u životu? U početku se sve žene pretvaraju i foliraju. Posle ispliva ona njihova tamna strana pakla.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji li je muski pakaoKako ste prošli u životu? U početku se sve žene pretvaraju i foliraju. Posle ispliva ona njihova tamna strana pakla.
pa ne bih ja bas reklaPa valjda žena?
kakve su to gnjiloguze? i vi svasta ebete.Zašto je reč gnjiloguza zabranjena na forumu? A ipak je skripta ne pokriva zvezdicama? Reč koja jasno opisuje gojaznu lenju osobu?
Zato što je ismevanje izgleda (body shaming) zabranjenoZašto je reč gnjiloguza zabranjena na forumu? A ipak je skripta ne pokriva zvezdicama? Reč koja jasno opisuje gojaznu lenju osobu?
i na tvoju mlitavu kozu verovatnoCelulit sam zaboravio
zamisljajukakve su to gnjiloguze? i vi svasta ebete.
mario to su onda debeloguze.Celulit sam zaboravio
guzata možeSisata može a gnjiloguza ne? Guzata?
Jbg svaka žena na svetu za služuje ponekad da bude najlepša i najbolja čak i one najodvratnijekakve su to gnjiloguze? i vi svasta ebete.
guzata može
Neki vole guzate, tako da može da bude i kompliment
Ja volim i gnjiloguze ako imaju veliko srce i dobru dušu. Udariš, razmakne se talas i ubodeš. Posle može povratni da te odbaci sa kreveta ali se zato dobro uhvatiš ko vodeni krevet jbtguzata može
Neki vole guzate, tako da može da bude i kompliment
I mršoguze su dobre u nečemu sigurno.
salim se nisam guzata
sigurnoI mršoguze su dobre u nečemu sigurno.
iznenadio bi se,nemoj nikad da imas predrasude.Da odu po cigare i leba recimo
Šugenzijeva zaostavština...Zašto je reč gnjiloguza zabranjena na forumu? A ipak je skripta ne pokriva zvezdicama? Reč koja jasno opisuje gojaznu lenju osobu?