Младе дјевојке тек пунољетне маштају о мушкарцима који имају 35 па и на више

Ali to se zadovolji u jednom momentu, nije dugoročno rešenje za mnoge. Posle sa godinama to rpestaje biti važno. Kako si stariji sve više ima zrelijih ljudi na koje se možeš osloniti.
То је сад нешто сасвим друго што си ти написала. Али у овом моменту је да дјевојке оде18-19 година маштају о старијим момцима 30 па чак 35+ и радо су са њима у разним шемама и чак се доста ппнижавају у том 'односу'.

Не би она то радила да има другу жртву - али нема.
Придавила је тог јадника и то је то.
Он уопште није жртва него је она у овом примјеру.
Нпр на сваку 10 поруку јој одговори и то само кад му треба секс.

Pa šta je tu čudno? Neko ko ima 18 još nije emotivno zrela osoba. Vezala se za njega. Vežu se i osobe mnogo starije, a kamoli devojka od 18.

Zato se i kaže da ne treba gledati decu, jer "godine su samo broj" nije tačno, budući da sa godinama čovek ima veće isksutvo, zreliji je i sposobniji da se brine o sebi. Ovako ne ume da vlada svojim emocijama.
Везала се она за ништа, то и сама понекад каже.

Он уопште није жртва него је она у овом примјеру.
Нпр на сваку 10 поруку јој одговори и то само кад му треба секс.

Pa to je normalno, takav sam i ja bio kad sam bio mlad i prirodan ...

Pre će biti neki matori muškarci 35 pa i na više maštaju o mladim devojkama tek punoletnim koje maštaju o muškarcima koji imaju 35 pa i na više...
Нико није матор са 35 као прво.
Друго дјевојке маштају управо о тим маторим како их ти описа и јуре за њима и понижавају се чак.

Dobro, možda maštaju mesec-dva ali to je sastavni deo odrastanja.
Uglavnom ne urade ništa sa tim starijima jer ih to prođe pa se lepo vrte oko nekih svojih generacija
Не то траје преко годину дана у овом примјеру који је мени познат.

Jeste, jeste, zabranjeni su im..čim ih ispolje odmah krenu da ih guše savetima..nemoj, ne smeš, pazi..

..a predatori okolo ko krokodili..čekaju pogrešan korak..

I da, naravno, mnogo devojaka ima loša iskustva da starijim muškarcima...
Ова дјевојка из мог примјера има лоша искуства.

Moj utisak je suprotan, tj. da takve muškarce smatraju dedama. Ne žele ni u serijama da ih gledaju. Žele samo zgodne mlade privlačne momke. Kad se pojavi neki malo zreliji muškarac u nekoj od serija koje tinejdžerke rado gledaju, to je odmah pobuna i gađenje. Azijska kinematografija je to na vreme shvatila i kada snimaju serije za mlade devojke, uvek su prepune mladih lepotana, koje, uzgred budi rečeno, žene svih godina izgleda radije gledaju nego muževne iskusne muškarce. :D Vremena se menjaju...
Ти имаш свој утисак, а ја примјере из непосредне близине.

Back