Младе дјевојке тек пунољетне маштају о мушкарцима који имају 35 па и на више

Velika razlika u godinama ipak sa sobom povlaci i razliku u mentalnom sklopu licnosti, nacinu razmisljanja, zivotnim zeljama, interesovanjima, zdravstvenom stanju...
Nije to lako hendlovati i uskladjivati ako se izgradnja ozbiljnog i uspesnog partnerskog odnosa.

Velika razlika u godinama ipak sa sobom povlaci i razliku u mentalnom sklopu licnosti, nacinu razmisljanja, zivotnim zeljama, interesovanjima, zdravstvenom stanju...
Nije to lako hendlovati i uskladjivati ako se izgradnja ozbiljnog i uspesnog partnerskog odnosa.
Samo se dignes iz sirotinjskog tripa o ljubavi i glumis leonarda dikapria,isto godiste isto ne garantuje pola veka braka,prosto nismo takvog kova samo cepaj dokle traje

Dečake tih godina niko ne uzima za ozbiljno i sve im je oprosteno i svrstano u kategoriju -odrastanje, borba, hormoni divljaju..
Devojkama su hormoni i u tim godinama zabranjeni jer kad podivljaju odma iz žbuna iskoči neki iskusni 35+ predator...:lol:

Dečake tih godina niko ne uzima za ozbiljno i sve im je oprosteno i svrstano u kategoriju -odrastanje, borba, hormoni divljaju..
Devojkama su hormoni i u tim godinama zabranjeni jer kad podivljaju odma iz žbuna iskoči neki iskusni 35+ predator...:lol:
Ko zabranjuje devojkama hormone, to nije istina :O
to je zakljucak tvojih iskustava

Ko zabranjuje devojkama hormone, to nije istina :O
to je zakljucak tvojih iskustava

Jeste, jeste, zabranjeni su im..čim ih ispolje odmah krenu da ih guše savetima..nemoj, ne smeš, pazi..

..a predatori okolo ko krokodili..čekaju pogrešan korak..

I da, naravno, mnogo devojaka ima loša iskustva da starijim muškarcima...

Prilozi

• later-alligator.gif
    later-alligator.gif
    157,9 KB · Pregleda: 0
Jeste, jeste, zabranjeni su im..čim ih ispolje odmah krenu da ih guše savetima..nemoj, ne smeš, pazi..

..a predatori okolo ko krokodili..čekaju pogrešan korak..

I da, naravno, mnogo devojaka ima loša iskustva da starijim muškarcima...
sta ja da radim kad me jure sve te neke mlade i lepe

krunska scena koja je obelezila felinijevu epohu...izabrao ja najcistiji primer ljubavi spram zena kad je spojio nespojivo.

ima jedna fotka stara zanlupsijef francuz, slikao c/b samo sa jako sirokim objektivom od 21 mm...i na fotki iz jedne porodice, 4 ili 5 slagacu te zena...od bebe, preko male od 5-6 godina, adolescentkinje, zrele zene i bake...znaci generacijski ne jaz, nego polni konzesus ako tako mogu reci...ne treba da kazem da su bile sve nage...i fotka je briljantna, mogu reci filozofska.

a djakomo osim sto je bio pesnik bio je i filozof, nisu ga tamnicili u veneciji zbog bluda i nemorala, vec zbog toga sto je pogadjao sustinu i bo ljude u mali mozak.

krunska scena koja je obelezila felinijevu epohu...izabrao ja najcistiji primer ljubavi spram zena kad je spojio nespojivo.

ima jedna fotka stara zanlupsijef francuz, slikao c/b samo sa jako sirokim objektivom od 21 mm...i na fotki iz jedne porodice, 4 ili 5 slagacu te zena...od bebe, preko male od 5-6 godina, adolescentkinje, zrele zene i bake...znaci generacijski ne jaz, nego polni konzesus ako tako mogu reci...ne treba da kazem da su bile sve nage...i fotka je briljantna, mogu reci filozofska.

a djakomo osim sto je bio pesnik bio je i filozof, nisu ga tamnicili u veneciji zbog bluda i nemorala, vec zbog toga sto je pogadjao sustinu i bo ljude u mali mozak.

Zanimljivo kako si povezao Felinija i tu fotografiju :think:
..zvuči kao metafora večnog ciklusa života i lepote žene u svim njenim oblicima. Mnogi umetnici filozofi pa i Djakomo je poput Felinija i tog fotografa, razotkrivao duboke istine, ponekad na način koji uzdrma temelje...društva....🙃

Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Moj utisak je suprotan, tj. da takve muškarce smatraju dedama. Ne žele ni u serijama da ih gledaju. Žele samo zgodne mlade privlačne momke. Kad se pojavi neki malo zreliji muškarac u nekoj od serija koje tinejdžerke rado gledaju, to je odmah pobuna i gađenje. Azijska kinematografija je to na vreme shvatila i kada snimaju serije za mlade devojke, uvek su prepune mladih lepotana, koje, uzgred budi rečeno, žene svih godina izgleda radije gledaju nego muževne iskusne muškarce. :D Vremena se menjaju...

Ja nzm gde su ti 35+ a da su frajeri muškarci posle 28 svi propadaju, ćelave dobijaju stomake. Retko koji ostane frajer.
Ima istine velike, a žene gadjaju zid negde od 28. pa na gore izgledaju ko babe i naglo se menjaju. Zato ja volim piletinu zategnutu, ja sam ti kao Leo kad napune 25 aj ćao baba.

Back