Младе дјевојке тек пунољетне маштају о мушкарцима који имају 35 па и на више

Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?

Зато што оне мисле да се рађају маторе,
то као прво.

Друго, свака сексуална машта је нормална и дозвољена.
Е сад што неке будале са мисли пређу на дела ...

Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Ko kaze da mastaju tako?

Зато што оне мисле да се рађају маторе,
то као прво.

Друго, свака сексуална машта је нормална и дозвољена.
Е сад што неке будале са мисли пређу на дела ...
Па није само секс у питању. На примјеру који ја познајем, дјевојка од 19 година се толико понижава и испада будала због лика преко 30 ево већ годинама дана. Уопште је не схвата озбиљно.

Из истог разлога због чега млади момци тек пунолетни маштају о женама 35+....подивљали хормони па се хватају за највећи изазов
Не видим да је неки изазов дјевијци од 18 године бити са ликом од 30+. То јој је бар лако у њеним годинама.

Па није само секс у питању. На примјеру који ја познајем, дјевојка од 19 година се толико понижава и испада будала због лика преко 30 ево већ годинама дана. Уопште је не схвата озбиљно.

Не би она то радила да има другу жртву - али нема.
Придавила је тог јадника и то је то.

Pa šta je tu čudno? Neko ko ima 18 još nije emotivno zrela osoba. Vezala se za njega. Vežu se i osobe mnogo starije, a kamoli devojka od 18.

Zato se i kaže da ne treba gledati decu, jer "godine su samo broj" nije tačno, budući da sa godinama čovek ima veće isksutvo, zreliji je i sposobniji da se brine o sebi. Ovako ne ume da vlada svojim emocijama.

Devojke sazrevaju brze od momaka, tako da su im privlacniji ti stariji muskarci koji su generalno ostvareniji na svim poljima (imaju posao, zaradu, kola, neki i svoj stan), deluju im ozbiljnije i zrelije od mladica njihovih godina. Pride sto se takvi obrasci izbora u medijima odavno promovisu kao nesto sto je normalno i pozeljno.

Dobro, možda maštaju mesec-dva ali to je sastavni deo odrastanja.
Uglavnom ne urade ništa sa tim starijima jer ih to prođe pa se lepo vrte oko nekih svojih generacija

Ako se gleda iskljucivo cist fizicki izgled, naravno da retko koja od 40+ moze da konkurise mladoj devojci koja je na pragu ili u prvoj polovini 20ih (isto vazi i za nas muskarce).
Ali zato starije uglavnom mogu da imaju druge kvalitete - intelekt, otmenost, manire, elegantnost u odevanju, stabilnost...

Ko kaze da mastaju tako?
Вероватно часописи тако кажу. Шта сам ја тамо све прочитала, па питала сам се на крају да ли сам жемског пола?!

Neće im ništa biti..Niko od rca umro nije da ja znam :lol:

Fatalna greška.. kad budu imale 40-tak godina njen dragi će imati tek 70. Milina, taman da se ubije. :roll:

Сећам се у средњој школи кад су девојчице коментарисале професоре средњих година и ложиле се на њих. А онда као старији мушкарци нешто криви, како су педофили и слично.. Велика разлика у годинама где је мушкарац далеко старији је природна.

Back