Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.246
Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Ko kaze da mastaju tako?Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Зато што оне мисле да се рађају маторе,
то као прво.
Па није само секс у питању. На примјеру који ја познајем, дјевојка од 19 година се толико понижава и испада будала због лика преко 30 ево већ годинама дана. Уопште је не схвата озбиљно.Друго, свака сексуална машта је нормална и дозвољена.
Е сад што неке будале са мисли пређу на дела ...
Ја јер познајем пар примјера.Ko kaze da mastaju tako?
Не видим да је неки изазов дјевијци од 18 године бити са ликом од 30+. То јој је бар лако у њеним годинама.Из истог разлога због чега млади момци тек пунолетни маштају о женама 35+....подивљали хормони па се хватају за највећи изазов
Ма какав то.Sta ce s vrsnjacima da igraju igrice i piju pivo
Па није само секс у питању. На примјеру који ја познајем, дјевојка од 19 година се толико понижава и испада будала због лика преко 30 ево већ годинама дана. Уопште је не схвата озбиљно.
Па није само секс у питању. На примјеру који ја познајем, дјевојка од 19 година се толико понижава и испада будала због лика преко 30 ево већ годинама дана. Уопште је не схвата озбиљно.
Dobro, možda maštaju mesec-dva ali to je sastavni deo odrastanja.Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Вероватно часописи тако кажу. Шта сам ја тамо све прочитала, па питала сам се на крају да ли сам жемског пола?!Ko kaze da mastaju tako?
Neće im ništa biti..Niko od rca umro nije da ja znamЗашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Nije to mnogoЗашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?
Fatalna greška.. kad budu imale 40-tak godina njen dragi će imati tek 70. Milina, taman da se ubije.Зашто младе дјевојке тек пунољетне од неких 18-19 година, маштају о пуно старијим мушкарцима од 35 па и више година?