MK Ultra programiranje dece ubica preko video igara i Online vrbovanje sekti?!

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.899
...

Nekidan smo sa sudjenja u vezi slucaja Ribnikar...mogli cuti jedan delic koji kontrolisani nwo mediji NIKAD nece smeti osvetliti...

Naime dok se na sudjenju na sve drugo skrece paznja...tek ispod radara je prosao pomenuti podatak da je decak-ubica igrao online video igricu "Valorant"...

Kompanija koja je proizvodi se zove "Riot games" (znamo nadam se prevod Riot=Pobuna), a negde kazu da su tvorci te igrice tvorci i druge takodje popularne "Liga Legendi"
Inace sam misljenja da sve te MK Ultra psiho-programirajuce igrice plasira CIA...njeno black PsyOps odeljenje...
Mislim da je ona cuvena advokatica jednom prilikom rekla da su nase vlasti trazili od stranih sluzbi zapada pre svega pristup nekim logovima zapadnim serverima preko kojih je KK komunicirao...ali da su bili odbijeni...(nije tesko pogoditi zasto...)

Sada evo imamo jedan slucaj gde je starija sestra ubila mladju u Nemackoj, a poreklom su iz Tutina...i da vidimo sta tu kazu o toj do tada mirnoj devojcici:

"IZGLEDALA JE KAO SVAKA TINEJDŽERKA" Komšije iz Tutina otkrile sve o devojčici koja je ubila sestru! Evo šta je po njima bio OKIDAČ ZA KRVOPROLIĆE

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
On dodaje i da starija devojčica, osumnjičena za napad, nikada nije bila nasilna, niti su je opisivali kao problematičnu, već se, kako tvrde meštani, kao i mnogi tinejdžeri bavila video-igricama

Takodje par dana pre...smo imali online islamski fundameliziranog tinejdzera koji je ubio policajce u Bos.Krupi...

...

Poslednja izmena:
...

Nekidan smo sa sudjenja u vezi slucaja Ribnikar...mogli cuti jedan delic koji kontrolisani nwo mediji NIKAD nece smeti osvetliti...

Naime dok se na sudjenju na sve drugo skrece paznja...tek ispod radara je prosao pomenuti podatak da je decak-ubica igrao online video igricu "Valorant"...

Kompanija koja je proizvodi se zove "Riot games" (znamo nadam se prevod Riot=Pobuna), a negde kazu da su tvorci te igrice tvorci i druge takodje popularne "Liga Legendi"
Inace sam misljenja da sve te MK Ultra psiho-programirajuce igrice plasira CIA...njeno black PsyOps odeljenje...
Mislim da je ona cuvena advokatica jednom prilikom rekla da su nase vlasti trazili od stranih sluzbi zapada pre svega pristup nekim logovima zapadnim serverima preko kojih je KK komunicirao...ali da su bili odbijeni...(nije tesko pogoditi zasto...)

Sada evo imamo jedan slucaj gde je starija sestra ubila mladju u Nemackoj, a poreklom su iz Tutina...i da vidimo sta tu kazu o toj do tada mirnoj devojcici:

"IZGLEDALA JE KAO SVAKA TINEJDŽERKA" Komšije iz Tutina otkrile sve o devojčici koja je ubila sestru! Evo šta je po njima bio OKIDAČ ZA KRVOPROLIĆE

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

Takodje par dana pre...smo imali online islamski fundameliziranog tinejdzera koji je ubio policajce u Bos.Krupi...

...
Probaj da u svom izlaganju nadjeś izraz "advokatica"
MK mission complete

Tek će se krstimo i rukama i nogama...
Pocni da se krstis

KOSTA BIO DEO MREŽE DECE-UBICA! Novi pravac istrage nezapamćenog masakra u ''Ribnikaru''!​

https://www.republika.rs/hronika/hronika/493243/kosta-kecmanovic-najnovije-vesti-deca-ubice
Sumnja se da službe ili sekte preko interneta vrbuju maloletnike i koriste ih za mračne ciljeve, saznaje Republika.

Uostalom nije to jedini slucaj..., u poslednjih godinu dana smo imali nekoliko...

1) Ribnikar/Dubona
2) Niš klinac sektas zaklao druga
3) Ono dvoje sto su ubili decu i sebe...
4) Nekidan u Bos.Krupi klinac online CIA dzihadisan ubio policajca
5) Nekidan u Lajpcigu mirna tinejdzerka poreklom iz Tutina...13 god koja je volela igrice...ubila mladju sestru 7 god...

Dakle definitivno sekte i dark PsyOps sluzbe vrbuju i MK Ultra programiraju online tj na daljinu kroz igrice i sl.

...

Ne ne pravda
Vec osvetljava stranu koje tu sve umesan...
Mada je to davno pominjala jos prosle godine kad se sve desilo...
I od tad to vise niko nije pominjao...

...
Naravno da nije pominjao jer je teorija o CIA igricama za kontrolu gejmera nešto najretardiranije što sam čuo.

Mali milion igrača igrao ovo pa jel se desilo neck m nešto?
Ok, epileptičarima uvek bude ono upozorenje o flešo anju ekrana... :kafa:

Naravno da nije pominjao jer je teorija o CIA igricama za kontrolu gejmera nešto najretardiranije što sam čuo.

Mali milion igrača igrao ovo pa jel se desilo neck m nešto?
Ok, epileptičarima uvek bude ono upozorenje o flešo anju ekrana... :kafa:

Pa ima i milion sekti i ljudi koji ih sretnu pa ne vrbuju svakog coveka...vec ciljaju slabe i "ostecene" karaktere...a za ritualni pokolj vidimo da im je bio dovoljan jedan takav...Kosta Kecmanovic...

...

Sluzbe i sekte preko ONLINE IGRICA !!!

Preskocio si post u kojem nabrajam nekoliko zlocina od strane dece u poslednjih godinu dana...mahom uzrasta oko 13-14 godine...

...
Otkud mi znamo šta se desilo u Tutinu...

Playing video games has numerous benefits for your mental health. Video games can help you relieve stress and get your mind going.

Gaming can strengthen the brain by improving cognitive skills such as problem-solving, memory, attention, and multitasking. It can also help to improve reaction time and hand-eye coordination. Additionally, gaming can help to reduce stress and anxiety, and can even help to improve mood.

Otkud mi znamo šta se desilo u Tutinu...

Playing video games has numerous benefits for your mental health. Video games can help you relieve stress and get your mind going.

Gaming can strengthen the brain by improving cognitive skills such as problem-solving, memory, attention, and multitasking. It can also help to improve reaction time and hand-eye coordination. Additionally, gaming can help to reduce stress and anxiety, and can even help to improve mood.

Ama ja ne kazem da su sve lose vec da se preko online video igrica kao alata tj nacina za pristup deci vrbuju...
S tim sto ima nekih igrica koje su u startu i kreirane kao zlocudne...tj CIA dark PsyOps igrice

...

...

"PUCANJE JE TRAJALO TAČNO TOLIKO SEKUNDI KOLIKO JE TRAJALA I RUNDA NJEGOVE IGRICE, SVE JE KOPIRAO" Otac devojčice ubijene u Ribnikaru: To je bolesna porodica...​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9500058/andjelko-acimovic-o-decaku-ubici-iz-ribnikara

...
...

Kako kaže u konkretnom slučaju roditelji su bili svesni njegovog korišćenja kompjutera, igranja igrica, koje su zabranjene za njegov uzrast, kao i gledanja satanističkih i ženomrzačkih filmova.

...

Poslednja izmena od moderatora:

Back