krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Bravo, Dobrila, ti baš znaš iznaći pravi izraz za pravu stvar, i to bez psovanja !!! :-DObichno pochinjem sa micooooooooooooo...e onda ide spontani momenat koji zavisi od trenutne inspiracije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo, Dobrila, ti baš znaš iznaći pravi izraz za pravu stvar, i to bez psovanja !!! :-DObichno pochinjem sa micooooooooooooo...e onda ide spontani momenat koji zavisi od trenutne inspiracije...
Postoji, Strujo, postoji, ako se onako, bliže zbližimo, mogao bih ti i na više od 12.ooo načina reći šta će sve da radimo !!! :-Dto ne postoji
ti lažeš
Razvili smo svoj poseban jezik. Buduci da nam telepatija prilicno ok ide u svakodnevnoj konverzaciji , shvatili smo da su reci suvishno gubljenje vremena.
Nekako to preraste okvire tepanja i postane nadimak...
Za svakog od njih imala sam jedinstven i poseban nadimak, koji me danas podsjeca na njih...
ne laskam...i ne tepam... umiljavanje... jedan tip mi je rekao da ne umem da se umiljavam, a drugi je rekao da sam kao macka (mrzim macke, ali on i za to kaze da je logicno, posto imam psihologiju macke) - pa ko ce ga znati.Kako se umiljavate, tepate i laskate svom bicencetu?
Kad nekom kazem da je animal, e to je znak da mi bas izaziva moje omiljenje porive!
e..a ja pročito prolive..heh heh..
tojest..pardon..
m?
molim?
A, ono kao "Moj priPravniče!"![]()
Sve samo ne Pripravnice...mrzim tu rec...samo mogu dobiti agresivne porive!
e da..tzv proliv of da soul..
život je samo boul..
Agresivna... mmm!![]()