Mizoginija ili saljiva reklama?

Kako raste i siri se feminizam van normalnih granica tako se kao uzrok na ovu pojavu srazmerno stvara i siri muski sovinizam i mizoginija.

Reklama je saljiva i samo osobe koje su poput ove zene se pronalaze tj smatraju se uvredjene.

Cak i zene poput ove sa klipa verujem da se smeju na ovo na taj neki pozitivan nacin jer su cinile nesto slicno i na to ne gledaju kao nesto katastroficno i toksicno vec kao neku normalnu svadju sa muzem uz osmeh ljubavi jer zna da nekad gresi a takodje i muz i da na kraju dana se oboje postuju kad se varnice oko necega stisaju dok toksicne osobe odmah prete razvodom i udaraju najnize moguce...

Дакле, није проблем што он ништа није урадио, већ је проблем што она виче?
Затвориш добродихтујући прозор, двориште се само среди, деца се сама доведу из вртића...још само да решимо проблем уласка луде жене у кућу.
Следећа реклама, иновативни недужни муж закључава врата са 17 брава.

oko ove reklame za stolariju stanisic se digla velika prasina na internetu.

da li je smatrate mizoginom ili saljivom?

da li su u pravu silne dame koje su poludele na ovu reklamu i bacaju veliki hejt na nju ili smo prosto postali preosetljivo drustvo?

ovaj klip na tiktoku je imao preko 1100 komentara i skoro 2 miliona pregleda.

odlican marketinski trik ili prosto seljacina koja ne postuje zene?

sta je gospodin stanisic?
marketing genije ili muska svinja? :mrgreen:
Што, баш је кул реклама. :D

da li su u pravu silne dame koje su poludele na ovu reklamu i bacaju veliki hejt na nju ili smo prosto postali preosetljivo drustvo?

Za Oskara.
Ali mislim da je to samo prvi deo.
U drugom delu ona baca kamen temeljac u prozor. Šta ćemo sada Stanišići?

Затвориш добродихтујући прозор, двориште се само среди, деца се сама доведу из вртића...још само да решимо проблем уласка луде жене у кућу.
Bolje od ovoga ni ja ne bi smislio.

🐈

evo jedne narogusene na reklamu :rotf:

Reklama mi je šaljiva na mah, ne doživljavam je kao nešto mizogeno.

Neki slojevi društva su postali preosetljivo na ovakve stvari te gledaju da nađu mizogeniju/mizandriju u svemu.

Sedim juče sa nekoliko poznanika u kafiću i pričam im vic:
Kada se životinje ponašaju kao ljudi to se zove basna, a kada se ljudi ponašaju kao životinje to se zove Bosna 😂

Od nas 7 za stolom 3 njih je izbosne (dve žene). Poče lik da se smeje, a ove dve me pitaju da li znam da su izbosne? Kažem da znam i da mi je bosanc ispročao vic i svi počeše da se smeju.

Nastavili smo priču da bi za neke viceve koje smo pričali u prošlosti danas bili stavljeni na stub srama...
Mi izbosne se smijemo vicu dva puta. Jednom sa ostalima drugi put kad skontamo.
Nadrljao bi ti da su skontale vic :D

Reklama mi je šaljiva na mah, ne doživljavam je kao nešto mizogeno.

Neki slojevi društva su postali preosetljivo na ovakve stvari te gledaju da nađu mizogeniju/mizandriju u svemu.

Sedim juče sa nekoliko poznanika u kafiću i pričam im vic:
Kada se životinje ponašaju kao ljudi to se zove basna, a kada se ljudi ponašaju kao životinje to se zove Bosna 😂

Od nas 7 za stolom 3 njih je izbosne (dve žene). Poče lik da se smeje, a ove dve me pitaju da li znam da su izbosne? Kažem da znam i da mi je bosanc ispročao vic i svi počeše da se smeju.

Nastavili smo priču da bi za neke viceve koje smo pričali u prošlosti danas bili stavljeni na stub srama...
Skontala!!!

cookie lyon empire GIF

Ali natpis na njenoj majici - „I was normal 3 kids ago“. :) :) :)

Žena ne sme da viče.
Da uđe u kuću kad sredi dvorište i dovede decu iz vrtića.
I da skuva kafu mužu.

Back