Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.398
Nije feministkinjoNije do žena do muškarca je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije feministkinjoNije do žena do muškarca je
Sto lazes gejevi su najveci ortaci ribamaIma mizoginih muškaraca i to su sve prikriveni gejevi.
Gejevi da, a skriveni gejevi koji glume da vole svoje žene ne. Zato su i mizogini jer moraju da glume da vole ženu partnera.Sto lazes gejevi su najveci ortaci ribama
Imacu u vidu kad sledeci put napusim feministkinje,a ti obuci nekad pantalone umesto suknjeGejevi da, a skriveni gejevi koji glume da vole svoje žene ne. Zato su i mizogini jer moraju da glume da vole ženu partnera.
Kad se skriveni otkrije prestaje da bude mizogin.
Daleko od toga da podržavam feminizam. To su latentne lezbejke koje mrze muževe. Nemam ništa ni sa njima ni sa vama skrivenim pederima.Imacu u vidu kad sledeci put napusim feministkinje,a ti obuci nekad pantalone umesto suknje
Што, баш је кул реклама.oko ove reklame za stolariju stanisic se digla velika prasina na internetu.
da li je smatrate mizoginom ili saljivom?
da li su u pravu silne dame koje su poludele na ovu reklamu i bacaju veliki hejt na nju ili smo prosto postali preosetljivo drustvo?
ovaj klip na tiktoku je imao preko 1100 komentara i skoro 2 miliona pregleda.
odlican marketinski trik ili prosto seljacina koja ne postuje zene?
sta je gospodin stanisic?
marketing genije ili muska svinja?![]()
Pa bila je ako se ne varam davno neka reklama za pogrebno poduzeće, slogan je bio - na vama je samo da umrete, za sve ostalo pobrinuti ćemo se mi.
Za Oskara.oko ove reklame za stolariju stanisic se digla velika prasina na internetu.
da li su u pravu silne dame koje su poludele na ovu reklamu i bacaju veliki hejt na nju ili smo prosto postali preosetljivo drustvo?
Bolje od ovoga ni ja ne bi smislio.Дакле, није проблем што он ништа није урадио, већ је проблем што она виче?
Затвориш добродихтујући прозор, двориште се само среди, деца се сама доведу из вртића...још само да решимо проблем уласка луде жене у кућу.
Следећа реклама, иновативни недужни муж закључава врата са 17 брава.
evo jedne narogusene na reklamuДакле, није проблем што он ништа није урадио, већ је проблем што она виче?
Затвориш добродихтујући прозор, двориште се само среди, деца се сама доведу из вртића...још само да решимо проблем уласка луде жене у кућу.
Mi izbosne se smijemo vicu dva puta. Jednom sa ostalima drugi put kad skontamo.Reklama mi je šaljiva na mah, ne doživljavam je kao nešto mizogeno.
Neki slojevi društva su postali preosetljivo na ovakve stvari te gledaju da nađu mizogeniju/mizandriju u svemu.
Sedim juče sa nekoliko poznanika u kafiću i pričam im vic:
Kada se životinje ponašaju kao ljudi to se zove basna, a kada se ljudi ponašaju kao životinje to se zove Bosna
Od nas 7 za stolom 3 njih je izbosne (dve žene). Poče lik da se smeje, a ove dve me pitaju da li znam da su izbosne? Kažem da znam i da mi je bosanc ispročao vic i svi počeše da se smeju.
Nastavili smo priču da bi za neke viceve koje smo pričali u prošlosti danas bili stavljeni na stub srama...
Skontala!!!Reklama mi je šaljiva na mah, ne doživljavam je kao nešto mizogeno.
Neki slojevi društva su postali preosetljivo na ovakve stvari te gledaju da nađu mizogeniju/mizandriju u svemu.
Sedim juče sa nekoliko poznanika u kafiću i pričam im vic:
Kada se životinje ponašaju kao ljudi to se zove basna, a kada se ljudi ponašaju kao životinje to se zove Bosna
Od nas 7 za stolom 3 njih je izbosne (dve žene). Poče lik da se smeje, a ove dve me pitaju da li znam da su izbosne? Kažem da znam i da mi je bosanc ispročao vic i svi počeše da se smeju.
Nastavili smo priču da bi za neke viceve koje smo pričali u prošlosti danas bili stavljeni na stub srama...
Ae i tebi!sad sedi i uzmi jedan burek od sira da se smiris![]()
И нема прозора који тако добро дихтује кад сам љутаevo jedne narogusene na reklamu![]()
Ali natpis na njenoj majici - „I was normal 3 kids ago“.oko ove reklame za stolariju stanisic se digla velika prasina na internetu.
Žena ne sme da viče.Дакле, није проблем што он ништа није урадио, већ је проблем што она виче?