Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije demantovao je danas A. Vucica

nojkic_problem

Buduća legenda
Poruka
26.329
CETINJE - Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije demantovao je danas zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koji je rekao da je on navodno "stao na stranu" lidera naprednjaka Tomislava Nikolića koji od subote štrajkuje glađu i žeđu.

U saopštenju dostavljenom medijima se navodi da je mitropolit Amfilohije u telefonskom razgovoru, još dok je Nikolić bio u Domu Narodne skupštine, sa njim razgovarao telefonom i tom prilikom izrazio brigu o njegovom zdravlju, kao i, kako se navodi, molitvenu želju da iznađe neki drugi, adekvatniji način za ostvarivanje svojih političkih ciljeva.

"Jer evanđelski metod Crkve je oduvek bio i ostao post i molitva u borbi protiv ličnih i uopšte ljudskih iskušenja i zala, a nikada bilo kakav samoubilački štrajk glađu", navodi se u saopštenju.

Pri tom se, dodaje se, Nikolić zahvalio na savetu i izrazio svoju spremnost i želju da se kao pravoslavni hrišćanin pričesti svetim tajnama.

"Ta briga o zdravlju svog dugogodišnjeg prijatelja i poznanika bila je i ostala jedini razlog mitropolitovog razgovora i "stajanja na stranu" Nikolića", navodi se u saopštenju

http://www.kurir-info.rs/vesti/amfilohije-demantovao-vucica-86225.php

Ушло му у крв :hahaha::hahaha::hahaha:

Аца је ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ - ИСТИ КАЛИБАР КАО И ЧЕДА-ПРАШАК..........
Е, а кад сам ја то говорила, деценијама у назад, а и овде на форуму, а ти имао симпатије према том СРС у ком су сви они били, онда сам ја била издајник и антисрбин...
:roll:

Иначе, то је јасно од самога почетка.

Сви они су изишли из милошевићевско-удбашког кожњака, размилели се и намножили до данас као бубашвабе.

Само, некима, изгледа, тек сад долази из д. у гл.

А, некима, богме, још увек и не долази, него се и даље навлаче.

Цитат Оригинал поставио eremita Погледај поруку
Аца је ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ - ИСТИ КАЛИБАР КАО И ЧЕДА-ПРАШАК..........

Е, а кад сам ја то говорила, деценијама у назад, а и овде на форуму, а ти имао симпатије према том СРС у ком су сви они били, онда сам ја била издајник и антисрбин...
:roll:

Иначе, то је јасно од самога почетка.

Сви они су изишли из милошевићевско-удбашког кожњака, размилели се и намножили до данас као бубашвабе.

Само, некима, изгледа, тек сад долази из д. у гл.

А, некима, богме, још увек и не долази, него се и даље навлаче.

:evil::evil::evil:Никада и нигде нећеш наћи ДА ЈА БРАНИМ АЦУ *******ОГ И ТОМУ НИКОЛИЋА-ГРОБАРА јер су ми одувек обојица антипатична а поготово од када су се продали - али Шешеља ДА, бранио сам га! И то не зато што бих било када гласао за њега - него што ми је испод части и никада не бих шутирао ногом човека који је на поду. :cool:

Back