MITNIG SNS I NS 4 FEBRURA-DA LI CE NASILNO SRUSITI VLAST

gost 235367

Ističe se
Poruka
2.786
SNS i NS najavili su veliki miting za 4 februar.....Da li ce de pokusati sa nasilnim demonstracijama????Dali ce vlasi odoleti....Kao ze regovati DS i stranke na vlasti i dali mozda dodhttp://www.kurir-info.rs/vesti/politika/miting-sns-i-ns-4.-februara-u-beogradu-66381.phpje do nemira vecih razmera..DSS i radikali ne ucestvuju....Strah od necega????

Де, не бој се ...

Све то контролишу Институцијине газде ...
Исти газда и Бокију и Томи ....

Све је под контролом ...

z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

Kako stranka SNS koja je DS filijala da rusi vlast. ne razumem

Немој тако...и Чедица се нешто куробеца у последње време...додуше, није било ни проблема са бројем гласова у скупштини па да престане да глуми опозицију.

mi moramo da zaustavimo ovo zlo koje se vrsi nad nama. zar nismo umorni od svega? zar ne vidimo koliko smo postali svi tuzni, nedruzeljubivi i nesrecni? NAROD I SAMO NAROD MORA PROTIV SVEGA DANAS!! SKUPIMO SNAGU I IZADJIMO NA MITING! MORAMO DA SE BORIMO A CINI MI SE da smo svi tako preplaseni i pasivini..MOLIM VAS LJUDI, IZADJIMO NA MITING..KUDA IDE SRBIJA?! :(

mi moramo da zaustavimo ovo zlo koje se vrsi nad nama. zar nismo umorni od svega? zar ne vidimo koliko smo postali svi tuzni, nedruzeljubivi i nesrecni? NAROD I SAMO NAROD MORA PROTIV SVEGA DANAS!! SKUPIMO SNAGU I IZADJIMO NA MITING! MORAMO DA SE BORIMO A CINI MI SE da smo svi tako preplaseni i pasivini..MOLIM VAS LJUDI, IZADJIMO NA MITING..KUDA IDE SRBIJA?! :(

У ЕУРОпу бре,

још ниси провалио ...

Немој тако...и Чедица се нешто куробеца у последње време...додуше, није било ни проблема са бројем гласова у скупштини па да престане да глуми опозицију.

Сви само изигравају опозицију. Са оваквом опозицијом Жуто предузеће ће владати бар још 4 године.

Da vracarac ......Mislim da ne naprave kao mi oktobar.....

Нема шансе још увек (а ни потребе, жути и екипа пуцају на следећим изборима, може опклада)............али дефинитивно је зрело за нови 5. моктобар...жути су постали исти као СПС својевремено...један човек влада, беда, очај, незапосленост, криминал, турбо фолк, корупција, цензура, партизам, непотизам, заввисно судство, пад стандарда, инфлација, СПС на власти, сепаратизам..................и отићи ће на првим изборима..........исти су као СПС крајем деведесетих само нема бомби.

Back