MITING SNS U ZRENJANINU

Maksim 3

Iskusan
Poruka
5.334
Citam da je na mitingu bilo vise hiljada ljudi,a od toga vise od 40 autobusa da je doslo iz drugih krajeva Srbije.
Ocigledno ,da je narodu pun "racku" politike i da su sve vise razocarani ,kako u poziciju,tako i u opoziciju.:rtfm::sad2:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/243883/Nikolic-Izbori-su-jedno-resenje-za-bolji-zivot-gradjana

MITING SNS U ZRENJANINU
Nikolić: Izbori su jedno rešenje za bolji život građana

Beta | 26. 03. 2011. - 15:43h | Foto: FoNet/Ilustracija | Komentara: 0
ZRENJANIN - Izbori su jedino rešenje za bolji život građana Srbije, poručeno je sa mitinga Srpske napredne stranke koji je danas održan u centru Zrenjanina pod parolom "Izbori se za promene".

Predsednik SNS Tomislav Nikolić poručio je pred nekoliko hiljada ljudi koji su došli iz različitih delova Srbije da je vreme da građani žive kao normalan svet rekavši da svetska ekonomska kriza postoji samo u Srbiji.

"Svuda narod normalno živi, svuda normalno radi, svuda narod ima sredstava da živi, da diže, hrani i škluje svoju decu, da leči svoje ljude. Samo mi u Srbiji imamo svetsku ekonomsku krizu pa zbog nje mora vlast da krade, da otima i da laže, i zato postoji promena koja se zove Promena za Srbiju", rekao je Nikolić.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić rekao je da vlast svakodnevno vodi kampanju protiv srpske opozije, jer, kako je rekao, ućutkuje istinu.

Vučić je istakao da će na mitingu SNS 16. aprila u Beogradu ta stranka izložiti program i platformu te stranke, kao i da neće odlaziti dok im se ne kaže da će se izbori održati pre kraja novembra.
"Ne tražimo vam da se sklanjate sa vlasti, samo dajte izbore, narod će da vas skloni sa vlasti, ništa više nećemo", rekao je Vučić navodeći da su nove investicije, novi zakoni, bolji ambijent za strane investitore i bolji položaj poljoprivrednika ono na čemu će ta stranka raditi.

Bivši gradonačelnik Zrenjanina i predsednik Gradskog odbora SNS Goran Knežević rekao je da u tom gradu nema investicija, novih zapošljavanja, da se njive ne obrađuju, a da radnici koji su do juče radili u fabrikama, prose po ulicama Zrenjanina.

"Postoje dva puta kako da rešimo ovaj problem, jedan je da pustimo da sve ide svojim tokom i nastavi propadanje, a drugi put je ovo što danas vidimo, to smo mi da kažemo dosta je bilo", kazao je Knežević.

Na mitingu u Zrenajninu govorili su i član predsedništva SNS Jorgovanka Tabaković, kao i lideri koaliconih opozicionih stranaka Velimir Ilić, Milanka Karić i Aleksandar Vulin.

Predsednik SNS Tomislav Nikolić poručio je pred nekoliko hiljada ljudi koji su došli iz različitih delova Srbije

Све је ово ОК и подржавам митинг, али на митинге у унутрашњости (а и у Београду) људи из других градова не "долазе", већ странка организује превоз свих својих чланова који могу да иду и опрема их заставама, транспарентима и сл. Овако кад се напише, испада да је неки обичан Пера или Паја чуо да има митинг, па тако, решио да оде. А уствари странка (не само ова него свака) тим аутобусима организовано довози своје чланове да скандирају и подржавају говорнике, а једино у граду у којем се одржава заиста има обичног света који долази да види митинг.

Svasta novine pisu. Ja sam juce bila u Beogradu da bih "saznala" (kad sam se vratila) da nas je "bilo par hiljada" a bilo je vise od 20 000 sindikalaca.
Sto bih isla u Zrenjanin, kad ce miting SNS-a biti i u mom gradu. Pa, dovedite vi vise, ko vam brani?
Ni ne pokusavate, ali one koji pokusavaju, koji se trude, ismevate.
Sto se kaze, spram sveca i tropar, ismevajte i dalje i sedite skrstenih ruku!

Све је ово ОК и подржавам митинг, али на митинге у унутрашњости (а и у Београду) људи из других градова не "долазе", већ странка организује превоз свих својих чланова који могу да иду и опрема их заставама, транспарентима и сл. Овако кад се напише, испада да је неки обичан Пера или Паја чуо да има митинг, па тако, решио да оде. А уствари странка (не само ова него свака) тим аутобусима организовано довози своје чланове да скандирају и подржавају говорнике, а једино у граду у којем се одржава заиста има обичног света који долази да види митинг.

Potpisujem.
Isao sam na miting preko stranke i sve je proteklo fino kao i na prethodnim mitinzima.Inace zavisi od clanstva i zitelja Zrenjanina koliko ce ljudi biti, a ne unutrsnjosti, ljudi bre i ne znaju za miting u Zr.
Sledeci je Leskovac na koji ne idem, vec se ostrim za Bg miting:).

Svasta novine pisu. Ja sam juce bila u Beogradu da bih "saznala" (kad sam se vratila) da nas je "bilo par hiljada" a bilo je vise od 20 000 sindikalaca.
Sto bih isla u Zrenjanin, kad ce miting SNS-a biti i u mom gradu. Pa, dovedite vi vise, ko vam brani?
Ni ne pokusavate, ali one koji pokusavaju, koji se trude, ismevate.
Sto se kaze, spram sveca i tropar, ismevajte i dalje i sedite skrstenih ruku!

Ismevanje je odlika poraženih.

Juce je, recimo, Blic (online izdanje) "javio" da na protestu u Beogradu ima oko 6 000 sindikalaca, danasnje stampanje izdanje: Vise od dvadeset hiljada, pa to brojali nocas kad se miting zavrsio, sta?
Koliko mitingasa ima na mitinzima SRS-a i njhovog koalicionog partnera DSS-a?
Nijedan, niti miting niti mitingas, "mitinguju" iz fotelja i daju saopstenja, kritike, opaske, udobno zavaljeni, mene bi bilo sramota da se uopste javim i komentarisem bilo ciji miting ako se njime traze izbori, jer vise ziv covek u ovoj i ovakvoj Srbiji-nema izbora, osim ulice!

Juce je, recimo, Blic (online izdanje) "javio" da na protestu u Beogradu ima oko 6 000 sindikalaca, danasnje stampanje izdanje: Vise od dvadeset hiljada, pa to brojali nocas kad se miting zavrsio, sta?
Koliko mitingasa ima na mitinzima SRS-a i njhovog koalicionog partnera DSS-a?
Nijedan, niti miting niti mitingas, "mitinguju" iz fotelja i daju saopstenja, kritike, opaske, udobno zavaljeni, mene bi bilo sramota da se uopste javim i komentarisem bilo ciji miting ako se njime traze izbori, jer vise ziv covek u ovoj i ovakvoj Srbiji-nema izbora, osim ulice!

Za miting od 70,000 ispred skupštine Srbje saznao sam - od REUTERS OF INDIA!

Za miting od 70,000 ispred skupštine Srbje saznao sam - od REUTERS OF INDIA!
:zcepanje:
Od muke:zper:
Idem, podbila sam noge (od) juce, sve me boli, samo da ti kazem da su bednici iz Ministarstva prosvete ZAKLJUCALI vrata, a cuh od jednog profesora iz Kragujevca da je prosle godine (bio je neki manji miting) kroz prozor iz istog ministarstva "doletela" puskica (znas valjda sta je to) gde je pisalo: Nema hleba bez motike, ovoga puta je kroz otvoren prozor (valjda bila vrucina od broja ucesnika pa se malo hladili) uletela jedna na kojoj je pisalo: Nema ni motke ni motike TRENUTNO, ali, BICE:zcepanje:

:zcepanje:
Od muke:zper:
Idem, podbila sam noge (od) juce, sve me boli, samo da ti kazem da su bednici iz Ministarstva prosvete ZAKLJUCALI vrata, a cuh od jednog profesora iz Kragujevca da je prosle godine (bio je neki manji miting) kroz prozor iz istog ministarstva "doletela" puskica (znas valjda sta je to) gde je pisalo: Nema hleba bez motike, ovoga puta je kroz otvoren prozor (valjda bila vrucina od broja ucesnika pa se malo hladili) uletela jedna na kojoj je pisalo: Nema ni motke ni motike TRENUTNO, ali, BICE:zcepanje:

Podseti me na vrlo sličan dogadjaj:

Komšija mi je pre godinu dana štrajkovao sa velikim brojem radnika jednog propalog poljoprivrednog preduzeća jer nisu im 7 meseci isplatili plate.
Ispred upravne zgrade se okupilo sto ljudi i jedan počeo da viče "NEMAMO ZA HLEBA!"
A onda se otvorio prozor na direktorovoj kancelariji i pojavio se GOSPODIN direktor i viknuo im:
- NEĆETE DA IMATE NI ZA CIGARE! i iztvorio prozor, smejući se samozadovoljno.
Onda se čulo:
- CANGRRRRRRRRRRRR!- odlete prozor- uletela kamenica. Na kamenici na sred direktorovog stola zalepljena poruka
"PUŠI *URAC!"

:)

Мало је јадно да се форсира онај снимак, кад су га снимили сами чланови СНС-а, да подјeбавају оне забуњене...

Мало ме то подсећа на оно, као кад неко сними неког опичењака у свом граду постави на нет да се људи смеју, а преузму Хрвати и ФБиХБошњаци и ставе наслов "Глупи Срби".

Zasto toliko nervoze kod pojedinih,zar je bitno dali je bilo 5 ili 10 hiljada ljudi :rtfm: cinjenica je da je narodu pun racku politike i politicara,i da vecina smtara da su i pozicija i opozicije ista strana jedne medalje...apatija,ogromna apatija je zahvatila narod,a sta ce se iz svega iskopilti,videcemo :think:

SNS: Da svetska kriza ne živi samo u Srbiji

26. mart 2011. 16:27 > 19:49

Izbori su jedino rešenje za bolji život građana Srbije, poručeno je danas sa mitinga Srpske napredne stranke Nove Sbije, Pokreta socijalista i Pokreta Snaga Srbije -"Izbori se za promene" u Zrenjaninu.
v201448p0.jpg

v201448p1.jpg

"Svuda narod normalno živi, svuda normalno radi, svuda narod ima sredstava da živi, da diže, hrani i škluje svoju decu, da leči svoje ljude. Samo mi u Srbiji imamo svetsku ekonomsku krizu pa zbog nje mora vlast da krade, da otima i da laže, i zato postoji promena koja se zove Promena za Srbiju", rekao je Tomislav Nikolić, lider SNS, pred više hiljada članova SNS, Nove Sbije (NS), Pokreta socijalista i Pokreta Snaga Srbije, simpatizera i građana, od kojih su mnogi doputovali autobusima iz Novog Sada, Beograda i drugih gradova.
SNS je najveću potvrdu svoje politike dobila od ruskog premijera Vladimira Putina, koji je tokom posete Narodnoj skupštini, rekao da Srbija treba da bude u EU kao spona između zapada i istoka, rekao je Nikolić.

"Eto, to je naš program - i jedni i drugi", rekao je lider naprednjaka.

Zamenik predsednika SNS Aleksanad Vučić je ocenio da vlast ućutkuje istinu i da je u Srbiji "zabranjeno da se čuje šta građani misle".

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić oštro je zamerio vladi Srbije na učinku. Podsećajući da je vlada pre tri godine obećala autoputeve i zapošljavanje 400.000 ljudi, on je rekao da je, umesto toga, sa posla otpušteno 300. 000 radnika.

"Pitaju, zašto hoćemo prevremene izbore, pa zato što je sa njima svaki dan sve gore, što se gladuje u Srbiji", rekao je Ilić.

Bivši gradonačelnik Zrenjanina (tada u DS) i predsednik Gradskog odbora SNS Goran Knežević rekao je da u tom gradu nema investicija, novih zapošljavanja, da se njive ne obrađuju, a da radnici koji su do juče radili u fabrikama, prose po ulicama Zrenjanina.

"Postoje dva puta kako da rešimo ovaj problem, jedan je da pustimo da sve ide svojim tokom i nastavi propadanje, a drugi put je ovo što danas vidimo, to smo mi da kažemo dosta je bilo", kazao je Knežević.

Na skupu su govorili još i predsednik Pokreta snaga Srbije Milanka Karić i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Miting, koji je trajao sat i po, protekao je mirno uz značajno prisustvo policije i video nadzor.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić je večeras u Loznici, na skupu članova te stranke i partija koje sa njima nastupaju, ponovio zahtev za održavanje vanrednih izbora i najavio protestni skup u Beogradu 16. aprila.

(Agencije/MONDO)

Da li je neka TV prenosila ovaj velicanstveni miting u Zrenjaninu?
:mrgreen:

Ne vredi Tadicu nista taj medijski mrak,narod se probudio!!!!
:super::super::super:

Zasto toliko nervoze kod pojedinih,zar je bitno dali je bilo 5 ili 10 hiljada ljudi :rtfm: cinjenica je da je narodu pun racku politike i politicara,i da vecina smtara da su i pozicija i opozicije ista strana jedne medalje...apatija,ogromna apatija je zahvatila narod,a sta ce se iz svega iskopilti,videcemo :think:
Što reče neko došlo vreme da oni kojima je bilo lepo 90.-tih zasuču rukave i sednu na stiropol:lol:

Добро је што се одржавају митинзи, то је знак да смо права демократска држава која поштује све Европске стандарде.
Иначе не видим зашто би неко протестовао, пошто се лјуди из владе на челу са Мирком Цветковићем боре као лавови за боље сутра свих нас и крупним корацима хрлимо ка Европској будућности и срећној држави богатих људи.
Али ето, поједини људи примају новац од страних агентура па морају да оправдају своје крваве паре тиме што ће ширити дефетизам и лажно незадовољство у народу.

Back