Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 77.559
A zašto ne u Srbiji?U Republici Srpskoj, gde bi drugo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zašto ne u Srbiji?U Republici Srpskoj, gde bi drugo?
Opet mi repliciraš?
Zar ti nije već ukazano da to ne radiš?
Evo ti odgovora, pa uzivaj:Studenti nece da zovu na svoj govornike koji bi podrzali Srpsku, skrecu paznju i nikome ne pada na pamet da se miting koji bi pokazao jedinstvo srpskog naroda odrzi na drugom mestu.
Na osnovu toga izvlacimo zakljucke o osnovnim precutnim ciljevima njihovog plana i programa u 4 tacke:
- Unifikacija Bosne
- Povratak DPS-a
- egzodus srpskih izbeglica sa severa Kosova
- unistenje srpske ekonomije i ulazak u NATO po makedonskom receptu (u EU ne moze jer nema uslova)
Opozicionari sa foruma, da li podrzavate ovaj plan i kada bi mogla da usledi objedinjenje oba pokreta?
Kako to “ne znaju”? Da se zna: devedesetih jedino u formacijama sa mobilizacijskim zborištima u Nišu, Leskovcu i južnije nije bilo slučajeva opšteg dezertiranja i masovnog odbijanja naređenja.Ma Nišlije nas ne znaju ni nać na karti.Prošle godine kad sam bio u NS kao da sam kod kuće. Naizmjenično se preklapaju naglasci ; hercegovci,krajišnici,semberci..čak i Paljani koji na silu glume wanna be Sarajlije
.
Floskulica kojom se peru ručice na potoku: ovako se NE opovrgavaju sumnje u uticaje kadrova USAID-a i Soroševih NVO. Neko sa strane bi mogao da pomisli da je njemu AV dobrodošao kao argument za nezameranje izvesnima, i ništa drugo pod suncem.Evo ti odgovora, pa uzivaj:
Bez ikakvih govornika je kod studenataStudenti nece da zovu na svoj govornike
Zašto države vezujete za diktatore?!?? Zabole narod đoka za lopova.Stvar je jasna, ili jasno i glasno podržiš RS, a podrška joj treba upravo sada kada je pod opštim napadom Sarajeva, ili svima bude jasno da u tvojim redovima ima i ovakvih: trećeg nema.
Pogledajte prilog 1691132
Ček, jel RS ili onog međeda?Studenti nece da zovu na svoj govornike koji bi podrzali Srpsku, skrecu paznju i nikome ne pada na pamet da se miting koji bi pokazao jedinstvo srpskog naroda odrzi na drugom mestu.
Na osnovu toga izvlacimo zakljucke o osnovnim precutnim ciljevima njihovog plana i programa u 4 tacke:
- Unifikacija Bosne
- Povratak DPS-a
- egzodus srpskih izbeglica sa severa Kosova
- unistenje srpske ekonomije i ulazak u NATO po makedonskom receptu (u EU ne moze jer nema uslova)
Opozicionari sa foruma, da li podrzavate ovaj plan i kada bi mogla da usledi objedinjenje oba pokreta?
Студенти нису дужни да било шта доказују онима који их газе по улицама.Nek sami demantuju njegovo pisanje, delom.
Poverovaću ti kad studenti budu jasno i glasno i bezuslovno podržali RS, pre toga ništa.
Djilasu ili DSS-ovcima? Ko ih tacno gazi...Студенти нису дужни да било шта доказују онима који их газе по улицама.
sa svakim novim postom koji napišeš sve sam ubeđenija da si ti jedan od tih koji ih gaziDjilasu ili DSS-ovcima? Ko ih tacno gazi...
Нема он ауто.sa svakim novim postom koji napišeš sve sam ubeđenija da si ti jedan od tih koji ih gazi