Miting podrške Šešelju

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Miting podrške Šešelju

Srpska radikalna stranka održala je u Novom Sadu miting podrške svom lideru Vojislavu Šešelju.

Na skupu je poručeno "Srbija nije Boris Tadić, Srbija je Ratko Mladić".

Funkcioneri partije su govorili o teškoj situaciji u državi i ocenili da bi Srbiji moglo da bude bolje ako bi se Vojislav Šešelj vratio iz Haga, gde mu se sudi za ratne zločine.

Članovi i simpatizeri radikala zviždali su na svaki pomen predsednika Srbije Borisa Tadića, Demokratske stranke i vlasti.

Да ли је неко од радикала са Крстарице присуствовао и да ли зна можда колико је било људи на скупу ?

Да ли је неко од радикала са Крстарице присуствовао и да ли зна можда колико је било људи на скупу ?

5000, отприлике. Солидан број с обзиром да је митинг одржан у петак у 17.00 и да није било организованог превоза из Београда или не знам ког другог града ван Војводине.

ShommySRB:
Ја сам нешто између СНС и ДСС.

Двоумиш се између издајника Николића и његове дружине и издајника Коштунице и његове дружине... Нема ти спаса.

5000, отприлике. Солидан број с обзиром да је митинг одржан у петак у 17.00 и да није било организованог превоза из Београда или не знам ког другог града ван Војводине.

Двоумиш се између издајника Николића и његове дружине и издајника Коштунице и његове дружине... Нема ти спаса.

Како је било ,свака част радикалима они нису на коленима увек ћу их подржати као што смо ми комунисти Шешеља.

Back