Богме у мом крају у Новом Саду трубе коле са српским заставама биће да ће крећу према Београд....изгледа да ће мало закаснити....али знате како је Његош рекао "Није важно каћеш ситићи...важно је да стигнеш" ..
To ja isto kažem!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Богме у мом крају у Новом Саду трубе коле са српским заставама биће да ће крећу према Београд....изгледа да ће мало закаснити....али знате како је Његош рекао "Није важно каћеш ситићи...важно је да стигнеш" ..

Mozda da pitas tvoje kolege hrvate i "bosnjake"?kako ste uopste povezali generala i svrsavanje?![]()

17:55h ne obecava ali dajmo im sansu, sacekajmo.
![]()
hvala Hugi, bice mi sve potkrepljeno sto napisem i dokaznim materijalom, zahvaljujuci tebi.uzela sam ti foru, sorry
![]()

Mozda da pitas tvoje kolege hrvate i "bosnjake"?![]()
ispred doma narodne skupstine, 18:25
![]()
Скупиће се 10 -15 хиљада (уколико опет не буде "масакр код Бешке"),
Bice lemanja huligana veceras...milina za gledatispred doma narodne skupstine, 18:25
![]()

Pa sad, nije da ih nema.

Bice lemanja huligana veceras...milina za gledat![]()
Ima, ima... Nadam se da nece blokirati puteve![]()
ispred doma narodne skupstine, 18:25
![]()
Ne znam gde će biti protest, tj. da li samo isred skupštine ili idu dalje...ebga, javljajte vi koji ste iz bgd-a nama neupućenima iz pasivnih pichkovaca![]()
Gde ti vidiš huligane?![]()
Daj link neke kamere u BG koja pokriva taj deo.
I treba.
Treba dostojno pokazati protest i svu ljigavost ove vlasti.
Pa ko bi normalan išao tamo?
Ovo je bre protest,kad ima nekakav human cilj a ne ovakvo sovinisticko proseravanje.
]

Kome? Meni to ne treba. Videla sam ja vase dostojanstvo na paradi pedera.