Miting podrske Mladiću

Напредњаци да ли долазите

• Не ,радимо како нам лидер каже

• Долазимо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, kao sloboda..

Ono, kao, izvolite gosn, slobodni ste, narod vas voli, a mi kao produzetak narodne volje vas pustamo.
I on onda kao izadje i seta ulicama Beograda a ljudi mu prilaze i cestitaju na stecenoj slobodi.
I svuda ponosni rodoljubi slave jos jednu pobedu nad drzavama koje su neuporedivo mocnije.

Do sutra..

A sutra..

Pa, sta znam..

Sutra je vreme za odumiranje..

I cudno je sve to.
Kao niko sad ne zna kako se igra igra?
Nikome nije jasno da Srbija nikad nece odredjivati pravila igre?
Kao da zaista mozete mimo svih? Mimo volje mocnijih od vas?
Ne kazem da ne moze, ali onda nema kukanja o ceni koja se placa.
Sta, nema para? A sta biste? Ko da vam ih stvori i odakle?
Mislim, bi standard, jel? Bolje ovo i ono? Da se mocnici poklone pred vama?

Ovde vise nije samo pitanje trenutnog momenta, ali vas zabole.
Srbi ce odumreti. Da li je iko od vas rodoljuba uopste pogledao sta kazu brojke?
Sta kazu od devedestih?
Da sloboda o kojoj pricate ubija celu naciju?
Da Srbi nestaju?

Ma bole vas, bitno je pokazati.. nista, jer iskreno, zabole njih sta im pokazete.
Mislim, bas se Evropa potresla zbog srpskog srednjeg prsta.

Mada, ako, kako bi onaj na krstu rekao, trazi i naci ces..
Pitanje je sta vi trazite. Jasno je sta nalazite..

V:
Ma, kao sloboda..

Ono, kao, izvolite gosn, slobodni ste, narod vas voli, a mi kao produzetak narodne volje vas pustamo.
I on onda kao izadje i seta ulicama Beograda a ljudi mu prilaze i cestitaju na stecenoj slobodi.
I svuda ponosni rodoljubi slave jos jednu pobedu nad drzavama koje su neuporedivo mocnije.

Do sutra..

A sutra..

Pa, sta znam..

Sutra je vreme za odumiranje..

I cudno je sve to.
Kao niko sad ne zna kako se igra igra?
Nikome nije jasno da Srbija nikad nece odredjivati pravila igre?
Kao da zaista mozete mimo svih? Mimo volje mocnijih od vas?
Ne kazem da ne moze, ali onda nema kukanja o ceni koja se placa.
Sta, nema para? A sta biste? Ko da vam ih stvori i odakle?
Mislim, bi standard, jel? Bolje ovo i ono? Da se mocnici poklone pred vama?

Ovde vise nije samo pitanje trenutnog momenta, ali vas zabole.
Srbi ce odumreti. Da li je iko od vas rodoljuba uopste pogledao sta kazu brojke?
Sta kazu od devedestih?
Da sloboda o kojoj pricate ubija celu naciju?
Da Srbi nestaju?

Ma bole vas, bitno je pokazati.. nista, jer iskreno, zabole njih sta im pokazete.
Mislim, bas se Evropa potresla zbog srpskog srednjeg prsta.

Mada, ako, kako bi onaj na krstu rekao, trazi i naci ces..
Pitanje je sta vi trazite. Jasno je sta nalazite..

и исус и родољуби су победили.
кукавице и издајице ликују из рупичица...

и исус и родољуби су победили.
кукавице и издајице ликују из рупичица...

Pobeda? Tako izgleda.. pobeda?
Izbori modernih "rodoljuba" su ubili vise Srba u godinama iza, nego sto je bilo ko drugi bilo kad. Srbija odumire, ali je to pobeda.

Pa, ok, uzivajte onda u njoj.

Mada, da, i Isus. I on je gore. Mozda.
Ako mu nauka dopusti da bude..
Ako ne, aj, aj..

Sta? Nauka, sta je to? A pa vidi.. nije ni bitno..

V:
Pobeda? Tako izgleda.. pobeda?
Izbori modernih "rodoljuba" su ubili vise Srba u godinama iza, nego sto je bilo ko drugi bilo kad. Srbija odumire, ali je to pobeda.

Pa, ok, uzivajte onda u njoj.

Mada, da, i Isus. I on je gore. Mozda.
Ako mu nauka dopusti da bude..
Ako ne, aj, aj..

Sta? Nauka, sta je to? A pa vidi.. nije ni bitno..

да, ти и свемир сте бескрајни...

Covek je bio oficir,zeno!VOJNIK! Prijavljen radni staz!
Bruto-neto dohodak,znas sta je to?
Pa kada se oduzimalo od plate za penziono i soc.osiguranje,po kojoj logici bi ti bilo kome ukinula pravo na penziju?
Ne mogu da verujem,kako neki koji znaju pravopis,mogu tako plitko razmisljati!Je l ce od tvoje plate da mu se daje?
COVEK JE ZARADIO SVOJU PENZIJU!

Vojska,policija,carina,nastavnici,profesori ,drzavni cinovnici( a tu si i poslanici,ministri,cela adminastricija,birokratija) ne privredjuje
pa prema tome i ne moze da uplacuje poreze na dohodak, ili bilo kakve doprinose u socijalu.

Kako je i cime on zaradio svoju penziju? I da li je taj covek zapravo bio oficir u Bosni ili je mozda iz Cacka?

Po kom osnovu je duzan poreski obaveznik iz Srbije da tim lezilebovicima placa mesecno toliku lovu?

nemojte da strajkujete zato sto nam je skolstvo sjebano,zdravstvo,nema posla itd............... zbog ovog tipa sto je pobio toliko ljudi,. potpuno idiotski

Наћиће се понека будала да се исече за Ратка, и то је то. Понеки слинавац ће да проба залет на пендрек, али то све спада у добем едукације младежи ;) Ја планирам да у то време седим у ресторану (већ резервисао) и мирно вечерам у угодном друштву :)

@Ултранационалиста

Ne zanima me da li ti mislis da ja imam ili nemam mozak, da li ga koristimi ili ne koristim (sto je "objektivno" u reciprocitetu), ne zanimaju me vasi razlozi, ne zanimaju me vase uvrede niti su me mnogo pogadjale kad su naprednjaci organizovali dva mitinga i trazili prevremene izbore, kao sto ni vas to tada nije zanimalo, stavise. Koristili ste sve da omalovazite, pljunte, ismejete...Vrlo rado bih vam vratila milo za drago, ali nisam taj tip, i ono sto je mnogo vaznije, ne bih to ucinila zbog Ratka Mladic ni da me razapnete na krst, inace u svakoj drugoj prilici bih rado rekla: Radikali? NE, HVALA!

Ne znam kako se dobijaju te dozvole za proteste (nisam clan nijedne partije) koliko vremena treba da prodje, ali me izuzetno zanima, zasto prozivate naprednjake ali ne i KOSTUNICU? Sto njih ne zovete da dodju? Koji je cilj? Ako je sam Mladic rekao da ne zeli nikakve proteste, ako je coveku toliko lose da se na momente gubi, ja ne znam sta vi hocete osim da se slikate? Sto ne ispostujete zelju coveku kome su dani odbrojani? Svrstate li se time medju one koji su ga uhapsili, pa sad traze da dodju lekari iz Haga da ga pregledaju , oni isti zbog kojih su cetiri Srbina mrtva a oni ih "lecili"?

Da li su naprednjaci vas prozivali kad su organizovali mitinge? Nisu! Idite, srecno vam bilo kao sto Ratku nije!

Наћиће се понека будала да се исече за Ратка, и то је то. Понеки слинавац ће да проба залет на пендрек, али то све спада у добем едукације младежи ;) Ја планирам да у то време седим у ресторану (већ резервисао) и мирно вечерам у угодном друштву :)

Pazi samo da ti ne presedne tvoje ugodno drustvo. Lako to moze da ti se desi.

Pazi samo da ti ne presedne tvoje ugodno drustvo. Lako to moze da ti se desi.

Моје угодно друштво је прва лига. 175/90/60/90, има фацу као анђео и предиван осмех. Ако ми она преседне, ваљда то тако треба да буде :) А мајмунчића у гомили се не бојим, растерам ја то час посла ;)

Koga boli q.rac

@Ултранационалиста

Ne znam kako se dobijaju te dozvole za proteste (nisam clan nijedne partije) koliko vremena treba da prodje,

Сада знаш.

ali me izuzetno zanima, zasto prozivate naprednjake ali ne i KOSTUNICU? Sto njih ne zovete da dodju?

Где смо ми то прозивали верне трупе испосника бајчетинског?
Присталице Војислава Коштунице су позване, као и присталице Социјалистичке партије Србије. Сви националисти, родољуби и слободољубиви људи су позвани.

Koji je cilj? Ako je sam Mladic rekao da ne zeli nikakve proteste

Како лажеш, па то je невероватно.

Генерал Младић је рекао да не "изазивамо нереде", позвао је људе да искажу противљење овој власти на миран и достојанствен начин. А ако буде нереда, нема везе, мало да уздрмаjy ову власт и да покажy тоталитарно лице европске Србије.
***** Гандија више, скоро једанаест година малтретирају народ а сад ми треба да будемо мирни и чекамо изборе.

ako je coveku toliko lose da se na momente gubi, ja ne znam sta vi hocete osim da se slikate? Sto ne ispostujete zelju coveku kome su dani odbrojani?

Ови напредни еврофанатици су стварно чудни.

Нападате Коштуницу због тога што је изручио не знам колико Срба Хашком трибуналу, а сада желите да се нико не противи том срамном чину издајничке власти? Ма како те није срамота.

Svrstate li se time medju one koji su ga uhapsili, pa sad traze da dodju lekari iz Haga da ga pregledaju , oni isti zbog kojih su cetiri Srbina mrtva a oni ih "lecili"?

Ни ови издајници не траже да лекари Хашког трибунала прегледају Младића, дакле не измишљај. Сам Генерал Младић тражи да га лекари, независaн тим лекара, прегледа.

Da li su naprednjaci vas prozivali kad su organizovali mitinge? Nisu! Idite, srecno vam bilo kao sto Ratku nije!

:hahaha::hahaha::rotf::rotf: Нису нас прозивали? ЗаЈебаваш се? Зар нисте понављали као папагаји да смо у дилу са жутима и још не знам које глупости? Хајде, не лажи више.

Treba svaki takav pokušaj mitinga zabraniti,a huligane potrpat iza resetaka istog trena.Nema smisla da nekolicina budaletina pokazuje svetu krivu sliku o srbiji.Mi NE PODRZAVAMO ratnog kasapiju i ne ponosimo se sa njim.Ne smemo dopustit da ruse srpski,ionako čkaljav,ugled u svetu.Idemo napred prema evropi i u bolje sutra,a ludi nacionalisti i sovinisti nam ne trebaju.

Treba svaki takav pokušaj mitinga zabraniti,a huligane potrpat iza resetaka istog trena.Nema smisla da nekolicina budaletina pokazuje svetu krivu sliku o srbiji.Mi NE PODRZAVAMO ratnog kasapiju i ne ponosimo se sa njim.Ne smemo dopustit da ruse srpski,ionako čkaljav,ugled u svetu.Idemo napred prema evropi i u bolje sutra,a ludi nacionalisti i sovinisti nam ne trebaju.

Od kad se u jednini govori sa mi?:hahaha:

Koga boli q.rac

Да си паметнији, закључио би да је ово став грађанина који добро антиципира, и нема проблем да саопшти да неће бити никаквих нереда, јер је слинава навијачка багра толико ситна и безначајна, да ће је мурија жмурећки ућуткати и примирити.

Да си паметнији, закључио би да је ово став грађанина који добро антиципира, и нема проблем да саопшти да неће бити никаквих нереда, јер је слинава навијачка багра толико ситна и безначајна, да ће је мурија жмурећки ућуткати и примирити.
Beznacajnima se ne pridaje tolika paznja,ali sve oci gazda su uprte u svoje podanike tako da ce po ko zna koji put morati da lome pendrek na sopstvenom narodu da bi dokazali i opravdali pare koje su u njih ulozene.

Prvobitna "tema" je bila: Напредњаци да ли долазите-
E, sad cujem da su pozvani Kostunica i SPS, tj Dacic.
Interesantno, nadam se da ce se odazvati pozivu, ostalo ne komentarisem, nisam i nikad necu biti ULTRAnacionalista, ja sam naiconalista i demokrata, kod normalnih ljudi to dvoje ne iskljucuje jedno drugo, tako ni kod mene.
Neka neko pronadje ovde da sam JA pozivala da nam se pridruze radikali, za ostale ne znam, mada sumnjam da jesu.

Zaista me ne zanima da slusam Radetu, Todorovica i onog lopova Sarovica, da mi kmeci gospa Pop ili urla i kune baba-devojka Jovanovicka...sta cete postici okupljanjem veceras ispred SKUPSTINE, ne znam. Ratku pomoci necete, ne moze niko, ko je mogao on ga je corkisao i salje ga na put bez povratka.
Kao sto je i Kostunica mnoge, ali, pozvan je kako napisa, videcemo da li ce se pojaviti, za Dacica ne brinite, on je vazda tamo gde se nesto "kuva" protiv vlasti, da je brani!

cenim da ce biti u vrh glave dvestotinjak tabadzija koje ce zgodni robokapovi da oteraju ocas posla. :D
ne treba da brinemo za drugare sa krste, ni jedan od njih nece biti tamo vec ce provesti prijatno popodne sa nama . :)

Мислиш они што им на панцирима латиницом пише "полиција". Ко њима даје за право да било кога терају?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back