Miting na Preobraženje 1999. - Crkva, Narod, Opozicija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo iskreno ću ti reći da mi se prvo učinilo da ti je nick Istrebljivač Anarhizma...učinilo, naravno, ubrzo shvatih da si ti neka vrsta egzorciste. Istrebljuješ recidive prošlosti for free;) I da znaš da bih te do kraja ozbiljno shvatila da u tvojim rečima nema toliko demagogije....Veruj mi, za nas koji smo generacija "osvešćenih" Titovih pionira, demagogije je dosta za ceo život! Bez uvrede.

Moze da se kaze: i arhaizma i anarhizma. Jer su ljudi ovde tokom 60 godina samoupravljanja zaboravili sta je to autoritet.

Hteli bi da stranac dodje, da ulozi svoje pare, a da bude sve kao u vreme Tita.

Ili da uloze novac pa da im neki psihopata tipa Huga Caveza ili Fidela Kastra nacionalizuje imovinu.

E pa ne moze tako .

Moze da se kaze: i arhaizma i anarhizma. Jer su ljudi ovde tokom 60 godina samoupravljanja zaboravili sta je to autoritet.

Ili da uloze novac pa da im neki psihopata tipa Huga Caveza ili Fidela Kastra nacionalizuje imovinu.

E pa ne moze tako .

Upravo tako."stranac" aminuje ljude koji mu odgovaraju. I slepac to "vidi".
Ako nam je Tito uzeo slobodu, novi Gospodar( a šta je drugo no gospodar?) nam uzima dušu!

Pogledajte ovaj velicanstveni miting opozicije na Preobrazenje 1999:

http://www.b92.net/rvideo/miting_final.rm

(velicina fajla 10 mb)

Govore vladika Atanasije, vladika Artemije, Vuk, Djindjic, Dinkic...

Plakao sam kada se vladika Atanasije prekrstio i rekao: "Vreme je da Srbija progovori iz unutrasnjosti svoga bica! "

I posle kazu da smo NATO placenici. :roll:

Treba s vremena na vreme podsecati narod kakvo zlo smo preziveli 90-tih, kada se digla i kuka i motika, i narod i vojska i SPC - protiv zlocinacke vlasti.

Da se nikada ne zaboravi.

uh...potresno u tri p.m.... narocito iz dubine bica sa zadnje strane kako su progovarali....

Opozicija2-1.jpg

30-7-99-a1-1.jpg

uh...potresno u tri p.m.... narocito iz dubine bica sa zadnje strane kako su progovarali....

Ala si promucuran ko curan :roll: Covece shvati, za Srbiju se ne boris samo puskom ili bombom vec i PAMECU.

Zapamti reci koje je izgovorio vladika Nikolaj Velimirovic:

http://vrata.informe.com/forum/forum-f2 ... -t349.html

Бог дакле није био у Версају! Како се онда може веровати у тај мир, закључен без Бога као његовог јемца? Нису ли људи огрешили о Бога, кад га нису призвали да и он запечати версајски мир!? Није ли Велика Британија, хришћанска као што је, згрешила Богу што га није призвала да буде на њеној страни и у тој прилици? Међу слушаоцима је владао тајац; а међу њима је било и неких врло великих енглеских личности, Николај је направио једну дужу паузу, па је узвикнуо: "На колена, Велика Британијо! На колена, па се моли Богу да ти опрости што га ниси призвала да и он утврди мир који си диктовала побеђенима!" Слушаоци су пали на колена и Николај је завршио свој говор једном молитвом.

:ok:
E to je pravi duhovnik! Koji odlazi na noge velikim silama, ali i utice na njihovu svest!
Misli o tome.

E pa ne moze tako .

Uzmeš rečnik pa nam onda objasniš kako su ova dva pojam isto dotle nema više pregovora

Ne znam ,kakve to veze ima sa temom,cek da malo razmislim ?????:think::think::think:

Moji postovi su ozbiljni u skladu sa ozbinjoscu ljudi sa kojima se dopisujem iliti "razmenjujem misljenje"....kapiras ili da nacrtam....evo npr. kada procitam neke tvoje postove lavor je neminovan...jedan od "najzanimljivijih" tvojih postova je bio sa kim se Mira Markovic jos kresala osim sa Cobijem dva puta....;):);)
Кад будеш схватио да је тема била убиства и мотиви, онда ти можда неће бити бљак;):D, а и кад иначе будеш почео да схваташ суштину , ни твоји одговори неће превише личити на ''бљак'' смајли.:whistling:

Pogledajte ovaj velicanstveni miting opozicije na Preobrazenje 1999:

http://www.b92.net/rvideo/miting_final.rm

(velicina fajla 10 mb)

Govore vladika Atanasije, vladika Artemije, Vuk, Djindjic, Dinkic...

Plakao sam kada se vladika Atanasije prekrstio i rekao: "Vreme je da Srbija progovori iz unutrasnjosti svoga bica! "

I posle kazu da smo NATO placenici. :roll:

Treba s vremena na vreme podsecati narod kakvo zlo smo preziveli 90-tih, kada se digla i kuka i motika, i narod i vojska i SPC - protiv zlocinacke vlasti.

Da se nikada ne zaboravi.
Odlicno podsecanje. Secam se da je tada na mene sjajan utisak ostavio cak i Predrag Markovic, kao poslednji govornik. Senka - performans Vuka Draskovica. Sve ostalo bilo je zaista velicanstveno.

Кад будеш схватио да је тема била убиства и мотиви, онда ти можда неће бити бљак;):D, а и кад иначе будеш почео да схваташ суштину , ни твоји одговори неће превише личити на ''бљак'' смајли.:whistling:

Ma jeste tako je,ona JUL-a postavila temu o S.Milosevicu...evo naslova...Опрости им, нису знали шта хоће, ово сигурно НЕ .......a ti napisala, ko je jos kresao njegovu dragu zenicu M.Markovic,osim njega dva puta....stvarno "shvatljiva sustina" u p.m.......:hahaha::hahaha::rotf::rotf:..bravo samo tako.....:super::super::super:

A da zaboravi,sta ima novo kod "mackara"...jeli pala koja nova macka,dali je "odbranio Kosovo svojim govorima"...tako mu se valjda zove naslov knjige.....mislim ,nisam "obavesten",a posto si ti podparolka DSS-a na ovom forumu...:think::think::think:

.

.

Odlicno podsecanje. Secam se da je tada na mene sjajan utisak ostavio cak i Predrag Markovic, kao poslednji govornik. Senka - performans Vuka Draskovica. Sve ostalo bilo je zaista velicanstveno.

О јеси ти онај који је писао како СПЦ не треба и не сма да се меша у политику?
Принципијелност и доследност изнад свега ,величанствено

Види се да си ти тражио ,ал си негде погрешно скрено,вероватно код Албукеркија

Na tebi je da ucinis prvi korak i otidjes kod duhovnika. Najtuznije je sto ne shvatas da se ti ne rugas meni vec Casnom Krstu! Dobices kancer od tolike mrznje. Kako radio tako ti i Bog pomogao!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back