Istrebljivac arhaizma
Aktivan član
- Poruka
- 1.562
Sad si poceo i Patrijarha da vredjas. 

Coveka koji je ZIVI SVETAC.
Molicu se za tvoju pagansku dusu.

Coveka koji je ZIVI SVETAC.
Molicu se za tvoju pagansku dusu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo iskreno ću ti reći da mi se prvo učinilo da ti je nick Istrebljivač Anarhizma...učinilo, naravno, ubrzo shvatih da si ti neka vrsta egzorciste. Istrebljuješ recidive prošlosti for freeI da znaš da bih te do kraja ozbiljno shvatila da u tvojim rečima nema toliko demagogije....Veruj mi, za nas koji smo generacija "osvešćenih" Titovih pionira, demagogije je dosta za ceo život! Bez uvrede.
Moze da se kaze: i arhaizma i anarhizma. Jer su ljudi ovde tokom 60 godina samoupravljanja zaboravili sta je to autoritet.
Hteli bi da stranac dodje, da ulozi svoje pare, a da bude sve kao u vreme Tita.
Ili da uloze novac pa da im neki psihopata tipa Huga Caveza ili Fidela Kastra nacionalizuje imovinu.
E pa ne moze tako .
Pogledajte ovaj velicanstveni miting opozicije na Preobrazenje 1999:
http://www.b92.net/rvideo/miting_final.rm
(velicina fajla 10 mb)
Govore vladika Atanasije, vladika Artemije, Vuk, Djindjic, Dinkic...
Plakao sam kada se vladika Atanasije prekrstio i rekao: "Vreme je da Srbija progovori iz unutrasnjosti svoga bica! "
I posle kazu da smo NATO placenici.
Treba s vremena na vreme podsecati narod kakvo zlo smo preziveli 90-tih, kada se digla i kuka i motika, i narod i vojska i SPC - protiv zlocinacke vlasti.
Da se nikada ne zaboravi.
uh...potresno u tri p.m.... narocito iz dubine bica sa zadnje strane kako su progovarali....
10+11[ си био скоро код очног,мења ти диптрију треба
Moze da se kaze: i arhaizma i anarhizma. Jer su ljudi ovde tokom 60 godina samoupravljanja zaboravili sta je to autoritet.
Hteli bi da stranac dodje, da ulozi svoje pare, a da bude sve kao u vreme Tita.
Ili da uloze novac pa da im neki psihopata tipa Huga Caveza ili Fidela Kastra nacionalizuje imovinu.
E pa ne moze tako .
Кад будеш схватио да је тема била убиства и мотиви, онда ти можда неће бити бљакNe znam ,kakve to veze ima sa temom,cek da malo razmislim ?????
Moji postovi su ozbiljni u skladu sa ozbinjoscu ljudi sa kojima se dopisujem iliti "razmenjujem misljenje"....kapiras ili da nacrtam....evo npr. kada procitam neke tvoje postove lavor je neminovan...jedan od "najzanimljivijih" tvojih postova je bio sa kim se Mira Markovic jos kresala osim sa Cobijem dva puta....![]()
Odlicno podsecanje. Secam se da je tada na mene sjajan utisak ostavio cak i Predrag Markovic, kao poslednji govornik. Senka - performans Vuka Draskovica. Sve ostalo bilo je zaista velicanstveno.Pogledajte ovaj velicanstveni miting opozicije na Preobrazenje 1999:
http://www.b92.net/rvideo/miting_final.rm
(velicina fajla 10 mb)
Govore vladika Atanasije, vladika Artemije, Vuk, Djindjic, Dinkic...
Plakao sam kada se vladika Atanasije prekrstio i rekao: "Vreme je da Srbija progovori iz unutrasnjosti svoga bica! "
I posle kazu da smo NATO placenici.
Treba s vremena na vreme podsecati narod kakvo zlo smo preziveli 90-tih, kada se digla i kuka i motika, i narod i vojska i SPC - protiv zlocinacke vlasti.
Da se nikada ne zaboravi.
Кад будеш схватио да је тема била убиства и мотиви, онда ти можда неће бити бљак, а и кад иначе будеш почео да схваташ суштину , ни твоји одговори неће превише личити на ''бљак'' смајли.
![]()
Odlicno podsecanje. Secam se da je tada na mene sjajan utisak ostavio cak i Predrag Markovic, kao poslednji govornik. Senka - performans Vuka Draskovica. Sve ostalo bilo je zaista velicanstveno.
Pinki, bombasu partizanski, i tebi takodje dobronameran savet: potrazi duhovnika.
Imas i onlajn varijantu:
http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php
...ali je mnogo bolje da sam odes u Crkvu i upoznas se sa duhovnikom.
Odlicno podsecanje. Secam se da je tada na mene sjajan utisak ostavio cak i Predrag Markovic, kao poslednji govornik. Senka - performans Vuka Draskovica. Sve ostalo bilo je zaista velicanstveno.
Vladika pokazuje da treba ici Zapadu na noge.
Da ne treba ispravljati krive Drine i tvrdoglaviti se na nasu stetu.
I da postoje mudriji, diplomtski nacini da se ostvari cilj.
![]()
Види се да си ти тражио ,ал си негде погрешно скрено,вероватно код Албукеркија