Miting na Preobraženje 1999. - Crkva, Narod, Opozicija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
мОжда бих Ја пре могао теби помоћи? Ако си човек.ДАћемо ти шансу

Koji to vi? Uostalom, ponudjen ko pocascen.

Vidis kako su se Nikolic i Vucic zaklinjali u patriotizam, dostojanstvo, velikosrpstvo, prkos bla bla bla truc... a cim su se uselili u nove stanove, poceli da idu na letovanja, sakupljaju vinske boce, kada su osetili STANDARD - nema vise ni p od patriotizma. Nestajete.

Tako ces i ti vremenom. Razmisli jos jednom i uzmi posao.

Narod i Crkva mitingovali tek tako? Iz dosade? A u stvari vladalo blagostanje...:hahaha:
Kad polovina tog naroda ni dan danas nije ukapirala zasto je mitingovala,kako je mogla tad znati?Lepo ti kazem ,pustaj snimke da vidis sta ste trazili ,a sta ste dobili.Mitingovali ste sto je zapad tako hteo,kao i u svim zemljama istocnog bloka,da dovedete zutace na vlast,da ih smestite u fotelje,i da vas sisaju ko ovce.Izradili vas ,namagarcili,a vi se stidite vas samih kad se u ogledalo pogledate da to priznate.

Vidis kako su se Nikolic i Vucic zaklinjali u patriotizam, dostojanstvo, velikosrpstvo, prkos bla bla bla truc... a cim su se uselili u nove stanove, poceli da idu na letovanja, sakupljaju vinske boce, kada su osetili STANDARD - nema vise ni p od patriotizma. Nestajete.

Ја нисам политичар ја сам човек. А ти?

Zasto?
Srusili smo ateisticko-pagansku bandu sa vlasti.

Ljudi danas putuju po Evropi i svetu, idu na letovanja, kupuju automobile, zive NORMALNIM zivotom. U skolama je veronauka izborni predmet, u vreme Slobe bila je zabranjena. I Crkva ima sredstva, obnavljaju se hramovi, Svetosavski hram je skoro 100% zavrsen...

Sto bi se ljudi bunili i mitingovali? Da bi nas uveli ponovo u ratove i bedu?
Svasta.

Pa bas i ne moze da se putuje tako lako, treba da se prilozi i krstenica od pokojnih baba i deda za vizu :lol:

Pogledajte ovaj velicanstveni miting opozicije na Preobrazenje 1999:

http://www.b92.net/rvideo/miting_final.rm

(velicina fajla 10 mb)

Govore vladika Atanasije, vladika Artemije, Vuk, Djindjic, Dinkic...

Plakao sam kada se vladika Atanasije prekrstio i rekao: "Vreme je da Srbija progovori iz unutrasnjosti svoga bica! "

I posle kazu da smo NATO placenici. :roll:

Treba s vremena na vreme podsecati narod kakvo zlo smo preziveli 90-tih, kada se digla i kuka i motika, i narod i vojska i SPC - protiv zlocinacke vlasti.

Da se nikada ne zaboravi.

Sve posle 96-97 je bilo kasno nazalost!!:(:(

Evo ja pristajem!!!
Koliko košta taj posao?
Ili je dovoljno da PRISTUPIM:worth: ili ko Milanče da lepim plakate po gradu!:mrgreen:

Lepo se podsetiti na te dane...da je pokojni Djindjic ziv i da Draskovic nije pojeo g.vno sa DOS-m(uostalom,to ga je i kostalo politicke karijere),vec bi Srbija bila u EU ili bi bila na samom pragu ulaska u nju,ovako ovaj nesretni Tadic sklapa sto se sklopiti tesko moze i kopraca se i levo i desno,a rezultati su..tja..u najmanju ruku nezadovoljavajuci...jos kada sam danas procitao izjavu jednog od glavnih ministara u ovoj cudnoj vladi M.Mrkonjica ,da je S.Milosevic "heroj nad herojima",muka me spopala i morao sam odmah da potrazim lavor.....:bljak::bljak::bljak:

Zasto?
Srusili smo ateisticko-pagansku bandu sa vlasti.

Ljudi danas putuju po Evropi i svetu, idu na letovanja, kupuju automobile, zive NORMALNIM zivotom. U skolama je veronauka izborni predmet, u vreme Slobe bila je zabranjena. I Crkva ima sredstva, obnavljaju se hramovi, Svetosavski hram je skoro 100% zavrsen...

Sto bi se ljudi bunili i mitingovali? Da bi nas uveli ponovo u ratove i bedu?
Svasta.
:lol: У којој ти димензији живиш, живота ти?

Lepo se podsetiti na te dane...da je pokojni Djindjic ziv i da Draskovic nije pojeo g.vno sa DOS-m(uostalom,to ga je i kostalo politicke karijere),vec bi Srbija bila u EU ili bi bila na samom pragu ulaska u nju,ovako ovaj nesretni Tadic sklapa sto se sklopiti tesko moze i kopraca se i levo i desno,a rezultati su..tja..u najmanju ruku nezadovoljavajuci...jos kada sam danas procitao izjavu jednog od glavnih ministara u ovoj cudnoj vladi M.Mrkonjica ,da je S.Milosevic "heroj nad herojima",muka me spopala i morao sam odmah da potrazim lavor.....:bljak::bljak::bljak:

Ти баш волиш да користиш обилато ''бљак'' смајли...супер!:)

Мега добро се уклапа у озбиљност и садржај твојих постова.

Ти баш волиш да користиш обилато ''бљак'' смајли...супер!:)

Мега добро се уклапа у озбиљност и садржај твојих постова.

Ne znam ,kakve to veze ima sa temom,cek da malo razmislim ?????:think::think::think:

Moji postovi su ozbiljni u skladu sa ozbinjoscu ljudi sa kojima se dopisujem iliti "razmenjujem misljenje"....kapiras ili da nacrtam....evo npr. kada procitam neke tvoje postove lavor je neminovan...jedan od "najzanimljivijih" tvojih postova je bio sa kim se Mira Markovic jos kresala osim sa Cobijem dva puta....;):);)

Економска ситуација је била много боља 1998 него 2008 или сад. То је врло лако егзактно утврдити , ако се сагледају сви економски показатељи

Што се тиче цркве, продала се за мале паре, доживљавам је као да не постоји

Evo ja pristajem!!!
Koliko košta taj posao?
Ili je dovoljno da PRISTUPIM:worth: ili ko Milanče da lepim plakate po gradu!:mrgreen:

Ne kosta nista. Pomazem forumskim ortacima for free - kada vidim da su dobri i iskreni, da zele da uce i napreduju. Treba smoci snage i traziti oprost, ne od Srbije sto su je upropastavali 10 godina, ne od naroda, vec od Boga! Kao sto je ucinio vladika Atanasije na velicanstvenom mitingu.

Treba smoci snage i traziti oprost, ne od Srbije sto su je upropastavali 10 godina, ne od naroda, vec od Boga! Kao sto je ucinio vladika Atanasije na velicanstvenom mitingu.

За вашег бога је и АЛЛАХ велика вредност

Атанасије Јефтић је лајава будалетина, која од дрвећа није видела шуму, као и већина "епископа"

Економска ситуација је била много боља 1998 него 2008 или сад. То је врло лако егзактно утврдити , ако се сагледају сви економски показатељи

Gde si to cito? U Velikoj Srbiji? :lol: Ajd bas da vidim te egzaktne podatke.

Што се тиче цркве, продала се за мале паре, доживљавам је као да не постоји

Sto bogohulis Srbine? :roll::thumbdown:
Da nije Crkva pametno postupila danas bi umesto da surfujes po internetu nosio sanduke sa municijom po ratistima Balkana. Ajde ne pricaj svasta.

Smiri se, i otidji do najblizeg duhovnka.

Ne kosta nista. Pomazem forumskim ortacima for free - kada vidim da su dobri i iskreni, da zele da uce i napreduju. Treba smoci snage i traziti oprost, ne od Srbije sto su je upropastavali 10 godina, ne od naroda, vec od Boga! Kao sto je ucinio vladika Atanasije na velicanstvenom mitingu.

Evo iskreno ću ti reći da mi se prvo učinilo da ti je nick Istrebljivač Anarhizma...učinilo, naravno, ubrzo shvatih da si ti neka vrsta egzorciste. Istrebljuješ recidive prošlosti for free;) I da znaš da bih te do kraja ozbiljno shvatila da u tvojim rečima nema toliko demagogije....Veruj mi, za nas koji smo generacija "osvešćenih" Titovih pionira, demagogije je dosta za ceo život! Bez uvrede.

Sto bogohulis Srbine? :roll::thumbdown:
Da nije Crkva pametno postupila danas bi umesto da surfujes po internetu nosio sanduke sa municijom po ratistima Balkana. Ajde ne pricaj svasta.

Smiri se, i otidji do najblizeg duhovnka.

"Црква" је скуп проданих душа и склеротичног Паје, који већ дуже време није урачунљив и нормалан

Ја сам по природи миран и не треба ми "духовник" , смирење треба емотивном осакаћеним припадницима ЦИА и ДОС цркве

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back