Istrebljivac arhaizma
Aktivan član
- Poruka
- 1.562
50 maraka mozda 93.za vreme sankcija,ali inace oko 300 maraka,znam sigurno
Narod i Crkva mitingovali tek tako? Iz dosade? A u stvari vladalo blagostanje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
50 maraka mozda 93.za vreme sankcija,ali inace oko 300 maraka,znam sigurno
мОжда бих Ја пре могао теби помоћи? Ако си човек.ДАћемо ти шансу
Kad polovina tog naroda ni dan danas nije ukapirala zasto je mitingovala,kako je mogla tad znati?Lepo ti kazem ,pustaj snimke da vidis sta ste trazili ,a sta ste dobili.Mitingovali ste sto je zapad tako hteo,kao i u svim zemljama istocnog bloka,da dovedete zutace na vlast,da ih smestite u fotelje,i da vas sisaju ko ovce.Izradili vas ,namagarcili,a vi se stidite vas samih kad se u ogledalo pogledate da to priznate.Narod i Crkva mitingovali tek tako? Iz dosade? A u stvari vladalo blagostanje...![]()
Koji to vi? Uostalom, ponudjen ko pocascen.
Vidis kako su se Nikolic i Vucic zaklinjali u patriotizam, dostojanstvo, velikosrpstvo, prkos bla bla bla truc... a cim su se uselili u nove stanove, poceli da idu na letovanja, sakupljaju vinske boce, kada su osetili STANDARD - nema vise ni p od patriotizma. Nestajete.
Tako ces i ti vremenom. Razmisli jos jednom i uzmi posao.
Zasto?
Srusili smo ateisticko-pagansku bandu sa vlasti.
Ljudi danas putuju po Evropi i svetu, idu na letovanja, kupuju automobile, zive NORMALNIM zivotom. U skolama je veronauka izborni predmet, u vreme Slobe bila je zabranjena. I Crkva ima sredstva, obnavljaju se hramovi, Svetosavski hram je skoro 100% zavrsen...
Sto bi se ljudi bunili i mitingovali? Da bi nas uveli ponovo u ratove i bedu?
Svasta.
Ја нисам политичар ја сам човек. А ти?
Pogledajte ovaj velicanstveni miting opozicije na Preobrazenje 1999:
http://www.b92.net/rvideo/miting_final.rm
(velicina fajla 10 mb)
Govore vladika Atanasije, vladika Artemije, Vuk, Djindjic, Dinkic...
Plakao sam kada se vladika Atanasije prekrstio i rekao: "Vreme je da Srbija progovori iz unutrasnjosti svoga bica! "
I posle kazu da smo NATO placenici.
Treba s vremena na vreme podsecati narod kakvo zlo smo preziveli 90-tih, kada se digla i kuka i motika, i narod i vojska i SPC - protiv zlocinacke vlasti.
Da se nikada ne zaboravi.
Nesrećan čovek koliko ja vidim...
Koji to vi? Uostalom, ponudjen ko pocascen.
Vidis kako su se Nikolic i Vucic zaklinjali u patriotizam, dostojanstvo, velikosrpstvo, prkos bla bla bla truc... a cim su se uselili u nove stanove, poceli da idu na letovanja, sakupljaju vinske boce, kada su osetili STANDARD - nema vise ni p od patriotizma. Nestajete.
Tako ces i ti vremenom. Razmisli jos jednom i uzmi posao.
Zasto?
Srusili smo ateisticko-pagansku bandu sa vlasti.
Ljudi danas putuju po Evropi i svetu, idu na letovanja, kupuju automobile, zive NORMALNIM zivotom. U skolama je veronauka izborni predmet, u vreme Slobe bila je zabranjena. I Crkva ima sredstva, obnavljaju se hramovi, Svetosavski hram je skoro 100% zavrsen...
Sto bi se ljudi bunili i mitingovali? Da bi nas uveli ponovo u ratove i bedu?
Svasta.
Lepo se podsetiti na te dane...da je pokojni Djindjic ziv i da Draskovic nije pojeo g.vno sa DOS-m(uostalom,to ga je i kostalo politicke karijere),vec bi Srbija bila u EU ili bi bila na samom pragu ulaska u nju,ovako ovaj nesretni Tadic sklapa sto se sklopiti tesko moze i kopraca se i levo i desno,a rezultati su..tja..u najmanju ruku nezadovoljavajuci...jos kada sam danas procitao izjavu jednog od glavnih ministara u ovoj cudnoj vladi M.Mrkonjica ,da je S.Milosevic "heroj nad herojima",muka me spopala i morao sam odmah da potrazim lavor.....![]()
На жалост, изгледа, још не контају.I ne kontate ništa?
Svi osim Djindjića su idalje "Velike dubokoumne srpske vodje", a Djindjić je jedini popio metak.
Jedan mrtav a svi ostali avanzovali!
I dalje ne kontate?
Ти баш волиш да користиш обилато ''бљак'' смајли...супер!
Мега добро се уклапа у озбиљност и садржај твојих постова.
Ma ovo je provokatorska tema, treba je zakljucati!
Evo ja pristajem!!!
Koliko košta taj posao?
Ili je dovoljno da PRISTUPIMili ko Milanče da lepim plakate po gradu!
![]()
Aha! Razvalio sam te u diskusiji pa oces da sakrijes svoju sramotu.
Vala da sam se tako nalupetao kao ti i ja bih trazio kljuc.
Razumem te u potpunosti.
Treba smoci snage i traziti oprost, ne od Srbije sto su je upropastavali 10 godina, ne od naroda, vec od Boga! Kao sto je ucinio vladika Atanasije na velicanstvenom mitingu.
Aha! Razvalio sam te u diskusiji pa oces da sakrijes svoju sramotu.
Vala da sam se tako nalupetao kao ti i ja bih trazio kljuc.
Razumem te u potpunosti.
Економска ситуација је била много боља 1998 него 2008 или сад. То је врло лако егзактно утврдити , ако се сагледају сви економски показатељи
Што се тиче цркве, продала се за мале паре, доживљавам је као да не постоји
Ne kosta nista. Pomazem forumskim ortacima for free - kada vidim da su dobri i iskreni, da zele da uce i napreduju. Treba smoci snage i traziti oprost, ne od Srbije sto su je upropastavali 10 godina, ne od naroda, vec od Boga! Kao sto je ucinio vladika Atanasije na velicanstvenom mitingu.
Sto bogohulis Srbine?
Da nije Crkva pametno postupila danas bi umesto da surfujes po internetu nosio sanduke sa municijom po ratistima Balkana. Ajde ne pricaj svasta.
Smiri se, i otidji do najblizeg duhovnka.