Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
a zasto je pacov odvratan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zasto iskljucujete mogucnost da je neko iz buducnosti, otisao u proslost, pokupio dinosaurusa, ostavio ga u periodu od 10.000 godina od danas cisto da bi zaebavao naucnike. A ja ne sumnjam da cemo za nepunih 100god imati masinu koja ce omoguciti putovanje kroz vreme![]()
A moze biti da je neko iz buducnosti (recimo buducnosti od 100 godina) otisao u daleku, bas daleku buducnost, pokupio dinosaurse i stavio ih u proslost da bi zahebavao naucnike.![]()
A moze biti da je neko iz buducnosti (recimo buducnosti od 100 godina) otisao u daleku, bas daleku buducnost, pokupio dinosaurse i stavio ih u proslost da bi zahebavao naucnike.![]()

Нажалост, носим сигурно људску сујету у себи. Нисам срећан због тога, али тако је...

"Sujeta...moj omiljeni ljudski greh"
Al Pacino u ulozi Djavola u "Djavoljevom advokatu"![]()
"Sujeta...moj omiljeni ljudski greh"
Al Pacino u ulozi Djavola u "Djavoljevom advokatu"![]()

taj film je extra...stvarnobas je dobar

Па кажем ти, ниси можда обратио пажњу. Сотона, кажу учени теолози познаје феноменално Библију, а питамо се како и не би јел, кад је био најближи Богу, па сходно томе, понављам, могао је, што је и учинио да "ископира" и "умножи" извештај из Светог Писма у "стотине" примерака различитих извештаја и списа свих могућих народа и нација... То му је и посао, да заводи. Да "направи" хиљаду божанстава и религија, хиљаде богова и извештају да ли о потопу, да ли о нечем другом, само да би завео....На крају је сам себи скочио у стомак...

Hm, e bash... pa postavim ti dva konkretna pitanja a ti meni o El Diablu!
Ima druga tema koja je posvećena tom majstoru...
Znači, drži se pomenutog posta!
Па ја ти конкретно одговарам. Ако знаш како су сви ти "извештаји" настали, а притом додатно потврђују оно што Библија говори, онда је то то. Не видим где сам се "удаљио" од поменутог поста.
Pitao sam te kada je stvoren svet i koliko godina posle stvaranja je bio Potop?!
Sad ti meni kaži gde se nisi udaljio?
Аха, пардон...
Свет је створен пре отприлике 6000 година (мало јаче), а Потоп се десио око
2300 (+/-) године пре Христа.

Opet vrdash...
Koliko godina posle stvaranja sveta? A ne koliko godina pre Hrista!
Око 2500 година после стварања.

Tako brate, ne boli...
E sad, lik reče... Enuma elis i hiljade godina pre potopa... Što znači i pre samog stvaranja... da li je to moguće? Po Bibliji naravno, i da li i dalje stojish iza onog teksta?
Usput, el znash šta je Enuma elis? Al odma, batali guglanje...
Tako brate, ne boli...
E sad, lik reče... Enuma elis i hiljade godina pre potopa... Što znači i pre samog stvaranja... da li je to moguće? Po Bibliji naravno, i da li i dalje stojish iza onog teksta?
Usput, el znash šta je Enuma elis? Al odma, batali guglanje...
Читај пријатељу да се не понављам. Могле су бити и милијарде година... Дакле, машиш поенту. Не знам зашто једноставно не признаш да суштину не можеш да промениш, па пусти онда периферију. Па и "Гилгамеш" је могао бити стар уместо 4000 и колико већ, могао је бити 104 000. Поента је да сви ти извештаји потврђују Библијски извештај о потопу.
Nije tačno, ebiga... ti mashish i ne samo poentu... ja i dalje samo o pomenutom tekstu i ništa više... ništa drugo, ništa dalje...
Po onom tekstu, pomenuti spisi su nastali pre samog biblijskog stvaranja sveta i kao takvo ne pije vodu, ne možeš pomoću njega dokazivati Potop! Veoma je glupo.
Ali, čovek nije dobro obavešten i neću da kažem da je lupio, samo nije dobro pročitao...
A Enuma elis... o tome možemo na temi ''Danilova proročanstva'' ...
Па и "Гилгамеш" је могао бити стар уместо 4000 и колико већ, могао је бити 104 000
Nije tačno, ebiga... ti mashish i ne samo poentu... ja i dalje samo o pomenutom tekstu i ništa više... ništa drugo, ništa dalje...
Po onom tekstu, pomenuti spisi su nastali pre samog biblijskog stvaranja sveta i kao takvo ne pije vodu, ne možeš pomoću njega dokazivati Potop! Veoma je glupo.
Ali, čovek nije dobro obavešten i neću da kažem da je lupio, samo nije dobro pročitao...
A Enuma elis... o tome možemo na temi ''Danilova proročanstva'' ...