vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
Знам читати и писати, и више ми није потребно, оно што не знам трудим се да научим. Какве то везе им а са мајмунима и Дарвином.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stnco:Ha, ha, ha,........Joj čoveče da li znaš šta pitaš? Pa samo treba da pročitaš nešto o evoluciji čoveka (imaš na temi Ekologija), pa ćeš i sam da vidiš besmislenost ovog pitanja.
stnco:Sada mi pade na pamet i ovo da te pitam: koji je tvoj obrazovni nivo, ako to nije tajna?
Ponovo te podsećam na pitanje koje me je začudilo. Pa ono je jasan pokazatelj da ti Teoriju evolucije nisi ni uzeo u ruke.vujadin:Па онда ако нису од мајмуна, како то да хомосапиенс има везу и са мајмуном и са човеком, по Дарвину или је то одбачено.
Pa nije valjda da i ti ne priznaješ nikakve dokaze za evoluciju, a sa druge strane prihvataš veliku biblijsku "istinu" o kreaciji, bez ikakvih dokaza? Moraš da priznaš da je to sa tvoje strane prilišno bezobrazno ili blaže rečeno nebiblijski, jer u njoj piše o trunu u tuđem i balvanu u tvom oku (ovo sigurno znaš jer si ekspert za Biboliju).vujadin:Re: Teorija Evolucije
--------------------------------------------------------------------------------
Neki kreacionisti i danas insistiraju da je A. afarensis samo izumrla vrsta majmuna. Takvima preporučujemo da pogledaju skelet prikazan na slici, koji pokazuje afarensisa u hodu. Mada još ne čovek po razumu, afarensis je već hodao kao čovek, uspravno...
Od otkrića potpunih skeleta do danas, urađeno je više rekonstrukcija izgleda afarensisa, od kojih je jedna prikazana ovde. Pri posmatranju ovakvih rekonstrukcija treba imati u vidu da je opšti izgled (pogotovo izgled vilice i očiju) verovatno tačan, ali da su mnogi detalji (boja kože, dlakavost) puko nagađanje.
U savršenom primeru prelaznih fosila, afarensisa je nasledila mnogo razvijenija vrsta poznata kao Australopithecus africanus. Paleontolozi su dugo pretpostavljali da je afarensis bio direktni predak čoveka; međutim, noviji dokazi pokazuju da je afrikanus nasledio afarensisa, i da se negde kod afrikanusa (ili iz neke grupe između afarensisa i afrikanusa) desio veliki razlaz ljudske vrste. Sa jedne strane su se odvojili Paranthropusi, sa druge strane se odvojio genus Homo, čovek.
Veza između vrsta se možda najlakše može videti ako uporedimo stopala i karlice šimpanze, afrikanusa, i modernog čoveka (Homo sapiens):
И ово ти служи за доказ
stnco:Pa nije valjda da i ti ne priznaješ nikakve dokaze za evoluciju, a sa druge strane prihvataš veliku biblijsku "istinu" o kreaciji, bez ikakvih dokaza? Moraš da priznaš da je to sa tvoje strane prilišno bezobrazno ili blaže rečeno nebiblijski, jer u njoj piše o trunu u tuđem i balvanu u tvom oku (ovo sigurno znaš jer si ekspert za Biboliju).
Pitam se kakav će mu biti genom, kada ima samo pola od Homo sapiens sapiensa ili možda utvrde da je komšija kriv.Obersturmfuehrer:a sto bi i priznaovao...
samo, sada kad su im nasli isusa, sad ce tek da postanu bezobrazni kada biblija i hriscanstvo pocnu da se ruse...
I još nešto, kako li ga samo nađoše kada je vaskrsao?Obersturmfuehrer:a sto bi i priznaovao...
samo, sada kad su im nasli isusa, sad ce tek da postanu bezobrazni kada biblija i hriscanstvo pocnu da se ruse...
stnco:I još nešto, kako li ga samo nađoše kada je vaskrsao?

Obersturmfuehrer:vidim imas i smisao za humor
a sto sse tice biologije - ne lupaj....
teorija nije odbacena, vec izmenjena u skladu sa novim pronalascima...kao sto teorija relativiteta nije 100% ista kao sto je bila nije ni ovo...
to je nesto sto kreacionisti nikada nece razumeti...
Obersturmfuehrer:svaki normalan naucnik nece odbaciti ovu teoriju, jer postoje dokazi za nju....
nego, sta behu hekelovi embrioni, podseti me....
Sveta685:Pogledaj izjave naucnika-evolucionista o tim "dokazima".
Pogledaj bilo koji udzbenik biologije pa ces videti.
Ne samo da je paleontologija spektakularno zakazala u pogledu nalazenja fosilnih „nedostajucih karika“ koje je Darvin predvidjao,
stnco:Pa nije valjda da i ti ne priznaješ nikakve dokaze za evoluciju, a sa druge strane prihvataš veliku biblijsku "istinu" o kreaciji, bez ikakvih dokaza? Moraš da priznaš da je to sa tvoje strane prilišno bezobrazno ili blaže rečeno nebiblijski, jer u njoj piše o trunu u tuđem i balvanu u tvom oku (ovo sigurno znaš jer si ekspert za Biboliju).
Obersturmfuehrer:u medjuvremenu sam potrazio po internetu, tako da sam se prisetio, sto sam ocekivao od tebe.
e, to sto nisam dobio odgovor od tebe vec samo po sebi nesto govori - da nisi bas siguran o cemu se tu radi...
elem, njegova teorija jeste odbacena kao netacna, ALI...
kao prvo, evolucija se ne zasniva na njegovoj teoriji, niti odbacivanje njegove teorije rusi evoluciju
drugo, odredjene slicnosti medju embrionima kod kicmenjaka POSTOJE....