adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 13.303
Uh, nedostaje mi sad Lavkraft, čitala sam ga u originalu ali morala da ostavim u SrbijiOd žanrovske volim horor, epsku ne podnosim, može i ponešto od sf.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, nedostaje mi sad Lavkraft, čitala sam ga u originalu ali morala da ostavim u SrbijiOd žanrovske volim horor, epsku ne podnosim, može i ponešto od sf.
Moj omiljeni Lavkraft, nedavno sam čitao ovo:Uh, nedostaje mi sad Lavkraft, čitala sam ga u originalu ali morala da ostavim u Srbiji![]()
Muskarac moze biti ocaran izgledom i harizmom zene, ali zaljubice se u njenu energiju, u njenu unutrasnju snagu.

Mani se te unutrasnje lepote...muskarci ne hodaju sa rengenom da provere unutrasnje kvaliteteMuskarac moze biti ocaran izgledom i harizmom zene, ali zaljubice se u njenu energiju, u njenu unutrasnju snagu.
Na mom zimovaoIzgaziću tastaturu da ne bih srimovao.![]()
Videti?Taj Kilimandžaro je možda atraktivan za videti, ali definitivno nije dobar za tvoje izražavanje na maternjem jeziku.
epska rulaNemam pojma da li volim, nisam ih nešto čitala. Od žanrovske sam uglavnom fantastiku, epsku manje, naučnu više
ala si badriu srimovaoNa mom zimovao
Aj poyyy
Nema ga, zadremaoala si badriu srimovao![]()

i pijan u snu zapevaoNema ga, zadremao![]()
Pade mi na pamet da sam paonna dupeNeko na pamet, neko na dupe.![]()
Zene su izmislile trač, znači da u trač ne veruju već ga po potrebi praktikuju ako imaju konkretan interes da nešto tračom postignu."Da li više veruješ svojim očima ili meni?"
Opšte je pravilo u uvodnom postu, ali je retko istina.
Po opštem pravilu žene veruju tračevima, tačnije lažima, a muškarci su realniji, veruju onome što vide i posledicama toga što vide.
To je samo tvoje mišljenje.Po opštem pravilu žene veruju tračevima, tačnije lažima
Pa? Trebalo bi da verujem tvom mišljenju, a ne sebi?To je samo tvoje mišljenje.
Ne, trač su izmislili manipulatori, nevažno da li su muškarci ili žene.Zene su izmislile trač, znači da u trač ne veruju već ga po potrebi praktikuju ako imaju konkretan interes da nešto tračom postignu.
Ima muskaraca koji su tračare nije da nije, ali to je tipicno zenska osobina.Ne, trač su izmislili manipulatori, nevažno da li su muškarci ili žene.
Neću reći političari, pre bi to bili vračevi.....
Ne, ja 'verujem' tebi.Pa? Trebalo bi da verujem tvom mišljenju, a ne sebi?
Još kako...Ima muskaraca koji su tračare nije da nije,
eto, prosto...Ne, ja 'verujem' tebi.
Još kako...
Tebi verujem i kad me lažeš ..."Da li više veruješ svojim očima ili meni?"
Opšte je pravilo u uvodnom postu, ali je retko istina.
Po opštem pravilu žene veruju tračevima, tačnije lažima, a muškarci su realniji, veruju onome što vide i posledicama toga što vide.
Tebi verujem i kad me lažeš ...
E sad šmika pre ili kasnije mora spastiUpakovana laz se tesko otpakuje...
Verujem ti i kad lazesI maska (upakovane laži) padne kad tad, veruj mi.
To je baš lepo za čuti i za videti zapravo.Pored toga, ne koriste baš sve žene uvek šminku, neke čak i nikada
Moj post je bio malo polu šaljiv i sarkastičan. Slažem se sa napisanim.Ako je neko sklon lažima, taj teško da će tako iz čista mira prestati da laže, jer to već spada u karakternu osobinu a ne u "pomagalo" za neko, recimo, ulepšavanje lica.
Istina uvek pronađe put do onih koji žele da je vide.
Kod onih drugih...pa, oni već svojevoljno biraju da žive u laži.
Šta kome i kako prija, ne zalazim u detalje.![]()