adelaidea
Veoma poznat
- Poruka
- 13.299
Ja se slažem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se slažem
Izgaziću tastaturu da ne bih srimovao.Ja se slažem
Na mom si se mimovaoIzgaziću tastaturu da ne bih srimovao.![]()
Ahahaha, eto kad pokušavam da budem fin, srimuješ ti meni.Na mom si se mimovao
Moj te ocrvenisrimuješ ti meni.
Prijavljena si!Moj te ocrveni![]()
Zene se zaljubljuju u intelektualni izazov. Muskarci u velike sise i osvajacki izazovZene se zaljubljuju samo u ono sto ne razumeju.
Nije mastan, al' je masivan ... mislim bozon ...Mozda je mastan
To i rekoh.Zene se zaljubljuju u intelektualni izazov. Muskarci u velike sise i osvajacki izazov
Zene se zaljubljuju u intelektualni izazov. Muskarci u velike sise i osvajacki izazov

Ovo je 100 posto istina, ali samo.dok su muškarci mladi
Kada udju u srednje godine malo im vise treba pobude, kao svakom zivom bicu.Kad udju u srednje godine vise cene mir i stabilnost
Rekoh već da me zanima samo kol'ko je knjiga pročitala i filmova pogledala.Zene se zaljubljuju u intelektualni izazov. Muskarci u velike sise i osvajacki izazov
Čista istina..
Ne pamtim kad sam pročitala nešto što je fiction.Rekoh već da me zanima samo kol'ko je knjiga pročitala i filmova pogledala.![]()
Ako ne računam Sašu Stanišića koji je polufikcija.Taj Kilimandžaro je možda atraktivan za videti, ali definitivno nije dobar za tvoje izražavanje na maternjem jeziku.Zato je ideoloska mantra da im treba samo mira i stabilnosti, obicna regresija za zivotnu uspavanost.
I ja manje čitam beletristiku u poslednje vreme, više eseje, pisma, biografije...Ne pamtim kad sam pročitala nešto što je fiction.Ako ne računam Sašu Stanišića koji je polufikcija.
Nahvatala sam ove dve na ulicu, u korpi za poklanjanje. Šta bi možeš reći ovom Norvežaninu?Rekoh već da me zanima samo kol'ko je knjiga pročitala i filmova pogledala.![]()
Nesbea sam davno čitao, možda dve-tri knjige, dok sam čitao krimiće, sad to ne bih mogao nikako. Ako voliš krimiće onda je ok, solidan.Nahvatala sam ove dve na ulicu, u korpi za poklanjanje. Šta bi možeš reći ovom Norvežaninu?
Pogledajte prilog 1889595
Nemam pojma da li volim, nisam ih nešto čitala. Od žanrovske sam uglavnom fantastiku, epsku manje, naučnu višeNesbea sam davno čitao, možda dve-tri knjige, dok sam čitao krimiće, sad to ne bih mogao nikako. Ako voliš krimiće onda je ok, solidan.
Od žanrovske volim horor, epsku ne podnosim, može i ponešto od sf.Nemam pojma da li volim, nisam ih nešto čitala. Od žanrovske sam uglavnom fantastiku, epsku manje, naučnu više