Boja bez imena
Elita
- Poruka
- 15.440
Da li je istina, šta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego šta,kod mene vise radi spika nego izgled....Ako imaš dobru spiku tvoja sam
Trenutno sam na salajciVaži. Samo reci gde da dođem.![]()

Trenutno sam na salajci![]()
Pa sad ... ne bih baš rekao ali ko će mi i poverovati
Svako ima pravo na svoj stav, mišljenje.
Pa ono ... ja mislim da i žene imaju oči jer čisto sumnjam da i žena ne pogleda muškarca od glave do pete kad joj priđe a mi muškarci to uradimo pre
Laze Grunf.
Pa ne bih baš rekao da muškarci lažu samo što žene ne žele da prihvate neke stvari pa ono .. napad lakši od odbraneSlažem se.
A, vezano za mušku priču?
sapioseksualka..ti i @Kćerka Direktora Cirkusa unikatiNego šta,kod mene vise radi spika nego izgled....Ako imaš dobru spiku tvoja sam
Bilo nekad možda, danas se i muški šminkaju kao i miNego šta,kod mene vise radi spika nego izgled....Ako imaš dobru spiku tvoja sam

obrnule se karte vidis ti to draga moja ....Bilo nekad možda, danas se i muški šminkaju kao i miako ne i više!
A doduše, i mi lažemo, sve bolje i bolje![]()
Vanja, hoćeš da ti pričam o Higgsovom bozonuNego šta,kod mene vise radi spika nego izgled....Ako imaš dobru spiku tvoja sam
ali u stilu mladog ajnstajnaVanja, hoćeš da ti pričam o Higgsovom bozonu![]()
Bilo nekad možda, danas se i muški šminkaju kao i miako ne i više!
A doduše, i mi lažemo, sve bolje i bolje![]()
Fala ti ko bratuVanja, hoćeš da ti pričam o Higgsovom bozonu![]()
Kćerkica (6 god) moje seke komentariše nedavno šminkanje, njena mama koristi više svega od mene i ona je to skontala i prokomentarisala. Ja da opravdam seku kažem, ali zato se tvoja mama srećno udala, tvoj tata se zaljubio u nju baš kad je bila našminkana! A ona, dječije iskreno, uzdahnu i:
posto higsov bozon daje masu mozda je mislio da ti ubaci bozon da osetis masuFala ti ko bratu
Mozda je mastanposto higsov bozon daje masu mozda je mislio da ti ubaci bozon da osetis masu
vidis kako se mi skolarci seksamo![]()
ne licim ni na sta, ali zato mi je leksikon jos goriNego šta,kod mene vise radi spika nego izgled....Ako imaš dobru spiku tvoja sam
Lažu i žene, a muškarci se najčešće ne šminkaju.
...sve dok se muškarac ne napije i razveže jezik i dok se žena ne umije.