Misuri poslanik predlozio zakon - zena moze da izvrsi abortus samo ako...

Infanteer

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.096
ima pismenu dozvolu od oca.
jedino u slucaju da se radi o silovanju ili incestu zena moze da odluci sama.

Predlozen zakon ima male sanse da prodje, jos mnoge muske glave nisu sazrele, ali za pochetak je dovoljno, icice dalje. Pravo na reprodukciju imaju i ochevi i pravo da se pitaju za svoje potomstvo. a ne da gledaju kako im potomstvo ode pod noz ili se koristi kao bankomat.

Outrage as Republican father-of-five says abortions should only be allowed if women have written permission from the father... except in cases of 'incest or legitimate rape'
Missouri state Representative Rick Brattin has proposed a bill that would require pregnant women to get abortion consent from the father
Brattin's proposed legislation only makes exceptions for incest and what he calls 'legitimate rape'

http://www.dailymail.co.uk/news/art...sion-father-except-cases-legitimate-rape.html

Pogledajte prilog 343907

:klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

A sta kad otac zeli abortus, a ne zeli da ostanu pisani tragovi? To posle može biti materijal nekome za ucenjivanje.

ako muskarac zeli abortus a zena ne, njeno je da se stara o detetu.

- - - - - - - - - -

probaj da udjes u sustinu.
prava na potomstvo imaju podjednako oboje. ili jednakost mislis da vazi samo za zene?

aj ovako onda, po tvom, sta ako si uzeo zenu, ozenio, spremio sve, dogovorili se, ona zatrudnela, ti spremio, opremio kucu, racunas na sve, nju ufati neki murac i ode na chiscenje jer je zaboga plod deo njenog tela i sasvim je legalno iako je recimo ilegalno otici i reci aj seci mi bubreg jer je deo mog tela.

nemoj odmah sa licnim napadima, meni se to nije desilo, ali se desilo mnogima, mnogi chak i ne znaju da im se desilo, pogotovo u zemlji od 200 000 abortusa godisnje.

- - - - - - - - - -

ovo sto ovaj state poslanik pokrece je samo pochetak. krece dalje uskoro, za 10-20 godina, zena ce da iskusi sta zaista znaci jednakost i ustuknuce, prihvatice svoju prirodnu ulogu.
jednakost nije isto sto i sloboda. to su dve oprecne stvari. sloboda nije ponasati se kako ti se prdne na rachun drugih, bez konsekvenci, bez odgovornsosti.
bice zakona uskoro gde ce zena koja izvrsi abortus bez znanja partnera da ssnosi krivicnu odgovornost.

mnogi mi zameraju ovde i opet da me ne razumeju ljudi, chujem i burazera, kaze mi te stvari dolaze i ovde gde zene pocinju da se osecaju previse jakim. ne radi im to u prilog.
jednakost se zasluzuje, ne dobija se rodjenjem ili rasom, ili polom, vec delima.

ala ce sad gnjiloguze polovare da se bace u dumanje i brigu kanda ce ipak morati da zive od rada a ne od medjunozja.

docice polako, ako hoce jednakost, morace da je zasluze. to sto sam musko rodjen, nije mi dalo nikakvu privilegiju. dok su one ljuljale lutkice i uvijale kikice, mi muski smo se takmichili, tukli jedni druge, probijali se, uceni da moramo da budemo jaki.
to sto smo mi muski stekli, stekli smo svojim radom. ako hoce deo, ako zene hoce jednakost, nek odrade isti posao a ne da oduzimaju od nas. \jednakost se zasluzuje.

i da citiram jednog kolegu, najbolje je rekao, najopasnije mesto za ljudsko bice je materica. ne mogu da se setim imena kolege, ali rekao je sustu istinu. vreme je da se tome stane na kraj. odluku za ubistvo ploda ne moze da donosi neko ko nije kvalifikovan za takve odluke.

sem, kao sto kaze reopublikanac, ako se ne radi o incestu ili dokazanom silovanju.
mi ochevi imamo prava da nas pitaju

Poslednja izmena:
To je ono o cemu sve vreme pricam.Dakle priroda je udesila da se covek mora boriti i izboriti za svoja prava i privilegije spram truda i rada a ne da mu se ta ista na tacni daju na osnovu neke uredbe ili zakona.Ravnopravnost dakle ne postoji i ne moze je biti jer kako je moguce dati ista prava radniku i neradniku.Jak i sposoban pojedinac je onaj koji vodi i upravlja slabi i nesposobni su tu da slusaju i da se povinuju.Zene spram svojih sposobnosti ne zasluzuju gotovo nista i njihov opstanak je dobra volja muskarca i to se ne sme nikada zaboraviti i to se mora uvek naglasavati dakle nismo jednakl .Muskarci su sve stvorili na ovom svetu pa spram toga njima i sve pripada.

To je ono o cemu sve vreme pricam.Dakle priroda je udesila da se covek mora boriti i izboriti za svoja prava i privilegije spram truda i rada a ne da mu se ta ista na tacni daju na osnovu neke uredbe ili zakona.Ravnopravnost dakle ne postoji i ne moze je biti jer kako je moguce dati ista prava radniku i neradniku.Jak i sposoban pojedinac je onaj koji vodi i upravlja slabi i nesposobni su tu da slusaju i da se povinuju.Zene spram svojih sposobnosti ne zasluzuju gotovo nista i njihov opstanak je dobra volja muskarca i to se ne sme nikada zaboraviti i to se mora uvek naglasavati dakle nismo jednakl .Muskarci su sve stvorili na ovom svetu pa spram toga njima i sve pripada.

to je ono sto feministkinje ne kapiraju, sloboda i jednokst su dve nepomirljive ideje.
sloboda se stice da bi se bio jednak ili bolji. ne moze baba sera ili mica ubica iz drzavnog sektora da trazi da bude jednaka.
imas ih ovde pun k. sve oce da budu u drzavnom sektoru, neke chak i zapnu da udju u inzenjeriju, i sta mislis ko radi posao? muskarci.
jednom sam imao srchku i treba da me nose u sanitetsko vozilo, i tu 3 zene i dva muskaraca, i sta mislis ko me nosio ove stojale okolo a ova dvojica probali da me popnu u vozilo, dzentlmeni ******, na kraju sam usto i sam se popeo.
a da vidis tek kad se prijave za vatrogasce, nedoti bog da ti gori kuca i da vatrogaskinja treba da te spasava, ono, propbije vrata i spasi ti porodicu da se ne ugusi ili izgori.
sve one misle dfa mogu, a na kraju, ne mogu nista.

sace mi dodje dulgosmorivoje i ostale mendzajne kazu mi da mrzim zene, nope darling, ptroblem je sto zene ne zele da budu zene, nego muskarci.

- - - - - - - - - -

a da pitam zene, dal zele da im vozach autobusa, pilot, vatrogasac, hirurg, majstor, elektrichar, vodoinstalater bude zena ili muskarac?
koji bi odgovor bio?

odgovor se zna.
ali ta uspesna, jaka, ostvarena zena, nece sebi to da prizna.
i tu krece odgovor na milion topika postavljenih sirom interneta, zasto muskarci ne vole takozvane uspesne, jake zene - valjda zato sto pokusavaju da budu muskarci a to nisu niti ce umeti a mi muski nismo homo, vecina nas makar, ne znam za tandorija i ostale mendzajne

Poslednja izmena:
184226_259699794163206_111454663_n.jpg

Back