misticna 12 kuca

Упл..., ти деране, још нисам постала баба, све је у припреми! :cool:
Месец је на 11,06 ст., а Марс на 18,22 ст., и пише да је орбис 7,16. :confused:
Сваки астролог ову коњукцију гледа другачије, чак ми је речено да треба да се пази у саобраћају ако је возач, а једна '' мудра глава'' да је чека насилан крај живота, као убиство ( далеко било), пошто су јој Сунце, Плутон и Венера, као и Меркур у 8. кући, у Шкорпиону! :eek:
Уран је смештен на 20,27 ст. Стрелца у 10. кући...
Ко год је тумачио њену наталну карту, прво се ухватио за 18. степен Марса и стелијум планета у 8. кући... па, да излудим, ништа друго!:roll:
Она јесте возач, али опрезно вози и поштује прописе, нервозна јесте, али, то је очев темперамент... а лепа је на мајку! ;)
:hvala:

Ajmo sad na jedno hladno pivce!

Па, какво вас 'ладно пиво сада снашло... а мени одговор, ево ме цупкам испред компа! :roll: :)
:bye:[/QUOTE]

Pošto sam ja već dugo deda, mogu da vam odam tajnu: posle tri ladna pivca (mislim na one flašice od 2 litrice:whistling:) na sva pitanja znate odgovor. Ako i to ne pomogne, pogledajte onu moju temu, pa postupite po želji. Ako i to ne pomogne, onda idemo još jednu turu od tri pivca:whistling:

Mile39, jeste li vi napisali Kraj igre, ako niste oprostite, greška.
I da slažem se sa 12 kućom, i ja sam oduvek računala 18-18.59, 18 stepen...
Meni je na žalost MC na 18 stepenu strelca...

Ako je Kraj igre neka dobra knjiga, onda mi je žao što je nisam napisao, a ako je loša, onda mi je drago što je nisam napisao:whistling: Mada, već neko vreme više volim Početak igre :rumenko:

, прво се ухватио за 18. степен

Zašto se tako tragično doživljava 18 stepen, zbir je 9, 9 zauzima posebno mesto u numerologiji, to je na kraju krajeva najveci jednocifren broj, sad sam pocela da razmisljam otkud ljudima verovanje sa je 18 los broj jedino sto mi je palao na pamet je 6+6+6=18 ali ajde onda da nastavimo 1+8=9...Devet je daleko od lošeg broja.

По мом скромном знању, 18. степен је као и сваки други, ни ''добар, а ни лош'', али проблем настаје кад се на 18. ст. нађе Марс - планета агресије... барем сам ја тако разумела...
Александар Имширагић - '' Тајне степена Зодијака''
:bye:

Поздрав свима :)

Занима ме јако, шта значи када је 12-та кућа у Шкорпији? Иначе, ја сам Лав са подзнаком Шкорпије... и неко ми је једном рекао како је то комбинација која у одабиру посла преферира ка раду у криминалистици, тачније, у раду у полицији. Е сад, то и јесте одувијек била моја велика жеља, па молим да ми се објасни да ли треба да се окренем томе.

Хвала унапријед:)

Поздрав свима :)

Занима ме јако, шта значи када је 12-та кућа у Шкорпији? Иначе, ја сам Лав са подзнаком Шкорпије... и неко ми је једном рекао како је то комбинација која у одабиру посла преферира ка раду у криминалистици, тачније, у раду у полицији. Е сад, то и јесте одувијек била моја велика жеља, па молим да ми се објасни да ли треба да се окренем томе.

Хвала унапријед:)

Skorpija voli da "otkriva" tudje tajne...a istovremeno da cuva svoje. ;)

Za karijeru posmatramo MC i kompletno 10. polje...za pocetak.
Tebi pocinje u Devici, nastavlja se i u Vagu. ( gde su Merkur, Venera ? )
Koje planete se nalaze u tom 10. polju...i koje aspekte grade..

Ti jesi Skorpion u podznaku, ali i sa veeelikim delom prvog polja u Strelcu..pa gledas gde su ti otisli vladari Skorpije ~Mars i Pluton, kao i Strelca ~Jupiter...
Ne znam da li imas u 12. polju neku planetu, ...pa gledas planetu,aspekte, kao i gde je otisao vladar 12. polja...

Skorpija voli da "otkriva" tudje tajne...a istovremeno da cuva svoje. ;)

Za karijeru posmatramo MC i kompletno 10. polje...za pocetak.
Tebi pocinje u Devici, nastavlja se i u Vagu. ( gde su Merkur, Venera ? )
Koje planete se nalaze u tom 10. polju...i koje aspekte grade..

Ti jesi Skorpion u podznaku, ali i sa veeelikim delom prvog polja u Strelcu..pa gledas gde su ti otisli vladari Skorpije ~Mars i Pluton, kao i Strelca ~Jupiter...
Ne znam da li imas u 12. polju neku planetu, ...pa gledas planetu,aspekte, kao i gde je otisao vladar 12. polja...

Уф Сенка шта ме измучи сад :dash:

Меркур ми је у Дјевици док се Венера шепури по Раку... елем, волим да студирам сваку своју мисао ( отуд и љубав према писаној ријечи; три наслова а један објављен имам иза себе...) али, ништа без али, 12-та кућа ми је у Шкорпији, док се ту налази Уран.
!!!

:dontunderstand:

Evo danas sam gladajuci neke knjige u knjizari, zapazila cetri kapije karme, pa sam naravno prelistala, ono sti je mene najvise iznenadilo, a cemu nisam nasla objasnjenje, do sad, je da su retro planete u 12 kuci, neresene lekcije iz preproslog zivota, samim tim karma je jaca, i reklo bi se neizbezna...

Ja imam 2 pitanja u vezi 12. kuce, pa ako neko nadje vremena:
1. Sta znaci retrogradni Saturn na vrhu 12. kuce u Biku? (inace je vladar 8. i 9. kuce, i ima lose aspekte sa planetama)
2. U sinastriji, sta znaci njegov saturn u mom 12. polju.
Hvala.

Evo danas sam gladajuci neke knjige u knjizari, zapazila cetri kapije karme, pa sam naravno prelistala, ono sti je mene najvise iznenadilo, a cemu nisam nasla objasnjenje, do sad, je da su retro planete u 12 kuci, neresene lekcije iz preproslog zivota, samim tim karma je jaca, i reklo bi se neizbezna...

... 12. kuća je kuća naše podsvijesti, kuća onog što nam se nalazi iza leđa, onog što ne vidimo i što može živjeti samo ako u to vjerujemo.
Planete koje su smještene u 12. kući su one kroz čije smo energije stekli jako puno iskustva u ranijim životima no nerijetko i zlouporabili njihove energije i zbog toga su u ovom životu smještene u 12. kući. Time nam je onemogućeno da ih u potpunosti spustimo u materijalnu ravan jer smo na tomu radili tijekom ranijih života i stekli svo potrebno iskustvo. Umjesto toga dobili smo priliku da, koristeći njihovu energiju na višem nivou, kroz transcedenciju i vjeru, stvorimo neke nove vrijednosti koje nadmašuju materiju.
S obzirom da se materija podosta cijeni, a planete u 12. kući se oslobađaju upravo materije, to je za većinu ljudi zapravo teret - živjeti u materijalnom svijetu, a biti lišen same materije. I zbog toga je 12. kuća zapravo kuća tereta, kuća karmičkog duga.

Za one koji su ipak otkrili vjeru i njeguju povjerenje u energije koje su im iza leđa i koje stoga ne vide, planete u 12. kući su svojevrsno blago.

Retrogradne planete su ekvivalentne onima u 12. kući, i obilježje retrogradnosti im nalaže introspekciju. A kada se takva, " introvertirana " planeta nađe u 12. kući, taj ju položaj traži da se još jednom " zagleda " u samu sebe. I upravo ta " dvostruka " introvertiranost činu karmu te planete još naglašenijom.

Poslednja izmena:
:zimag: pomalo me brine ovo XII polje? kakva je ovo tecnost, voda, misticizam, ili mozda ludilo, medijalnost u njemu...? MO i NE u strelcu u XII. ne bavim se umetnoscu. osim sto lepo pevam (vise onako za sebe u kadi kad se kupam) nisam neki talenat za bilo koju umetnost, tako da nije ni to. pitala sam neke astrologe, ali svi su mi nesto neodradjeno odg, tako da prakticno odg. i nisam dobila...

Prilozi

• natal.jpg
    natal.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 14
Po meni Ogy to bi znacilo da volis da filozofiras na temu kraja zivota, da mislis o tome na jedan poetski nacin onako lirski :)) Zbog svih tih lepih umetničkih znakova i planeta u 12 i o njoj... Mozda da napises neku pesmu??? Ali pazi onda i da je odpevas!! (nemoj da mislis da se salim sa tobom)

Back