Misteriozni BIOS...

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
molim te pomagaj
pocela sam instalaciju windows xp ali kad sam usla u bios i izabrala cd rom i sacuvala na F10, racunar se podigao i nikakvog procesa nije bilo!

sto tako, znas li?

MOLIM TE ODGOVORI MI NEOPHODNO MI JE
HVALA TI PUNO
AKO ZNAS PISI PLEASE

нема он појма.:mrgreen:
После Ф10 и рестарта прочитај шта пише приликом подизања.
Биће да мораш кликнути неко словце,а?:)
Но ако нису сигурна у оно што требаш урадити препусти неком искуснијем.:bye:
 

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Ovako stoje stvari.Hoću da reinstaliram Njindouz!:lol:Al imam stariju verziju od prethodne a nemam vremena da nabavim drugu elem moram da formatiram W particiju iz bios-a,ali koje god trik dugme da pritisnem,tried it all(f2,f8,f10,f12,delete) on mi otvara ekran sa ponudama za podizanje iz sejf moda i poslednje zapamćene konfiguracije...Nikako da uđem u set up...Ploča je D201GLY Intel...:neutral:

Patricije:lol:Ša reći:mrgreen:Operacija uspela pacijent preminuo:rotf:

Ко што реко, јави.:)
Да научимо нешто и ми из друге србије.:mrgreen:
 

a.milan1984

Primećen član
Poruka
593
@tema: Da li je moguće formatirati HDD iz BIOS-a, moguće je na nekim matorim matičnim pločama, koje su imale "Low level format" opciju i sa nekim matorim SCSI kontrolerima čiji su BIOS-i imali tu opciju po deafult-u, ni na jednoj novijoj ploči sa novijim BIOS-om (nebitno AWARD ili AMI), nisam našao tu opciju, kao ni u tehničkom uputstvu tvoje ploče(tvoj bios ne podržava tu opciju)

@goxy: nije ti loše savete dao ovaj hajvan VW1302S, ali samo ukoliko ti je pristup BIOS-u zaključan. Koliko sam razumeo tebi to sa starijom verzijom Windows-a pokazuje u podignutom inficiranom OS-u, a ne kad pokreneš sistem sa CD-a? toplo preporučujem da ispratiš http://forum.krstarica.com/threads/332996 , ali tek kad pokreneš sistem sa CD-a, jer je uvek bolja "čista instalacija" od "upgrade" preko instaliranog Windows-a!

Ukoliko si uspeo pokrenuti sistem sa CD-a ne vidim razlog da ne instaliraš novi sistem, ukoliko i dalje (posle reseta bios-a) ne možeš pokrenuti BIOS, nosi to kod servisera . . .
 

Top