Misteriozne lobanje na Malti

Schrodinger

Poznat
Poruka
8.740
Недавни видео који је раније овог месеца постављен на Јутјуб и који је већ погледало више од 35.000 људи, тврди да су абнормалности у лобањама навеле музејске стручњаке да закључе да ове лобање „нису људске“.
Под насловом Нестала тела ванземаљаца са Малте – прикривање?, снимак такође тврди да су лобање накнадно украдене и нестале без трага. До 1985. године лобање су биле изложене у Националном археолошком музеју (Херитаге Малта), који је за њих одговоран.
1638897287415.png

Али портпарол Министарства културе умањио је значај мистерије, рекавши Ловин Малти да лобање нису чак ни издужене и да су често доступне истраживачима.
„Да, доста захтева је упућено у последњих 10 година. Већина људи тражи да их погледа. Пошто нису изложени, Херитаге Малта их вади из складишта, а службеници Агенције прате посетиоце током целе фазе. По правилу, дозволе се дају само истраживачима“, рекао је портпарол министарства.

„Када (истраживачи) схвате да лобање, у ствари, нису издужене, већина људи касније одустаје од свог захтева.

„Када људи поднесу захтев, виши кустос задужен за музеј обично шаље слике костију. Када то схвате, супротно ономе што им је можда речено, да лобање, у ствари, нису издужене, већина људи касније одустаје од свог захтева“, рекао је портпарол.
Али чини се да би студија коју тренутно спроводе стручњак за кости и кустос могла дати неке одговоре на чудну мистерију.
https://lovinmalta.com/news/mystery-of-maltas-elongated-skulls-could-soon-be-solved/
 
Poslednja izmena:
Mozda su ti pra-doktori na Malti odvajali sve degenerisane likove radi proucavanja, pa su i nakon njihove smrti tu drzali lobanje? I u Indiji se radjaju svakava deca,kiklopi, bez mozga i sl. pa nisu sve to vanzemaljci iako su im lobanje izuzetno abnormalne
 

Back
Top