Misterije savladavanja zemljine teze

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
bloques-piedras.jpg

Mnogo puta u istoriji se pokazalo da su ljudi NA NEKI NACIN uspevali da IZMANIPULISU zemljinu tezu i podignu tezine koje nikako ne bi uspeli da podignu na onom stupnju razvoja tehnologije, ako ne bi na neki nacin "ukinuli" gravitaciju.

Bili su dizani kameni blokovi od vise stotina tona, onda kada ljudi jos nisu ni tocak bili otkrili!

Kako je to moguce?

Pa postojala je neka NAPRAVA koju su koristili da i najveci kameni blokovi nemamju nikakvu tezinu.

Odakle je bila ta STVAR?

Izmislili su je bili ljudi ili im ju je NEKO DAO?

Mozda na bazi te sprave lete i - leteci tanjiri? :kafa:

Постоји теорија да Земља расте, тзв. Експандо теорија. Објашњава да је гравитација у прошлости била мања и да се сваким циклусом повећава, па је тако било могуће да огромне животиње ходају Земљом, а касније и да људи подижу предмете који су данас претешки и за најмодерније дизалице.

Ne burazeru, postojala je neka naprava da se kamenim blokovima SMANJI tezina, a ne da je nemaju.

Ta naprava zove se - poluga.

Nash ono... motke, kanap, chekrk... ku*ci palci.

Dokazano je da nema nikakvih misterija u vezi izgradnje tih objekata, vec jednostavno chista logika. ;)

Egipcani su one kamene blokove dovlachili od Nila do piramide preko dugog niza poslaganih balvana... za sve ima objashnjenjem, kakvo crno "iskljuchivanje" gravitacije.

[Ne_Vazim_Se];21448522:
Ne burazeru, postojala je neka naprava da se kamenim blokovima SMANJI tezina, a ne da je nemaju.

Ta naprava zove se - poluga.

Nash ono... motke, kanap, chekrk... ku*ci palci.

Dokazano je da nema nikakvih misterija u vezi izgradnje tih objekata, vec jednostavno chista logika. ;)

Egipcani su one kamene blokove dovlachili od Nila do piramide preko dugog niza poslaganih balvana... za sve ima objashnjenjem, kakvo crno "iskljuchivanje" gravitacije.

da i robovi raspolozeni da rade :)
a stounhendz je l i to objasnjeno, je l ima nesto da nije

Nisu se cuda sa gravitacijom desavala samo u proslosti....

Desavale su se i pocetkom proslog veka....

Jedan obican mali emigrant u SAD koji se zvao Ed Leedskalnin (mrsavi covek od jedva pedesetak kg!) je sadradio zamak na Floridi koji se zove Coral Castle...

Taj zamak je sagradio ON SAM, bez icije pomoci, pomerajuci i podizuci na razne visine kao od sale koralne kamene blokove od po 30 i vise tona!

I to BEZ IKAKVOG PRIBORA, radeci iskljucivo nocu!

U grob je odneo tajnu kako je to uspevao...

Corral castle danas:

200550691_359cb776a1.jpg

Meni odnekud dolazi ideja da se živa Hg , koristi u tim manipulacijama sa gravitacijom.

Ne mogu da se setim odakle mi to.

Занимљиво је и да су у Паленкеу пронађени резервоари који су служили за складиштење великих количина живе, прави базени.

Постоји теорија да Земља расте, тзв. Експандо теорија. Објашњава да је гравитација у прошлости била мања и да се сваким циклусом повећава, па је тако било могуће да огромне животиње ходају Земљом, а касније и да људи подижу предмете који су данас претешки и за најмодерније дизалице.

Gravitacija zavisi od mase, ako je nekad bila manja onda je i masa planete zemlje bila manja, a to mi nekako previse nestvarno, masa se ne gubi i ne dobija tako lako!

ja mislim da je sustina pobedjivanja gravitacije se zapravo krije u modofikaciji pasulja.
kada bi proizveli dovoljno gasova mogli bi da napravimo ogroman prdezz koji bi nas potisnuo u suprotnom pravcu
znaci potiskom prdezza bi mogli uspesno savladavati silu zemljine teze

Akcija-reakcija.
A ako se dobro opremo o nešto, i po koja stenčuga može da se pomeri. Zavisno od kalibra strelca.

Back