Misterija

drunk time GIF

Kako dodje do toga da se nadjemo u vezi, zaljubljeni, sa ljudima koji nam se iz sadasnje tacke gledista ne bi uopste dopali?
Pa svi se ljudi stalno menjaju... Tako sam ja gledala mnogo starije kada sam bila baš mlada, a sada... he he
Sve do 30 i neke su mi se strašno dopadali intelektualci, dovoljno je bilo da imaju naočare i da mudro govore. Sada mi to više nije zanimljivo 😀

Kako dodje do toga da se nadjemo u vezi, zaljubljeni, sa ljudima koji nam se iz sadasnje tacke gledista ne bi uopste dopali?
To se dosta vise zenama desava nego muskarcima, ja ovo eto iz nekog ugla kada je seks u pitanju, bilo je zena koje sam napadao da kresnem apsolutno nikakve samse nisam imao, nakon nekog vremena te iste same me muvale jer mene vise bilo smorilo da se bakcem sa njima.

Ustvari ovo je obratni fazon u odnosu na pitanje ali je sustina ista, mnogi vole da se predomisljaju.

Ali uopste da ne nalazis osobu privlacnom?
pa da, sasvim tako.
Sada kada vidim neke sa kojima sam bila pre 20 godina )) uopšte ne nalazim ništa privlačno na njima.
A znam i zašto je to tako. Zato što me niko nije privlačio telesno, već u interakciji koju smo imali bila sam privučena nekim sadržajem te ličnosti, našim odnosom, postojala je strast... Ne mogu ni reći da su ljudi sa kojima sam bila objektivno lepi, verovatno nisu. Bili su u mojim očima jedno vreme. A ne mora ni da prođe mnogo godina, kada prestanem nekoga da volim odmah poružni.

To se dosta vise zenama desava nego muskarcima, ja ovo eto iz nekog ugla kada je seks u pitanju, bilo je zena koje sam napadao da kresnem apsolutno nikakve samse nisam imao, nakon nekog vremena te iste same me muvale jer mene vise bilo smorilo da se bakcem sa njima.

Ustvari ovo je obratni fazon u odnosu na pitanje ali je sustina ista, mnogi vole da se predomisljaju.
Pa nije to bas predomisljanje.
Znaci budes zaljubljen sve ful.
Prodje par godina,da te ista osoba startuje ne bi prihvatio.
I pod uslovom da uopste nema zle krvi.
Nego, nekako ko da ti vise nisi isti.

pazljivo sam birao i kad se prisetim imam samo jedan "promasaj" ... zaista sam bio sto se kaze slepo zaljubljen. i smesno mi je kad je se setim, ali sta sad mlad, lud, samo na sex mislio....
menjamo se godinama kao i ono sto nas privlaci ka partnerima.

nikada nisam bio sa devojkom samo da ne bih bio sam a takvih sam se prica nagledao i naslusao i sa strane gledajuci ta manipulacija i od strane muskih i zenskih mi je bas odvratna, manipulacija tudjim osecanjima. ali nismo svi isti, na srecu.

A šta ti je sad zanimljivo?
Hm, pa sad nemam uopšte neku predvidivu šemu... osim što u kontaktu sa tom osobom budem privučena nečim, najčešće je to neki osećaj bliskosti, odmah mogu da predosetim da li mi ta osoba može biti srodna duša i da li bi se slagali u maženju i sexu... što je taj prvi stepenik.
Ali moram da osetim i neku toplinu.. da ima lepu dušu. Iako to može biti sakriveno uzdržanošću, ali se oseti

Kad prođe zaljubljenost shvatiš dosta toga. Nekada si sam/a uvučen/a u neke imaginacije u sopstvenoj glavi pa od toga se ne vidi realna slika, ali kada se te stvari malo otpuste iz glave shvatiš da je to sve zapravo nešto što tebe IČ ne tangira i ne zanima... Imao sam tu situaciju kada mi je osoba koja mi je bila kao vau postala osoba sa kojom ne bih više proveo dan.

Back