- Poruka
- 54.528
Kako dodje do toga da se nadjemo u vezi, zaljubljeni, sa ljudima koji nam se iz sadasnje tacke gledista ne bi uopste dopali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa svi se ljudi stalno menjaju... Tako sam ja gledala mnogo starije kada sam bila baš mlada, a sada... he heKako dodje do toga da se nadjemo u vezi, zaljubljeni, sa ljudima koji nam se iz sadasnje tacke gledista ne bi uopste dopali?
Ali uopste da ne nalazis osobu privlacnom?Pa svi se ljudi stalno menjaju... Tako sam ja gledala mnogo starije kada sam bila baš mlada, a sada... he he
Sve do 30 i neke su mi se strašno dopadali intelektualci, dovoljno je bilo da imaju naočare i da mudro govore. Sada mi to više nije zanimljivo![]()
To se dosta vise zenama desava nego muskarcima, ja ovo eto iz nekog ugla kada je seks u pitanju, bilo je zena koje sam napadao da kresnem apsolutno nikakve samse nisam imao, nakon nekog vremena te iste same me muvale jer mene vise bilo smorilo da se bakcem sa njima.Kako dodje do toga da se nadjemo u vezi, zaljubljeni, sa ljudima koji nam se iz sadasnje tacke gledista ne bi uopste dopali?
pa da, sasvim tako.Ali uopste da ne nalazis osobu privlacnom?
A šta ti je sad zanimljivo?Pa svi se ljudi stalno menjaju... Tako sam ja gledala mnogo starije kada sam bila baš mlada, a sada... he he
Sve do 30 i neke su mi se strašno dopadali intelektualci, dovoljno je bilo da imaju naočare i da mudro govore. Sada mi to više nije zanimljivo![]()
Pa nije to bas predomisljanje.To se dosta vise zenama desava nego muskarcima, ja ovo eto iz nekog ugla kada je seks u pitanju, bilo je zena koje sam napadao da kresnem apsolutno nikakve samse nisam imao, nakon nekog vremena te iste same me muvale jer mene vise bilo smorilo da se bakcem sa njima.
Ustvari ovo je obratni fazon u odnosu na pitanje ali je sustina ista, mnogi vole da se predomisljaju.
Hm, pa sad nemam uopšte neku predvidivu šemu... osim što u kontaktu sa tom osobom budem privučena nečim, najčešće je to neki osećaj bliskosti, odmah mogu da predosetim da li mi ta osoba može biti srodna duša i da li bi se slagali u maženju i sexu... što je taj prvi stepenik.A šta ti je sad zanimljivo?
Ne znam otkud ti takve impresijePaula kako pises pomislio bih da si non stop zaljubljena samo ne znas u koga vise![]()
Prosto se zasitis te osobe i to je to, zelis nesto novo jer da nije tako bili bi ste jos uvek zajedno.Pa nije to bas predomisljanje.
Znaci budes zaljubljen sve ful.
Prodje par godina,da te ista osoba startuje ne bi prihvatio.
I pod uslovom da uopste nema zle krvi.
Nego, nekako ko da ti vise nisi isti.
vesela ovih dana? ahahaSto tugomir nije prozivka nego mi bas delujes da si vesela ovih dana
ali izgleda sam pogodio pms i dane kada ne treba da se salim![]()
Masis, ono o cemu pisem, zato sto posmatras iz svoje perspektive, ne znam kako izgleda zasitis i zelis nesto novo.Prosto se zasitis te osobe i to je to, zelis nesto novo jer da nije tako bili bi ste jos uvek zajedno.
Pa ne mogu posmatrati iz tvoje perspektive ili recimo iz Pauline perspektive kada drugacije razmisljamo.Masis, ono o cemu pisem, zato sto posmatras iz svoje perspektive, ne znam kako izgleda zasitis i zelis nesto novo.
To samo deca zele uvek novu igracku a nijedna im nije zaista zanimljiva.
Normalno, ali se ni ne trudis da razumes o cemu se govoriPa ne mogu posmatrati iz tvoje perspektive ili recimo iz Pauline perspektive kada drugacije razmisljamo.![]()
Trudim se ali ne mogu da povatam, priglup sam ti ja prilicno.Normalno, ali se ni ne trudis da razumes o cemu se govori![]()
Nista, skini se samo i okaci fotkuTrudim se ali ne mogu da povatam, priglup sam ti ja prilicno.![]()
Upadnes u neki kao vakum, ne razmisljas..i navuces godine tako...to se zovu čmarni daniKako dodje do toga da se nadjemo u vezi, zaljubljeni, sa ljudima koji nam se iz sadasnje tacke gledista ne bi uopste dopali?