Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 93.319
SRS je nedavno objavila integralnu izjavu Vojislava Šešelja za dokumentarac o nastanku Srpske napredne stranke:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kao radikal sam sretna i zadovoljna sto su danas u Srbiji na vlasti radikali.
Treba jos malo vremena da se pocista sva silna goovna koja su ovi vasi izasrali,.....al bice.
jer jedno je sigurno, Vucic je mozda jedini politicar koji NIJE korumpiran
Šešelj je ekstremni oportunista, politiku shvata kao "posao" za izdržavanje porodice, a stranku kao privatnu firmu. Zahvaljujući tome što mu je jezik brži od pameti i što se zamerio DOS-u završio je u Hagu gde je ostavio deceniju života...
Danas služi Vučiću kao nekada Slobi i ubira novčane blagodeti službe. Glas za njega je bačen glas...
slavene, seseljevi se juce oglasili, pogledaj moju temu
https://forum.krstarica.com/showthread.php/825143-Četnici-podržali-komuniste-u-Veneuceli
ma da, zato je trunuo po zatvorima i bio hapsen. izgleda da nisi upoznat sa seseljem iz 80ih.
Ja ga znam iz 80tih ,***** bio ***** i ostao, Jednom sam nabasao na njega setajuci se kejom, Nisam znao da ima kafanu Kapetanija i ja da udjem uvece sa devojkom i vidim njega sedi kraj ulaza i broji goste, Zaobisao sam tu kafanu, godinama nisam ulazio, Mislim da reketira sve zivo ,nedavno je pokusao i Ljajica ali mu nije uspelo. Ne znam da li se secate kada je prestolonaslednik Aleksandar sleteo na BGD aerodrom prvi put, Napao ga je vojvoda Seselj, Moj pokojni cale je odmah rekao pa ovaj je udbas gde cetnik da napadne kralja, Posle ste videli i sami,
Веома је начитан,паметан и веома интелигентан.
И дан-данас може се нешто паметно чује од њега.
Па мајку му,људи смо..
тежимо да учимо и слушамо паметније од себе ,са надом да и Ми постанемо такви.
Dzaba kada je los covek, A sada je u fazi da grabi sto vise novca za porodicu.
Да ли је истина да је у твом Земуну стварно помогао толиким избеглицама из Крајине да лако дођу до неке
гајбе,земљишта како би лакше почели нови живот( онда кад је из Магистрата ведрио и харао) или је то била велика Лаж?
Ако није лагао- онда и није тако лош човек.
он помогао својим парама? сти крштен?
одакле њему парие.. мислиш донео избосне
Cuj druze,
Vucic je po stupanju SNS na vlast 2012e godine, javno, pred kamerama, za govornicom glavnog odbora SNS,
Objasnio clanovima GO da ce SNS vladati 10 godina
Dakle da bas plasticno to prevedem, obavestio je GO koliko mu je poslodavac odredio radni staz
A poslodavac nije glasacka kutija Srbije
Šešelj i Čanak,udbaški produkti,su informisani bolje od samog vrha sadašnje vlasti.Znaju da ova vlast može još najduže 2 do 3 godine,nakon čega joj sledi pad,a možda i suđenje nekim članovima iste.Njih dvojica,ekipa starih namazanaca se izvlače na vreme.
Šta mislite zašto nikada nije došlo do otvaranja dosijea?Da je do toga došlo videli bi smo kako nastaju političari i političke stranke,te razne kriminalne organizacije.Saznalo bi se da je udb-a još 1968. vrbovala baba-Mićuna da glumi demokratu u budućnosti,a Vuka manitoga da glumi desnicu.Saznalo bi se kakva je bila uloga "Jugoslovena hrvatskog porijekla" V.Šešelja,te ko je stvorio zemunski klan.Saznalo bi se po čijem nalogu je kreiran Milošević i šta su bili njegovi zadaci.Zaznalo bi se stvarno finansiranje 5. oktobra (iz budžeta).LAko bi smo onda povezali i razumeli novije događaje,od Đinđićevog ubistva,do uloge Mikija Rakića i stvaranja SNS-a
Генијално.
А ти, бјелоруски колега, је ли сматраш да има смисла иза јевропине тезе?
Do pre 3 godine, imali smo mnogo više Šešeljevih pristalica na forumu.
Sad je samo ostala jedna, k'o sirak tužni bez iđe ikog
"Капитал" са којим се војвода вратио из ХаДа, прокоцкао је на најбеднији, најнеодговорнији начин
попут оних примитивних, пијаних шеика из '60-тих којима су се после пустињског чадора догодили
свежњеви долара, а понижење са разбацивањем новчаница - организовали им у Лондону!
КО нормалан то може подржати?
Seselj je bolestan covek tj. rekonvalescent i ne moze mnogo, ali verovatno da razmislja kako da radikalnoj stanci vrati rejting.
- - - - - - - - - -
Šešelj nije bolestan čovek, Šešelj je do srži pokvareni antisrbin.
Čovek bi čak pomislio da smo u svojim redovima imali drugog Vjekoslava, onog Maksa Luburića, manje bi nam štete naneo nego ovaj Vjekoslav.
Jer, onog crnog Vjekoslava bismo odmah prepoznali kao neprijatelja (i eliminisali ga), dočim na prepoznavanje ovog crvenog Vjekoslava potrošismo silno vreme...
Nisam sigurna...