МИСТЕРИЈА ЗВАНА ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ — radikalska šutnja?

Hm... Čitam uvodnu poruku i razmišljam...
"More bit bidne" da je u pitanju to što navodi Slaven.
Ali, ja sam pre uverenja da se Šešelj priprema za izbore pa se postavlja kao nekakva desna opozicija Vučiću

Pa pazi, ja nisam zo isključio; i pisao sam o mogućnostima izbora, ali šta ako ih ubrzo ipak neće biti? Suština koju moramo imati na umu je da je Šešelju sada osnovni prioritet opstanak na političkoj sceni. U momentu kada deluje da u opoziciji su sada dominatne građanske teme i šurovanje sa Zapadom, ovo jeste idealan trenutak da de proba izboriti za izgubljeno biračko telo.

Treba imati na umu da su radikali podržali (na kraju) proteste protiv Vučića kada je pobedio na predsedničkim izborima 2017. godine. Bez obzira na mogućnosti novog pomirenja i ulizivanja vlasti u budućnosti, meni se čini mogućim da, ukoliko se potvrde glasine da se sprema neki vid dogovora sa kosovskim Albancima (a mislim, suprotno nekima koji smatraju da je ovaj otpor vid pritiska na režim, da upravo oni kupuju vreme Srbiji jer Jeremić, Boško & co. toliko direktno prozivaju Vučića da on u ovom trenutku bukvalno ne bi smeo tako nešto da uradi da ne da opoziciji za pravo), SRS se pridruži bojkotu države i priključi protestima. Ugovor sa SAD može izgledati kao povod da to bude prelazno, da ne ispadne kao da se kasno raspametio.

#vseselj1od5miliona :lol:

Vojislav%20Seselj%20baza%20imovine%20politicara.jp  g

Postaviću ovde jednu interesantnu opservaciju...možda od toga ne bude nita, a možda i bude nešto. Da li se sećate Vojislava Šešelja od kada se dogovorio sa Vučićem negde tokom kasne 2016. godine do...pa, relativno nedavno, kraja prošle godine? U izvesnoj meri u tom fazonu bio je, epizodalno, u vreme skorašnje posete predsednika Rusije. Šešelj je najveći deo protekle dve godine proveo, u momentu kada nisu postojale ni apsolutno nikakve indicije za tako nešto, da

Mišljenje? :think:

Ha,ha, gde tebe zulja Slavene,......od svih tvojih muka, Seselj ti je najveca,.....s pravom.
Pa da razresim misteriju, da mozes bolje da spavas,......ili gore.
Seselj se nije nista dogovorio sa Vucicem 2016, nego jos 2008. kad su "unistili" SRS.
Seselj je najveci srpski patriota, jer je interese stranke uvek podredjivao interesima drzave, sto je pokazao jos 90-ih, kad je usao u koaliciju sa Milosevicem, sto mu neki politicki nepismeni ljudi i dan danas prebacuju.
2008. je u dogovoru sa Vucicem svesno zrtvovao sopstvenu stranku, opet zarad drzavnih interesa,........sta mislis kad bi i kojim trikom Vucic dosao na vlast da se nije desio raspad SRS?
Sad imamo situaciju da je ucenik nadmasio ucitelja, pa je Seselj silom prilika morao da promeni cak i sopstveni karakter, ne bude vise plahovit i direktan, nego mudar i diplomata. Sve u interesu drzave.
Tako da nemoj ni u snu da se nadas da ce se Seselj okrenuti protiv Vucica, dokle god ovaj bude radio u interesu drzave, a ja ne sumnjam da to radi i da ce to i ubuduce raditi,.........jer jedno je sigurno, Vucic je mozda jedini politicar koji NIJE korumpiran, i dokle god je to tako, mozete samo da mu pljunete pod prozor.
Eto toliko od mene, a sad vam zelim lep i miran san.:D

Toliko su dobro čistili 90ih, da će sad da dovrše, onoliko koliko ti za čitav život nisi u stanju....
Doduše, ti sve radikalsko delovanje gledaš s bezbedne distance...
Što na sve dodaje dodatnu dozu licemerstva i etičkih minusa

Vidi, to, kolike ste vi "demokrate" dokazujete svakim svojim postom i komentarom iznova.
Vi bi da uvedete i menjate zakone sve po vasim potrebama, zabranili bi dijaspori pravo glasa, zabranili bi starcima pravo glasa, menjali bi izborni sistem sve u zavisnosti ko je trenutno na vlasti. Sastajete se u tajnosti sa stranim politicarima i finansijerima a Vucicu prigovarate izdaju. Jednom recju, dupli zapadni morali,.......to se u Srbiji ne prima.

- - - - - - - - - -

Stručnjak se odmah prepozna po terminologiji koju koristi, pa tako i drugarica Jevropa.

Ne, strucnjak se odmah prepozna po "argumenovanoj" replici.

Stručnjak se odmah prepozna po terminologiji koju koristi, pa tako i drugarica Jevropa.

Svako priča terminologijom svog zanata, pa tako i naša radikalna koleginica :lol:

- - - - - - - - - -

Vidi, to, kolike ste vi "demokrate" dokazujete svakim svojim postom i komentarom iznova.
Vi bi da uvedete i menjate zakone sve po vasim potrebama, zabranili bi dijaspori pravo glasa, zabranili bi starcima pravo glasa, menjali bi izborni sistem sve u zavisnosti ko je trenutno na vlasti. Sastajete se u tajnosti sa stranim politicarima i finansijerima a Vucicu prigovarate izdaju. Jednom recju, dupli zapadni morali,.......to se u Srbiji ne prima.

Šta ti uopšte znaš o Srbiji?
Od Srbije znaš samo DM Sat, Zadrugu, Parove i misliš da su Šešeljeva dela najveće literarno blago Srbije i slovenskog sveta uopšte

Svako priča terminologijom svog zanata, pa tako i naša radikalna koleginica :lol:

- - - - - - - - - -

Šta ti uopšte znaš o Srbiji?
Od Srbije znaš samo DM Sat, Zadrugu, Parove i misliš da su Šešeljeva dela najveće literarno blago Srbije i slovenskog sveta uopšte

Drago mi je da vas moja malenkost vise interesuje nego sam Seselj,....mada nisam tema.:D
Ja o Srbiji znam ono sto ti ne znas o Nemackoj, recimo. Jel znas sta radi Merkelova kad joj se "desi narod" koji protestvuje protiv njene politike,......ona ih odma proglasi fasistima i nacistima i pocne da hapsi i sudi pod tim izgovorom, ......i vise nikom ne padne na pamet da izadje na ulice.
Al eto, mozda bi Vucic trebao da uvede te neke evropske "vrednosti" za kojima zudite. Ja bih iskoristila priliku upravo sad, obukla bih vam zute prsluke pa vas pocistila sa ulice kao sto to radi demokrata Makron.....i cistila vas dokle i on cisti i pozivala se na njega i francusku demokratiju.:sad2:

Ko moze ista da misli o coveku koji je magistrirao na temi '' marksisticki koncept naoruzanog naroda'' covek je velika nepoznanica.

covek koji kaze u intervjuima- onda sam PRIJAVIO DOKTORSKI RAD??? sa svim postovanjem, u SFRJ se tako nije doktoriralo. pa i sad doktorske studije po bolonji traju minimum 3 godine.

jel treba po stori put da iznosim cinjenice?

kosta cavoski:

Рођен је 26. октобра 1941. у Банатском Новом Селу. Правни факултет у Београду завршио је 29. јуна 1964. године с просечном оценом 9,85, магистрирао на истом факултету 1969. године, а докторирао 1973. Почетком 1970. године изабран за асистента на предмету Увод у право.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Коста_Чавошки

kostunica:

Коштуница се школовао у Београду, где је завршио основну школу. Другу београдску гимназију похађао је и матурирао у време када је она већ била пресељена, привремено, у зграду Пете београдске гимназије, код ташмајданског парка. Након матуре (1962) уписао је Правни факултет у Београду, на којем је дипломирао 27. јуна 1966. године. Магистрирао је 1970. са темом „Теорија и пракса југословенског уставног судства“, а те године изабран је за асистента на Правном факултету. Докторирао је 11. децембра 1974. године на тему „Институционализована опозиција у политичком систему капитализ''

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Војислав_Коштуница

zasto je cavoskom i kostunici trebalo toliko vremena da doktroriraju? a seselj ''prijavi doktorat''

Drago mi je da vas moja malenkost vise interesuje nego sam Seselj,....mada nisam tema.:D
Ja o Srbiji znam ono sto ti ne znas o Nemackoj, recimo. Jel znas sta radi Merkelova kad joj se "desi narod" koji protestvuje protiv njene politike,......ona ih odma proglasi fasistima i nacistima i pocne da hapsi i sudi pod tim izgovorom, ......i vise nikom ne padne na pamet da izadje na ulice.
Al eto, mozda bi Vucic trebao da uvede te neke evropske "vrednosti" za kojima zudite. Ja bih iskoristila priliku upravo sad, obukla bih vam zute prsluke pa vas pocistila sa ulice kao sto to radi demokrata Makron.....i cistila vas dokle i on cisti i pozivala se na njega i francusku demokratiju.:sad2:

Evo pozdrav iz Nemacke o kojoj znate sve

https://www.berliner-zeitung.de/pol...neonazis-haben-die-stadt-uebernommen-31180618

ljudi su izasli na ulice da protestvuju protiv migranata jer su dan pre toga izboli jednog Nemca koji je hteo da zastiti devojku, a Merkelova ih naziva neonacistima. E takav treba vama.

- - - - - - - - - -

Ko moze ista da misli o coveku koji je magistrirao na temi '' marksisticki koncept naoruzanog naroda'' covek je velika nepoznanica.

covek koji kaze u intervjuima- onda sam PRIJAVIO DOKTORSKI RAD??? sa svim postovanjem, u SFRJ se tako nije doktoriralo. pa i sad doktorske studije po bolonji traju minimum 3 godine.

kosta cavoski:

Рођен је 26. октобра 1941. у Банатском Новом Селу. Правни факултет у Београду завршио је 29. јуна 1964. године с просечном оценом 9,85, магистрирао на истом факултету 1969. године, а докторирао 1973. Почетком 1970. године изабран за асистента на предмету Увод у право.

kostunica:

Коштуница се школовао у Београду, где је завршио основну школу. Другу београдску гимназију похађао је и матурирао у време када је она већ била пресељена, привремено, у зграду Пете београдске гимназије, код ташмајданског парка. Након матуре (1962) уписао је Правни факултет у Београду, на којем је дипломирао 27. јуна 1966. године. Магистрирао је 1970. са темом „Теорија и пракса југословенског уставног судства“, а те године изабран је за асистента на Правном факултету. Докторирао је 11. децембра 1974. године на тему „Институционализована опозиција у политичком систему капитализ''

zasto je cavoskom i kostunici trebalo toliko vremena da doktroriraju? a seselj ''prijavi doktorat''

Sta je pisac hteo da kaze,.....da Seselj nije doktorirao?:D
pa sta bi onda tek uradio sa Hagom da je doktorirao?:hahaha:

.i cistila vas dokle i on cisti i pozivala se na njega i francusku demokratiju.:sad2:

Eh, te profesionalne deformacije.... :lol:

- - - - - - - - - -

Sta je pisac hteo da kaze,.....da Seselj nije doktorirao?:D
pa sta bi onda tek uradio sa Hagom da je doktorirao?:hahaha:

Šešelj-Rasturio-Hag-Vojislav :lol:
To je ta pamet iz kajrona SMSova na DM Sat televiziji :lol:

Tjer jedno je sigurno, Vucic je mozda jedini politicar koji NIJE korumpiran,
:D

:hahaha:

Pa čovek se za 7 godina vlasti obogatio više nego Đilas,kojeg Vučić naziva prebogatim Tajkunom.Porodica Vučić je za kratko vreme došla do ogromnog broja nekretnina i privatnih biznisa.To je sigurno od Vičićeve plate od 100.000 din.

Inače,videli smo koliki je Šeki borac za srpske interese.Gde se on borio za njih,tu su Srbi masovno propadali i stradali...a Šeki sve više dolarčića na računu.Upamtite,ko god se najviše bogati dok je njegovom narodu najteže,ne može da bude čist.Ili je lopov i švercer ili ga neko plaća.A svi radikali su dobrano naplatili srpske muke '90.-ih

Eh, te profesionalne deformacije.... :lol:

- - - - - - - - - -

Šešelj-Rasturio-Hag-Vojislav :lol:
To je ta pamet iz kajrona SMSova na DM Sat televiziji :lol:

Dobro da li si ti uopste gledao sudjnje i njegovo izlaganje?
To sto neko pokusava da ignorise i negira neke cinjenice, nije nista drugo do vapaj ocajnika i gubitnika.
Ne preostaje mi nista drugo nego da ovde stavim snimke kompletnog sudjenja pa nek ljudi prosudjuju sami.
A ti naravno pobijaj argumentima,.......ne znam samo kojim.:D

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Pa čovek se za 7 godina vlasti obogatio više nego Đilas,kojeg Vučić naziva prebogatim Tajkunom.Porodica Vučić je za kratko vreme došla do ogromnog broja nekretnina i privatnih biznisa.To je sigurno od Vičićeve plate od 100.000 din.

Inače,videli smo koliki je Šeki borac za srpske interese.Gde se on borio za njih,tu su Srbi masovno propadali i stradali...a Šeki sve više dolarčića na računu.Upamtite,ko god se najviše bogati dok je njegovom narodu najteže,ne može da bude čist.Ili je lopov i švercer ili ga neko plaća.A svi radikali su dobrano naplatili srpske muke '90.-ih

Pa da, zato sto niste njemu nista nasli zato ste udarili na familiju. Podlo, licemerno, a bome i gloopo.

kosta cavoski:

kostunica:

U SFRJ je to doktoriranje trajalo i trajalo, zato su Kostunica i Cavoski uredno doktorirali jer je pre toga moralo
da se pise, da se clnaci objavljuju i na stranim jezicima, da bi se uopste stekao uslov za pocetak doktorata.
Seselj je to sve preskocio. Mozda zbog teme koju je izabrao.

Pa da, zato sto niste njemu nista nasli zato ste udarili na familiju. Podlo, licemerno, a bome i gloopo.

Ja sam mu našao skupocenu kuću sa skupocenim vinskim podrumom u Jajincima.Nje nije bilo pre dolaska na vlast
A mnogi znaju za namešteni tender na kome je pobedio njegov bivši vozač,sada prvi čovek zemuna.Čovek otvorio firmu za uređivanje knacelarija.Uvezao robu.Država raspisala tender za opremanje svih opštinskih uprava novim nameštajem i elementima (iako to nije bilo potrebno).Na tenderu pobedio VU-ov vozač.Uzeo ogromne pare iz budžeta i zatvorio firmu.Šta misliš,u čijem džepu su završile pare :per:

Back