Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 93.319
Hm... Čitam uvodnu poruku i razmišljam...
"More bit bidne" da je u pitanju to što navodi Slaven.
Ali, ja sam pre uverenja da se Šešelj priprema za izbore pa se postavlja kao nekakva desna opozicija Vučiću
Pa pazi, ja nisam zo isključio; i pisao sam o mogućnostima izbora, ali šta ako ih ubrzo ipak neće biti? Suština koju moramo imati na umu je da je Šešelju sada osnovni prioritet opstanak na političkoj sceni. U momentu kada deluje da u opoziciji su sada dominatne građanske teme i šurovanje sa Zapadom, ovo jeste idealan trenutak da de proba izboriti za izgubljeno biračko telo.
Treba imati na umu da su radikali podržali (na kraju) proteste protiv Vučića kada je pobedio na predsedničkim izborima 2017. godine. Bez obzira na mogućnosti novog pomirenja i ulizivanja vlasti u budućnosti, meni se čini mogućim da, ukoliko se potvrde glasine da se sprema neki vid dogovora sa kosovskim Albancima (a mislim, suprotno nekima koji smatraju da je ovaj otpor vid pritiska na režim, da upravo oni kupuju vreme Srbiji jer Jeremić, Boško & co. toliko direktno prozivaju Vučića da on u ovom trenutku bukvalno ne bi smeo tako nešto da uradi da ne da opoziciji za pravo), SRS se pridruži bojkotu države i priključi protestima. Ugovor sa SAD može izgledati kao povod da to bude prelazno, da ne ispadne kao da se kasno raspametio.
#vseselj1od5miliona