Misterija pitanja o Kosovu

Mileta iz Talesa

Aktivan član
Poruka
1.659
Bez obzira o kome se radi , tv novinarari neće
reći javnosti da uglavnom dobiju od političara ( njihovih pr menadzera) pitanja koja mogu da postave ili da ih pitaju .
Tako je oduvek.Sve je predstava ne baš Sopenhauer .
Tako da su novinari, voditeji raznih pompezno najavljenih emisija dijaloga ustvari monologa samo glumci u jednoj predstavi za gradjane .
No, nebitno za uvod, a više bitno za psihologiju, šta znači ako neki političar gost emisije počne da preti novinaru i napusti studio zbog pitanja novinara kako bi rešio situaciju vezanu za naš narod na Kosovu.

Poslednja izmena od moderatora:
Pitam te za povod za temu... Gde si video to o čemu govoriš? "Tabovski" skraćeno: stavi link ka članku, emisiji. :DO čemu je konkretno reč? Eto, evde, npr:
šta znači ako neki političar gost emisije počne da preti novinaru i napusti studio zbog pitanja novinara kako bi rešio situaciju vezanu za naš narod na Kosovu .

Apolitičan sam , zato je tema ovde , a morao sam zbog "prekognicije "da unapred pitam
Zašto nije rečeno danas da je i "Kosovo deo Srbije i da je srbija Kosovo."
Da je znati , da li sme koji tv voditelj da pita govornika ovo pitanje .
Naravno sa "da ili ne" .
Da bi ova tema opstala ovde, molim te da napišeš o kojoj tv emisiji se radi, ako si informaciju uzeo sa nekog
drugog medija, stavi link, objasni... Lično ne znam o čemu govoriš, o kojoj emisiji, kojim učesnicima emisije
na kojoj tv stanici...

Tako da - pojasni...

Da bi ova tema opstala ovde, molim te da napišeš o kojoj tv emisiji se radi, ako si informaciju uzeo sa nekog
drugog medija, stavi link, objasni... Lično ne znam o čemu govoriš, o kojoj emisiji, kojim učesnicima emisije
na kojoj tv stanici...

Tako da - pojasni...
Tačka 1 .
Povodom "pismenosti" , da znate da većinom tastatura na mobovima ne reaguje na dodir mojih prstiju .
Pod tačkom 2 , napiši na kojoj emisiji si to dosad čula u zadnjih 10 godina , da voditelj sme nesto da pita svoje , a da ne dobiju sta smeju da pitaju a sta ne .

Back