Mišljenje o Slobodanu Miloševiću.

Milošević je...

• Heroj

• Zločinac

• Loš, ali bolji nego ovi posle njega.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Путин012

Aktivan član
Poruka
1.585
Ovo je pitanje isključivo za ljude iz Srbije.
Kakvo je mišljenje vaše o Slobodanu Miloševiću danas ? Po meni je on poslednji predsednik koji je voleo Srbiju i borio se za istu. Oni koji kažu da je bio lopov, da vas pitam jednu stvar. Znate li da je u njegovo doba bilo puno više domaćih firma i fabrika ? Još nešto, da je on bio loš, zar mislite da bi se Zapad mešao i doveo DOS lopove ? Ne, da je on bio loš i lopov ne bi se ni trudili jer bi sami sebe urnisali, ovako on im je bio trn u oku jer se borio za svoju državu i bio samostalan i borio se protivu zapada.

превише позитивно. скоро су хтели да подигну споменик. одмах након што Слоба нестане ми хоћемо да памтимо његову културну баштину, које није било. ненормално. носталгија за јељцином нпр у русији не постоји без обзира што је био једна дивна особа јер је економија била лоша, а слоба због ког се продавало гориво за кола у кантицама фарбе на пијаци је као херој а због њега оде 200,000 живота на простору бивше југославије

превише позитивно. скоро су хтели да подигну споменик. одмах након што Слоба нестане ми хоћемо да памтимо његову културну баштину, које није било. ненормално. носталгија за јељцином нпр у русији не постоји без обзира што је био једна дивна особа јер је економија била лоша, а слоба због ког се продавало гориво за кола у кантицама фарбе на пијаци је као херој а због њега оде 200,000 живота на простору бивше југославије
Ко год да је био, био би исти сценарио. Био је осуђен да иде сам против свих, тј. Србија против света. Могао је да бира да се преда западу и распрода свд или да се бори. Изабрао је да се бори за своју домовину. Бацили су оружје Албанцима, а за то време нама санкције, да би нас ослабили и да би људи замрзели јаког вођу који је чувао српски идентитет (Слобу). Зато јер смо били чврсти и и имали свој идентитет сметали смо западу, он се умешао и пропагандом направио Слобу на лошег чику. Ја те опет питам, зар мислиш да би се амери(нато) мешао да је он био лош за нас ?

Тема која евоцирају мишљења о диктатору и бившем председнику из наслова, на овом форуму има више него довољно да би се отварала још једна на којој ће се разводњавати прича.

Последња је отворена пре мање од 24 сата https://forum.krstarica.com/threads...ilosevic-je-bio-prva-zrtva-globalista.917507/ па ко има жељу да остави своје мишљење о ружном делу српске историје, слободан је да то учини тамо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back