Mišljenje o simpatičnoj reklami za Plazmu na Viberu

Najjaĉe mi bilo tamo 90-ih kad su makli onu sfrj devojĉicu pa počeli da meću svoju decu

A onda neko vreme nisam kupovao kad su stavili neku krmeću familiju gde se nije znalo ko je ružniji

Ok možda je onaj tovljenik bio nešto u firmi al otkud mu ideja da stavi svoje mangulaće na keks nemam pojma?

Totalna antireklama

Grdju niko nije imao

Čak i oni retardirani natpisi po imlek ambalaži mogu biti i interesantni ali odvlače pažnju i oduzimaju vreme pa zato kupim subotičko ilu šabačko tu piše samo "mleko"

Ne vidim famoznu reklam
🤷‍♀️
Screenshot_2025-01-01-15-33-07-321-edit_com.viber.voip.jpg

Ja sam odmah svoj post ispravio i kucam godinaa sa dva a. Od mene se leba neće najesti slepci. Opet će im neko zapaliti fabriku. Ionako prodaju otrov sa palminim uljem.

Najjaĉe mi bilo tamo 90-ih kad su makli onu sfrj devojĉicu pa počeli da meću svoju decu

A onda neko vreme nisam kupovao kad su stavili neku krmeću familiju gde se nije znalo ko je ružniji

Ok možda je onaj tovljenik bio nešto u firmi al otkud mu ideja da stavi svoje mangulaće na keks nemam pojma?

Totalna antireklama

Grdju niko nije imao

Čak i oni retardirani natpisi po imlek ambalaži mogu biti i interesantni ali odvlače pažnju i oduzimaju vreme pa zato kupim subotičko ilu šabačko tu piše samo "mleko"
Stojkov covek od iskustva :lol: i tradicije istovremeno :kafa:

Totalna antireklama

Grdju niko nije imao

Sve si napisao, samo na pitanje u temi nisi odgovorio Stojkov :D

Back