- Poruka
- 60.794
.... i koga biste obesili za **** zbog toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim famoznu reklam
![]()
Srećna Nova plazma...Mislim da izlazi samo kad latinicom pišemo "Srećna Nova godina".
Stojkov covek od iskustvaNajjaĉe mi bilo tamo 90-ih kad su makli onu sfrj devojĉicu pa počeli da meću svoju decu
A onda neko vreme nisam kupovao kad su stavili neku krmeću familiju gde se nije znalo ko je ružniji
Ok možda je onaj tovljenik bio nešto u firmi al otkud mu ideja da stavi svoje mangulaće na keks nemam pojma?
Totalna antireklama
Grdju niko nije imao
Čak i oni retardirani natpisi po imlek ambalaži mogu biti i interesantni ali odvlače pažnju i oduzimaju vreme pa zato kupim subotičko ilu šabačko tu piše samo "mleko"
Dva puta se vracam da vidim ko je postavljac teme.... i koga biste obesili za **** zbog toga?
diktatorudaj link![]()
To treba da mu stoji u potpisu Diktator.diktatoru
To su skroz pokvariliVolimo plazma kekse vaša i naša generacija
jel ta
jao da, meni je izašlo kad sam nekom čestitala, meni je genijalno.... i koga biste obesili za **** zbog toga?
Sve si napisao, samo na pitanje u temi nisi odgovorio StojkovNajjaĉe mi bilo tamo 90-ih kad su makli onu sfrj devojĉicu pa počeli da meću svoju decu
A onda neko vreme nisam kupovao kad su stavili neku krmeću familiju gde se nije znalo ko je ružniji
Ok možda je onaj tovljenik bio nešto u firmi al otkud mu ideja da stavi svoje mangulaće na keks nemam pojma?
Totalna antireklama
Grdju niko nije imao
Čak i oni retardirani natpisi po imlek ambalaži mogu biti i interesantni ali odvlače pažnju i oduzimaju vreme pa zato kupim subotičko ilu šabačko tu piše samo "mleko"
Naš Stoiko nije slao nikome čestitke za NG, pa nije ni primetio.Sve si napisao, samo na pitanje u temi nisi odgovorio Stojkov![]()
Ja mislim da ce reagovati, pomirili smo se malo posle dolaska NoveNaš Stoiko nije slao nikome čestitke za NG, pa nije ni primetio.![]()