Mišljenje o ostalim članovima foruma?

a dream team?

• Utata

• Cajkovski

• Warlord

• Dawko

• Paganini

• Hostel

• Fobos

• Gitar B

• Predstavnik

• Lepotica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je pravilno razmišljanje.

a sad, svima vama koji ste dali svoje ocene i svima onima koji će se uključiti u ovu raspravu...

Najbolje bi bilo da obojica spustite loptu. Ipak je ovo samo forum i nemojte da pravite jedan drugome probleme vec pruzite ruku pomirenja. Nemojte toliko da se mrzite. :razz::grin::lol:

Sta net uradi od coveka.

:twisted:

Изношење прљавог веша!
Не разумем фобоса,нисам га разумео ни када смо ишли у школу,ал' ајд' сад али не разумем ни тебе Утата.
Не могу да не кажем да није интересантно читати туђе пп али мислим да је то рушење основних правила форума и неких опште прихваћених норми понашања!
Са овим би требало престати.Ваше личне размирице пренесите искључиво на пп или отворите тему на којој ћете се само препуцавати.

They know what they did last summer:p:-):razz::lol::D

Ipak bi ovo trebalo da bude samo virtuelna zajebancija.........

Virtuelno ili ne ali pojedini mnogo preteruju.Zbog Utate i cybera mi se posteno i ne dolazi na forum.Razmisljam da predjem na neki drugi pdf.
Kakav je to bezobrazluk postovati svoju privatnu prepisku sa nekim javno!
Bezobrazluk.Zasluzili su ban obojica

privatnu prepisku sam javno postovao ISKLJUČIVO iz razloga da bi ste videli o kakvom se manijaku radi.
ukoliko većina vas, posle svega viđenog, misli da sam ja taj koji treba da popije ban, onda mislim da se ovaj podforum većinski sastoji od ograničenih osoba.
sledstveno tome, ja tu zaista nemam šta da tražim.

"privatnu prepisku sam javno postovao ISKLJUČIVO iz razloga da bi ste videli o kakvom se manijaku radi.
ukoliko većina vas, posle svega viđenog, misli da sam ja taj koji treba da popije ban, onda mislim da se ovaj podforum većinski sastoji od ograničenih osoba.
sledstveno tome, ja tu zaista nemam šta da tražim."
Vrlo interesantno rezonovanje iako ne vidim da je neko posebno tebe napao. A ko je ta manjina, ti sam?

Vreme je za kontroverzu...
Već si shvatila sa kim imaš posla. Ipak kratka rekapitulacija:

Guitarrr Babe – Ako izuzmemo njenu signaturu tj lokaciju privremeno najurena u Bg, ali osvetiće im se ona već, na koju sam već mesecima alergičan, kao i nešto što mi je učinila pre 3-4 godine (a sada se itekako kaje) mogu konstatovati da je inspirativno čitati je. U njenim textovima nema otrcanih fraza, ne pravi gramtičke niti pravopisne greške, nije podložna svađama, ali naseda na provokacije i prva se hvata lule mira. Pravi čuvar urbanog duha i osim gore navedenih sitnica nemam joj šta zameriti.

Mell – Devojka iz naroda. A nikako mi ne ide u vuglu zašto je u jednom od postova iznapušavala Velju Ilića. Za taj manevar RESPECT!!!!

B.K. – old skool. Pozdravi Neša cd-tezgaroša...

Modelsica, lepotica, predstavnica - nedovoljna kilometraža da bih ovog trena habao tastaturu...

A sad ukućani...

Warlord, Dawko Minić, Fobos - ako bih pomenute uporedio sa nekim iz našeg okruženja, onda bih u najavi odigrao Altijevu eskadrilu smrti - Radičko, Terza i naravno Srbo. :smile:

Utata – Da su svi podforumaši u kući VB, siguran sam da bi Utata i Guitarrr Babe, kao mužjak i ženka bili najveći favoriti za 100dnevni boravak. Sada izmedju njih pršti kao na početku Markove i Enine sage. Popušiće oni kad-tad Xenijinu lulu mira. Za Ućaletovo poznavanje filma/mjuze ogroman RESPECT!!! Jedina zamerka – kloniranje (pretpostavka Cyber Šumar).:mrgreen:

Paganini – kada god na forumu vidim njegov nick setim se Zeke iz VB-a i obratno. Ovakvi su za krtinu tiha smrt (respect!). Zameram mu samo 1 stvar + jedna pretpostavka – nacionalizam u (samo) tekstualnoj formi + pretpostavka Zdravko Čolić ili Željko Joximović u aktuelnoj playlist-i. Nidžo ustvari dodje mash-up produkt prethodno pomenute trojke i Cyber Šumadinca. Peacemaker. :-|

Čajkoviski – klasičan...prijatno osveženje za naš podforum.:neutral:

Mad Max - kilometraža ponovo:-?

Cyber Šumar – bottomless bottom.:mad:

pažnja! pažnja! hepo kockica govori!

hostel, ajde bar mi reci šta sam ti učinila pre 3-4 godine a sad se itekako kajem,da bih mogla da ti se leeeepo izvinim ili šta već očekuješ da učinim povodom toga, da popušimo lulu mira, iako se trudim da ne pušim dok sam na radnom zadatku, i da nastavim da se rvem sa utatom. :D mislim, parice su u pitanju!

Utata – Da su svi podforumaši u kući VB, siguran sam da bi Utata i Guitarrr Babe, kao mužjak i ženka bili najveći favoriti za 100dnevni boravak. Sada izmedju njih pršti kao na početku Markove i Enine sage. Popušiće oni kad-tad Xenijinu lulu mira. Za Ućaletovo poznavanje filma/mjuze ogroman RESPECT!!! Jedina zamerka – kloniranje (pretpostavka Cyber Šumar).:mrgreen:

au
dobro sam proš'o :wink::-)
valjda smo gitara i ja ql...
barem već neko vreme :-)

gitaro, spremaj se za sledeću sezonu VB
uzećemo kintu
pa kom opanci, kom ribok patike

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back