Vreme je za kontroverzu...
Već si shvatila sa kim imaš posla. Ipak kratka rekapitulacija:
Guitarrr Babe – Ako izuzmemo njenu signaturu tj lokaciju privremeno najurena u Bg, ali osvetiće im se ona već, na koju sam već mesecima alergičan, kao i nešto što mi je učinila pre 3-4 godine (a sada se itekako kaje) mogu konstatovati da je inspirativno čitati je. U njenim textovima nema otrcanih fraza, ne pravi gramtičke niti pravopisne greške, nije podložna svađama, ali naseda na provokacije i prva se hvata lule mira. Pravi čuvar urbanog duha i osim gore navedenih sitnica nemam joj šta zameriti.
Mell – Devojka iz naroda. A nikako mi ne ide u vuglu zašto je u jednom od postova iznapušavala Velju Ilića. Za taj manevar RESPECT!!!!
B.K. – old skool. Pozdravi Neša cd-tezgaroša...
Modelsica, lepotica, predstavnica - nedovoljna kilometraža da bih ovog trena habao tastaturu...
A sad ukućani...
Warlord, Dawko Minić, Fobos - ako bih pomenute uporedio sa nekim iz našeg okruženja, onda bih u najavi odigrao Altijevu eskadrilu smrti - Radičko, Terza i naravno Srbo. :smile:
Utata – Da su svi podforumaši u kući VB, siguran sam da bi Utata i Guitarrr Babe, kao mužjak i ženka bili najveći favoriti za 100dnevni boravak. Sada izmedju njih pršti kao na početku Markove i Enine sage. Popušiće oni kad-tad Xenijinu lulu mira. Za Ućaletovo poznavanje filma/mjuze ogroman RESPECT!!! Jedina zamerka – kloniranje (pretpostavka Cyber Šumar).
Paganini – kada god na forumu vidim njegov nick setim se Zeke iz VB-a i obratno. Ovakvi su za krtinu tiha smrt (respect!). Zameram mu samo 1 stvar + jedna pretpostavka – nacionalizam u (samo) tekstualnoj formi + pretpostavka Zdravko Čolić ili Željko Joximović u aktuelnoj playlist-i. Nidžo ustvari dodje mash-up produkt prethodno pomenute trojke i Cyber Šumadinca. Peacemaker. :-|
Čajkoviski – klasičan...prijatno osveženje za naš podforum.
Mad Max - kilometraža ponovo:-?
Cyber Šumar – bottomless bottom.:mad: