mayablue92
Obećava
- Poruka
- 67
Treba da kupim novi kompjuter, pa me interesuje šta mislite o sledecoj konfiguraciji:
Altos Gamer X4, AMD X4 2.8GHz/2GB DDR3/ATI5750 1GB DDR5/500GB/DVDRW/ miš i tast
Proizvođač : MSG
Model : Altos Gamer X4
Matična ploča : N68C-S UCC
Procesor : CPU AM3 AMD X4 Athlon II 630
Takt procesora : 2.80GHz
Memorija : DDR3 2GB 1333MHz
Kapacitet hard diska : 500GB WD Caviar Blue 16MB
Brzina rotacije hard diska : 7200
Grafička kartica : HD5750 1GB DDR5 128-bit
Optički uređaji : DVDRW
Zvučna kartica : integrisana
Kućište : ATX Midi Tower Vesper
Napajanje : 400W
Ostalo : Poklon: miš i tastatura
Garancija : 24 meseca
Kratak opis : Altos Gamer
Što se tice mojih zahteva, zanima me da li mogu da se pristojno igraju igrice na njemu, i nije mi jasno u vezi matične ploče nešto što sam pročitala na sledećem sajtu, gde su rekli da je matična ploča zastarela, jer je proizvedena pre tri godine, tako nešto.
Zanima me da li da ga uzmem, na sajtu gde se prodaje su ostavljeni dobri komentari, a i u nazivu mu pise GAMER, tako da je to sve potpuno protivrecno sa onim što kažu za njegovu matičnu ploču na ovom sajtu: http://www.hardwaresecrets.com/article/ASRock-N68C-S-UCC-Motherboard-Review/1048/13
Šta da radim?
Altos Gamer X4, AMD X4 2.8GHz/2GB DDR3/ATI5750 1GB DDR5/500GB/DVDRW/ miš i tast
Proizvođač : MSG
Model : Altos Gamer X4
Matična ploča : N68C-S UCC
Procesor : CPU AM3 AMD X4 Athlon II 630
Takt procesora : 2.80GHz
Memorija : DDR3 2GB 1333MHz
Kapacitet hard diska : 500GB WD Caviar Blue 16MB
Brzina rotacije hard diska : 7200
Grafička kartica : HD5750 1GB DDR5 128-bit
Optički uređaji : DVDRW
Zvučna kartica : integrisana
Kućište : ATX Midi Tower Vesper
Napajanje : 400W
Ostalo : Poklon: miš i tastatura
Garancija : 24 meseca
Kratak opis : Altos Gamer
Što se tice mojih zahteva, zanima me da li mogu da se pristojno igraju igrice na njemu, i nije mi jasno u vezi matične ploče nešto što sam pročitala na sledećem sajtu, gde su rekli da je matična ploča zastarela, jer je proizvedena pre tri godine, tako nešto.
Zanima me da li da ga uzmem, na sajtu gde se prodaje su ostavljeni dobri komentari, a i u nazivu mu pise GAMER, tako da je to sve potpuno protivrecno sa onim što kažu za njegovu matičnu ploču na ovom sajtu: http://www.hardwaresecrets.com/article/ASRock-N68C-S-UCC-Motherboard-Review/1048/13
Šta da radim?