Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 10.980
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А необазриво би било... колико?Obazrivo ću reći najočigledniji odgovor 180
Ja ne znam šta Aca želiА неибазриво би било... колико?
А знаш шта Мислиша жели?Ja ne znam šta Aca želi
90+90+91+90+90
Da me zajebava, da prostišА знаш шта Мислиша жели?
Их, ти би још и да разумијеш шта те питају...90+90+91+90+90
Ako napiše 10 da li je Glupiša ili Misliša?
Edit:
Izgleda da sam pogrešno razumela zadatak
Тачан одговор!Da me zajebava, da prostiš
Ni ja puno ne bendam mada niđe veze sa PilipendaИх, ти би још и да разумијеш шта те питају...
Ko je naviko da bude j, gaće mu same padaju, mikoТачан одговор!
Само нисам сигуран да ли те зајебавају намјерно или им се тако омиче...
Шта ти је животно искуство...Ko je naviko da bude j, gaće mu same padaju, miko
Мож’ да бидне, мада не мора да значи.90 cifara
Ја му не тепам па га никад не бих препознао као Ацу.Ja ne glasam za Acu i ne zanimaju me Acine cifre!
a ko ne vidi dobro i ocigledno, moze da ne gleda i oprezno iz glave da kaze istoObazrivo ću reći najočigledniji odgovor 180
Pitanje je malo varajicko90+90+91+90+90
Ako napiše 10 da li je Glupiša ili Misliša?
Edit:
Izgleda da sam pogrešno razumela zadatak
Ne verujem da ima 180 cifara u svim dvocifrenim brojevima. Ili Da.Šta je ovde za verovali ili ne?
Вјеровали или не, ја ово поставих на „Вјеровали или не”.Šta je ovde za verovali ili ne?
Да се о њему посебно расправља не, али како сам (на другим темама) озбиљно нагрдио Мислишине телетабисе због заиста скандалозно лоше састављених задатака, користим ово као примјер добро сроченог задатка. Колико упупно цифара имају сви двоцифрени бројеви је лијепо срочено питање којим се провјерава да оли су ученици јасно схватили шта је цифра, да ли јасно разликују цифру од броја, подстиче их да се запитају да ли нпр. број 33 има једну цифру (тројка, само два пута записана) или су то ипак двије (исте) цифре итд.A čime je ovaj zadatak zaslužio da se o njemu posebno raspravlja?