Kažeš, Zakon postojanja,
jeste vera.
Zakon postojanja je prorokovan u Bibliji u Jovanovm Otkrivenju pod nazivom "Večito evanđelje", koje treba, kako tu stoji,
"da se objavi svim plemenima narodima i jezicima". I ljudi u svetu, koju bidu razumeli i prihvatili Zakon postojanja kao Istinu, su u Otkrivenju, nazvani "narodom u čistim belim haljinama" Čiste bele haljine su simbol za čiste bele ljudske duše, tj. ljudske aure, koje su se oslobodile od raznih svetskih verovanja, laži i prevata.
Srpski prorok Mitar Tarabiće je taj "Narod u čistim belim haljinama" prorokovao pod imenom "Novi narod" koji će da se pojavi u Srbiji i preko njennih granica. Rekao je da će ti ljudi da budu vredni i pošteni i da će voleti jedni druge kao braća rođena. A mi, kako reče Tarabić, "mišljećemo da sve znamo i umijemo, pa ćemo taj narod
proglasiti nekom novom vjerom koja se u nas bude pojavila,. Ali svo to naše krštenje, uzalud će biti, jer će taj Novi narod verovati samo u sebe i nikoga više".
Ova prorčanstva sam citirao da pokažem da je Mitar Tarabić i tebe, "Pupčana vrpco", takođe prorokovao, kada je rekao da će
"oni u Srbini, koji budu mislili da sve znaju i umju, to da proglase nekom novom vjerom koja se u nas bude pojavil!a. A to si, naravno, ti i svi oni koji misle kao i ti, koji Zakon postojanja proglašavaš verom, jer nisu sposobni da to provere, razumeju i razlikuju i Istinu od laži.
I kada je reč o prorčanstvima, postoje još neka. Jedam crnogorski prorok, zaboravio sam mu ime, takođe je prorokovao da će u nas da se pojavi nekakva nova vjera, kao nekakva mešavima hinduizma i hrišćanstva. Što je tačno kada je reć o Zakonu postojanja u kojem su navedeni argumenti i logika da samo Svijest postoji, koja se večito pretače kroz svoja
tri prirodna oblika i stanja. Što je slično verovanji hindusa i heišćana da je Bog
trojedan. Taj prork je još rekao da to u početku to niko neće hteti da prihvati, što se trenutno i obistinjuje.
Ali time ee proročanstva u vezo "Večotog evanđelja" ne završavaju. Postoji još jedno proročanstvo, skorašnje i najnovije, pod naslovom "Vizije Milojka Kremanca", objavljeno u knjizi Dragana Simovića, kojeg lično poznajem, pod naslovom "Tajne neba". Gde Milojko kaže
"da će jednoga dana ceo svet da prihvati veru pravoslavnu, ali ne ovakvu kakva je danas, već tu novu koja se u nas bude pojavila. I da će prvo Srpska i Ruska pravoslavna crkva da se o tome dogovore"
Pa sada treba da čekao da se i ovo proročansvo ispuni. Upravo onako kao je na kraju u videu "Zakona postojanja" i rečeno, da svestke religijske institucije ne treba da se ukinu, već da sve, uz pomoć Zakona postojanja, sa značenjem proverljive i razumljive nauke i Istine, podignu svoje dogme o Bogu i večnom životu, na novo nauke. Što je uslov da sve one mogu da se ujedine, i tako postanu jedinstvena svetsa, ne verska, već naučno obrazovna institucija. Koja će da brine o jedinstvenom svetskom moraju i sklasu sa Univerzalnim zakonom harmonije i dobra, izrečenim u Hristovoj zapovesti: "Ljubi bližnjega svoga jao samoga sebe". Jer taj zakon već stoji u učenjima svih svetskih religija.
Nasprot Zakonu prava jačega i prirodne selekcije, tj. Zakonu haosa i zla, koji je do danas vladao i još uvek vlada svetom. Po kojem je izvršena politička podela sveta, koja je uzrok svih dosadašnjih političkih, osvajačkih svetskih ratova i svakog ljudskog stradanja i zla. I kada se uz pomoć Zakona postojanja i Zakona Harmonije i dobra, ukine Zakon Haosa i zla, tada će i politička podela sveta i političke svetske institucije da se ukinu. A svetom će nadalje ostati da vlada ta jedinstvena ujedinjena, nučno obrazivna, ranija versaka, institudija, u skladu sa Hristovim i Univerzalnim zakonom harmonije i dobra.
Takođe postoji i jedno prorčanstvo u kojem stoji i to, kako sam sada rekao, da će politička podela sveta da se ukune i da će svetom da vlada jedinstvena, reformisana, ujedinjena verska institucija, ali sada reformisana, koja postaje naučno obrazovna institucija.
Pozivam se na ova proročanstva, jer iz ličnog iskustva znam da su istinita, jer znam da su ona plan "Svetlosnih bića, u svetskim religijama nazvana imenom "Božiji anđeli", koja unatred planiraju i vode brigu o razvoju Čovečanstva kao bića. Postoji dosta video snimnaka "Svetlosnih bića" na internetu. Ona crtaju i one krugove na žitnim poljima Engleske i nekim drugim delovima sveta. Jedno takvo "Svetlosno biće" je i na mene prenelo znanje Zakona postojanja. I to je prorokovano u Bibliji, u Jovanovom Otkrivenju, rečima: "I videh drugog anđela, kako leti posred neba, imajući Večito evanđelje, da ga objavi svim narodima, plemenima i jezicima.
I na kraju, "Pupčana vrpco" i svi drugi poput tebe, koji negirate Zakon postojanja,, slobodno to, zbog vašeg neznanja i nerazumevanja, radite i dalje, jer i to je prorokovano. A ono što je prorokovano, kad dolazi od pravih proroka, uvek mora i da se ostvari, nebitno da li je pozitvno ili negativno. U tvom slučaji, proglašavanje Zakona postojanja verom, nije prorokovano kao nešto pozitivno, već negativno. Prosto iz rauloga što Zakon postojanja nije proizvoljno izmišljena, nedokaziva i nerazumljiva vera, već argumentovana i logički do kraja utemeljena nauka, tj. znanje. Proveri i uveri se, da samo Svest i njenih sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji postoji i da su te sposobnosti i radnje Zakon sveukupnog postojanja. Jer bez njih ničega ne bi moglo da bude.