mislim da se ovo samo meni desava

• Začetnik teme Začetnik teme blokirana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo, koliko ti imaš godina? drugo, ako imaš iznad 18, onda podhitno kod čika doce. Razumem ja tvoj strah, ali je malo preteran. šta očekuješ od nekog ko te malo zna. Treće, nisi ti za ovo vreme, jer danas ribe ko salate, pa zahvaljujući takvom vremenu, nemoj da te iznenadjuje što je tip nestrpljiv. A očekivati da te voli za tako kratko vreme, i to tako da još shvati tvoj problem, je bukvalno suludo!

Ubedjena sam sda se o ovome dosad nije pisalo...Ja imam jedan zaista tezak problem i dodje mi da vise nikad ni sa kim ne vodim ljubav...Zadnji put mi se desilo nesto sto je rasturilo divan pocetak veze sa jednim covekom koji sada prica kako sam se ja folirala u krevetu i kako sam ga prevarila...To sto mi se desilo sa njim bilo je vise puta i ne znam da li je to do muskarca ili sam ja neki specifican slucaj. Naime ja ne mogu da vodim ljubav sa nekim dok ne osetim da sam totalno spremna na to...Sex na brzaka uz zid ili i u krevetu jednostavno ne ide kod mene ja sam totalno blokirana i u mene ne moze da udje ni pneumatski cekic...Moram da se malo nasalim na svoj racun a place mi se...Moram nekoj osobi maksimalno da verujem da se priviknem na nj telo da bi se opustila a muskarci to nece izgleda da cekaju...Ovaj zadnji me je jako zeleo i ja njega i cini mi se da sam treperila kad sam bila u nj blizini jedva sam cekala da legnemo...kad se to desilo prvi put imao je razumevanja pa ni on bas nije nesto mogao...drugi put mi se nasmejao upitno kad sam tako lezala bespomocna a treci put bogami se naljutio i na finjaka me izbacio iz stana...Ne mogu da vam opisem kako sam nesrecna...Placem danima a on cak ide i smeje se sa drugarima kako sam ja i u ovim godinama nevina devojka...cak me je negde cujem i imitirao...To me boli sve mislim da me nije ni stvarno voleo kad nije mogao da mi da sansu da se totalno opustim...Da je hteo bar da poricamo na tu temu...Napominjem da sam imala sa par njih normalne odnose...tako da ne znam zasto mi se ovo sad desava kad sam htela da krenem u nesto kompletno...Cini mi se da sam opustenija kad je to neka avanturica...da li to stvarno ima veze sa nekim mojim podsvesnim ocekivanjem ne znam uglavnom sad sam tako ponizena da mi se cini da vise necu ni sa kim spavati...

Samo ti je intuicija rekla da je taj decko kreten :super:

Prvo, koliko ti imaš godina? drugo, ako imaš iznad 18, onda podhitno kod čika doce. Razumem ja tvoj strah, ali je malo preteran. šta očekuješ od nekog ko te malo zna. Treće, nisi ti za ovo vreme, jer danas ribe ko salate, pa zahvaljujući takvom vremenu, nemoj da te iznenadjuje što je tip nestrpljiv. A očekivati da te voli za tako kratko vreme, i to tako da još shvati tvoj problem, je bukvalno suludo!

kad bi meni neko ovo rekao...pljunula bih mu u facu...ladno...:lol:kakva neviđena drskost...
sreća da je problem već odavno riješen...:lol:

Treba da prevazidjes to na sledeci nacin:
Da sama sebe nateras da apstiniras par meseci i onda ce ti se ebati i sa crnim djavolom. Ti so jedna od onih koje su navikle na nja-nja, kojekakve dekore, predstave i tako to.
Dok ti ne poludis kada vidis dobro izdefinisanu poludignutu nabreklu kitu sa koje kaplje od tvog ebanja nema nista. A kako rekoh, vodjenje ljubavi je odvajkada bio sinonim za losu ebacinu.
Kad meni zensko pomene vodjenje ljubavi najezim se. Odmah znam sta me ceka. Izvodim kojekakve performanse da bi dobio celivanje glavica i rovarenje po necemu sto pre lici na trulu dasku nego zenku.
Najbolju ebacicu u mom zivotu sam pitao u nekom napadu emotivnosti, da li zeli neku muziku a ona mi je rekla:
Prvo ti mene posteno izjebi pa pusti i Sinana Sakica ako zelis.(mislim da je bio Sinan al nisam siguran)

Ja mislim da se samo meni desava sledeca stvar: Vidjam se sa devojkom vec 4 godine. Ona ima sada 28 godina. Zivimo zajedno vec 8 meseci. Nikada nismo imali seks. Ona kaze da je nevina. Ja joj verujem i mislim da me voli, ali nikako da doprem do nje i da mi kaze zasto nikako da se vec jednom "upoznamo". Druga stvar: Ja nju volim. Problem je taj sto sam se ranije vidjao sa vise devojaka, i sa svakom je seks bio odlican i u kvalitativnom i u kvantitativnom smislu i jako, jako mi nedostaje to.. Posto je volim, nisam je varao svih ovih godina. Ona je inace extra lik, dobra, pametna, lepa... ma super. Ali... seks nikako. A ja vec odavno ludim. Poslednjih meseci, ja koji sam uvek bio optimista , uporan i strpljiv , ne mogu da spavam, gubim koncentraciju, volju, paznja usmerena ka njoj opada... nemam volju ni za sta, pusim 2-2,5 pakle dnevno. Naravno, ona nikako da me cuje , par puta sam pokusao da joj kazem to, ali je umorna od posla itd... Naravno, seks nije najvazniji na svetu, ali do neke mere... sad je vec ludilo. Jel se desilo nekome nesto slicno i jel ima neka devojka koja je bila u takvoj situaciji, da je volela tipa, ali nije mogla sa njim da ima seks, i koji razlozi mogu da budu za tako nesto. Ja razmisljam i razmisljam i ludim jer nemam odgovor. Nisam ni glup ni ruzan, cesto mi se desava da neka devojka flertuje samnom, naravno, tu se sve i zavrsi.

Ja mislim da se samo meni desava sledeca stvar: Vidjam se sa devojkom vec 4 godine. Ona ima sada 28 godina. Zivimo zajedno vec 8 meseci. Nikada nismo imali seks. Ona kaze da je nevina. Ja joj verujem i mislim da me voli, ali nikako da doprem do nje i da mi kaze zasto nikako da se vec jednom "upoznamo". Druga stvar: Ja nju volim. Problem je taj sto sam se ranije vidjao sa vise devojaka, i sa svakom je seks bio odlican i u kvalitativnom i u kvantitativnom smislu i jako, jako mi nedostaje to.. Posto je volim, nisam je varao svih ovih godina. Ona je inace extra lik, dobra, pametna, lepa... ma super. Ali... seks nikako. A ja vec odavno ludim. Poslednjih meseci, ja koji sam uvek bio optimista , uporan i strpljiv , ne mogu da spavam, gubim koncentraciju, volju, paznja usmerena ka njoj opada... nemam volju ni za sta, pusim 2-2,5 pakle dnevno. Naravno, ona nikako da me cuje , par puta sam pokusao da joj kazem to, ali je umorna od posla itd... Naravno, seks nije najvazniji na svetu, ali do neke mere... sad je vec ludilo. Jel se desilo nekome nesto slicno i jel ima neka devojka koja je bila u takvoj situaciji, da je volela tipa, ali nije mogla sa njim da ima seks, i koji razlozi mogu da budu za tako nesto. Ja razmisljam i razmisljam i ludim jer nemam odgovor. Nisam ni glup ni ruzan, cesto mi se desava da neka devojka flertuje samnom, naravno, tu se sve i zavrsi.

Ma, nema sansi :confused:

Pravo pitanje za tebe bi ustvari bilo:
Koliko bi se ti razocarao da shvatis da ona nije nevina??

dr:
Draga moja to nije nikakav muskarac i zbog toga ne treba da places.To samo govori o njemu kao jednoj nistariji kojoj nije ni stalo do tebe,jer da mu je stalo shvatio bi sta se desava i potrudio bi se da ti osetis bliskost sa njim.Zensko telo je cudo,ono nas tacno upozori kad nesto nije u redu.Nema lazi,nema prevare.
Lepo se smiri,prestani da places i razmisljaj da je sutra novi dan,a mozda i neko novo poznanstvo,mogucnost da sa nekim ostvaris psihicku vezu u kojoj ces se ti osecati sigurno,voljeno a samim ti, i tvoje telo ce reagovati kako treba.Nemoj da se sekiras,nisi jedina kojoj se to desava.
Nesto slicno je i sa cuvenim zenskim orgazmom(kad se desava a kad ne).Nama zenama sve ide iz glave a muskarci izgleda to nikako da ukapiraju,ako smo sigurne,zadovoljne,osecamo bliskost sa tom osobom nase telo funkcionise kao sat u suprotnom nece.Jedino sto jos treba da zene ukapiraju je da ne trazimo problem u sebi.
Glavu gore,pojavice se vec taj neko sa kojim ces uspostaviti pravu vezu i psihicku i fizicku.Veliki pozdrav!
Tačno. I žensko i muško su upozoreni kad nešto nije u redu. Samo je pitanje odakle impuls upozorenja dolazi. Inače, slažem se sa ostalim što si rekla.

Koji su joj razlozi? Ako je voliš onda ćeš prihvatiti i njena obrazložnja. Voli li ona tebe?

Back