Ja mislim da se samo meni desava sledeca stvar: Vidjam se sa devojkom vec 4 godine. Ona ima sada 28 godina. Zivimo zajedno vec 8 meseci. Nikada nismo imali seks. Ona kaze da je nevina. Ja joj verujem i mislim da me voli, ali nikako da doprem do nje i da mi kaze zasto nikako da se vec jednom "upoznamo". Druga stvar: Ja nju volim. Problem je taj sto sam se ranije vidjao sa vise devojaka, i sa svakom je seks bio odlican i u kvalitativnom i u kvantitativnom smislu i jako, jako mi nedostaje to.. Posto je volim, nisam je varao svih ovih godina. Ona je inace extra lik, dobra, pametna, lepa... ma super. Ali... seks nikako. A ja vec odavno ludim. Poslednjih meseci, ja koji sam uvek bio optimista , uporan i strpljiv , ne mogu da spavam, gubim koncentraciju, volju, paznja usmerena ka njoj opada... nemam volju ni za sta, pusim 2-2,5 pakle dnevno. Naravno, ona nikako da me cuje , par puta sam pokusao da joj kazem to, ali je umorna od posla itd... Naravno, seks nije najvazniji na svetu, ali do neke mere... sad je vec ludilo. Jel se desilo nekome nesto slicno i jel ima neka devojka koja je bila u takvoj situaciji, da je volela tipa, ali nije mogla sa njim da ima seks, i koji razlozi mogu da budu za tako nesto. Ja razmisljam i razmisljam i ludim jer nemam odgovor. Nisam ni glup ni ruzan, cesto mi se desava da neka devojka flertuje samnom, naravno, tu se sve i zavrsi.