MISLIM DA SAM JE UBILA

jesam, micka, pojavila sam se
i nebojshu, i tu sam se pojavila
i miru i maju, videle su me

ili yhivimu zabludama, bojim se da zhivim ???

otkud znam obradovala sam kelnericu jer sam naruchila dupli espreso to je ebenih 152 din za pola sholje kafe

a za biljku ko je ebe izrashce nova... mada i moja se sushi ako je uopshte moja ot je neki fikus a lepo je rastao dok nisam proshla neki ispit (!!!) izgleda da kako sam ga prosla da mu se to ne svidja

ono ebesh ljude bolje su biljke... svidja mi se taj stav

a s kim cesh da delish grobnicu..da li ce ti smetati ako te kremiraju ili bi volela da te sahrane

zovi neki rasadnik pa pitaj mada to valjda i sama znash mada meni su za kornjace svashta govorili pa sam tek na kraju nashla okodgovor izgleda da se treba raspitati

ebote kakav sudbinski naziv ... za... biljku

hahaha to je kao fora poshlo se od duhovite pretpostavke je l
 
Meni nikako ne ide sa tim cvecem i biljem.
Bilo mi je kao poklon namenjeno jedno drvo zivota ali me je mrzelo da ga ponesem kuci, pa sam to odlagala, odlagala, odlagala i na kraju ga je uzeo neko drugi.
I ako eventualno do mene nekim cudom dopre neka biljcica ne pazim je, ne mazim i ne zalivam. Jednu sam tako unistila skroz. Dobila sam i kritike od staramajke ali ne vredi. Nije cvece za mene! :lol:

Imam doduse jednu biljcicu, na koju se pruza pogled sa stolice pored moga telefona.
Kada je telefonski razgovor jako dosadan, jos mi se i desavalo da primetim njene svele listove i da je zalijem. Bilo je neizvesno da li ce opstati, ali je prezivela, i ne samo to...sada cveta non stop. I kad joj je lisce totalno svelo cvet je tu...mislim da sam je ocelicila skroz. Ili je to zbog puno price...kazu da pred biljkama treba pricati, a ja umem da brbljam kao navijena.

Ne postujem ni mrtvo cvece. Ako se neko zayebe pa mi pokloni, recimo ruzu, zanimljiva mi je pet minuta. Posle toga ne obracam paznju na njene potrebe za svezom vodom. Cak i detelinu sa cetiri lista pretvorim u detelinu sa tri lista, onaj cetvrti totalno razyebem.

:arrow: Danas nisam nikog nisam obradovala, mada je mene obradovalo puno ljudi, i zahvaljujem na tome, ali sad cu da obradujem moj cvetak. Odoh da ga zalijem.
 
:lol:
mene si obradovala SKVO :lol: :lol: :lol:
:? I Amfibija me je obradovala nasumičnim beslovesnim nasiljem :lol:
Izgleda sam tako podešena :P


Obradovali smo se svi danas - rastao se ceo tim na 10 dana...:lol: Bilo malko tužno...mislim, vidimo se u sredu na sastanku i kafi, ok je sve 8)
Obradovala sam mog najmilijeg - kupila mu DANAS poklon i odmah sam MORALA da mu ga uručim :mrgreen: Obradovao me je - svidelo mu se :P
 
Moja svekrva ima džunglu u kući. Kad je otputovala na desetak dana; imala je šta da zatekne (ili bolje reći - NIJE imala šta da zatekne) po povratku:-( Pustinju:oops: Ja sam joj lepo rekla - da ste me zadužili, ja bih zalivala; ovako sam prolazila pored cveća kao pored nameštaja. Ma, stvarno me bilo sramota, ali ja mogu hiljadu puta proći pored biljke, kao da sam prošla pored stolice koja tu stoji stalno:?

Ali hranila sam kera :mrgreen:8-)
 
Džungla, pa da :P
Uvek sam tvrdila ( i stojim i dalje iza toga) da je lakše i nezahtevnije i lepše - gajiti umesto cveća mače :)
Kod nas je subtrobsko srAnje od cveća....a meni gori pod nogama da imam životinju, pa sad razmišljam o malom belom miFu - makar TO. jbt :P
 
mackica ns:
Ali hranila sam kera :mrgreen:8-)
Dobro je, sunce malo brižljivo... na pustinjsku oazu pri povratku, samo bi joj još falio mrtav pas na tepihu... 8-) i posle se žalite na svekrve tamo po temama...:lol: :lol: :lol:

"Adrijene, nemoj da se duriš,
vrati se...
...i tvoj mali foksterijer, eno ga u frižideru, itd...":lol:

Ja sam danas veoma autoobradovana.:lol:
NE RADIM. KONAČNO SAM SE NASPAVALA.
Ono, duže od pola sedam.
I opuštena sam.
I ne mogu da verujem.
Odmooooooor rulz.
 
CaLiMeRo:
:idea: Dobila sam neku biljčicu na poklon. :D Rečeno mi je da se zove EUFENBAHIJA, ili božićni cvet... Elem - presadila sam je u veću saksiju, zalivam je i sve to, i mislim da umire... listići samo otpadaju. :-( A baš mi se sviđa, i ne bi mi bilo pravo da je usmrtim. Ima te zelene listove koji se pretvaraju u crvene i dražesna je... Savet? :roll:

:idea: Vozim se busom, relacija duga... ispred mene crveni plakat, reklamni, za jednu od naših kafa, i lepo piše
DA LI STE NEKOGA DANAS OBRADOVALI?
Dakle - jeste li, koga i čime?

A ja sam dobila od drugarice neku biljku,to je bila gljiva,ona stoji u posudici u vodi,odnosno u caju,i trebalo je da se hrani sa nekim cajem koji mi je ona dala,kad prodje neko vreme ona se razmnozava i ti treba da das nekome te male gljivice da ih odgaji.Fora je u tome sto ne sme ni jedno musko da vidi tu gljivicu,mora negde da se sakrije,i svaki dan kad je hranis,moras da mislis na svoju zelju i ta zelja ce ti se ispuniti.Ali kao i ti sto si napisala u naslovu,mislim da sam je ubila.Nije bilo pomoci kao ni za tu tvoju biljkicu.Nije bilo malih gljivica koje sam trebala ja nekome da poklonim.Ali zelja mi se ispunila.
 

Back
Top