- Poruka
- 15.014
jesam, micka, pojavila sam se
i nebojshu, i tu sam se pojavila
i miru i maju, videle su me
ili yhivimu zabludama, bojim se da zhivim ???
otkud znam obradovala sam kelnericu jer sam naruchila dupli espreso to je ebenih 152 din za pola sholje kafe
a za biljku ko je ebe izrashce nova... mada i moja se sushi ako je uopshte moja ot je neki fikus a lepo je rastao dok nisam proshla neki ispit (!!!) izgleda da kako sam ga prosla da mu se to ne svidja
ono ebesh ljude bolje su biljke... svidja mi se taj stav
a s kim cesh da delish grobnicu..da li ce ti smetati ako te kremiraju ili bi volela da te sahrane
zovi neki rasadnik pa pitaj mada to valjda i sama znash mada meni su za kornjace svashta govorili pa sam tek na kraju nashla okodgovor izgleda da se treba raspitati
ebote kakav sudbinski naziv ... za... biljku
hahaha to je kao fora poshlo se od duhovite pretpostavke je l
i nebojshu, i tu sam se pojavila
i miru i maju, videle su me
ili yhivimu zabludama, bojim se da zhivim ???
otkud znam obradovala sam kelnericu jer sam naruchila dupli espreso to je ebenih 152 din za pola sholje kafe
a za biljku ko je ebe izrashce nova... mada i moja se sushi ako je uopshte moja ot je neki fikus a lepo je rastao dok nisam proshla neki ispit (!!!) izgleda da kako sam ga prosla da mu se to ne svidja
ono ebesh ljude bolje su biljke... svidja mi se taj stav
a s kim cesh da delish grobnicu..da li ce ti smetati ako te kremiraju ili bi volela da te sahrane
zovi neki rasadnik pa pitaj mada to valjda i sama znash mada meni su za kornjace svashta govorili pa sam tek na kraju nashla okodgovor izgleda da se treba raspitati
ebote kakav sudbinski naziv ... za... biljku
hahaha to je kao fora poshlo se od duhovite pretpostavke je l