Mislila sam da svi u restoranu bulje u mene jer sam zgodna: Kad sam shvatila razlog, htela sam u zemlju da propadnem od sramote

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.412
Izabela Kar je htela da izgleda elegantno i sa stilom na otmenoj večeri u restoranu, a ostala je užasnuta kada je otkrila veliki problem sa svojom haljinom.

Ova devojka je na TikToku objavila video na kom nosi belu čipkastu maksi haljinu, a rukama prikriva intmne delove tela. „Kada sam mislila da svi u restoranu bulje u mene jer nisu mogli da veruju kako izgledam zgodno, ali moja haljina je zapravo bila potpuno providna i nisam nosila donji veš. Ova haljina je u pitanju“, napisala je ona na svom snimku. Mnogi ljudi su je u komentarima pitali zašto nije nosila donji veš za noćni izlazak, pa je odgovorila u drugom TikToku videu.

https://www.kurir.rs/zabava/zena/41...la-htela-sam-u-zemlju-da-propadnem-od-sramote
3392236_izaabela_ls.jpg

Joj sirota, koji blam!
Oće to kad se ne pogledaš u ogledalo pre nego kreneš :)

Isto sam se jednom osjećala kad sam obukla košuljicu identičnu košuljicama koje su bile uniforma konobaricama, krenula u wc 10 ljudi mi maše da im priđem :zcepanje:
Da te obavestim da sam kao mali išao u cirkus da gledam artistkinje na trapezu , jer tad nije bilo interneta.

Izabela Kar je htela da izgleda elegantno i sa stilom na otmenoj večeri u restoranu, a ostala je užasnuta kada je otkrila veliki problem sa svojom haljinom.

Ova devojka je na TikToku objavila video na kom nosi belu čipkastu maksi haljinu, a rukama prikriva intmne delove tela. „Kada sam mislila da svi u restoranu bulje u mene jer nisu mogli da veruju kako izgledam zgodno, ali moja haljina je zapravo bila potpuno providna i nisam nosila donji veš. Ova haljina je u pitanju“, napisala je ona na svom snimku. Mnogi ljudi su je u komentarima pitali zašto nije nosila donji veš za noćni izlazak, pa je odgovorila u drugom TikToku videu.

https://www.kurir.rs/zabava/zena/41...la-htela-sam-u-zemlju-da-propadnem-od-sramote
3392236_izaabela_ls.jpg

Joj sirota, koji blam!
clickbait...uz izmišljenu priču

Pa pogodila je razlog gledanja, zgodna je.....a sta je problem...
Pravi problem gde ga nema....
Secam se drugarice, imali smo 10 godina, dzemper i nista ispod....porcije od 20 kugli, poseban separe u poslasticarnici.....svake nedelje.....ko te pita kako izgleda drugima, vazno je sta se vama desava....I sta se lose desilo , nista.....a sa 10 godina je imala 4vorke, nista bolje od toga, cak ni da imas slobodnu gajbu nije bolje...jer ko zna kako bi se zavrsilo.....
Ovako poslasticarnice, bioskopi.....prava mala naivna i erotikom ispunjena prica decijeg sazrevanja....
Ne znam gde je ali znam jos uvek imena obe.....a sigurno ih ne bi prepoznao kad bi se sreli...

Poslednja izmena:

3392236_izaabela_ls.jpg

Joj sirota, koji blam!
oce kaze da je zaboravila gace da obuce............taman da joj verujem. Nije zaboravila nego ih skinula pred izlazak.
U svakom slucaju, koji crni blam, to je praznik za publiku..

Isto sam se jednom osjećala kad sam obukla košuljicu identičnu košuljicama koje su bile uniforma konobaricama, krenula u wc 10 ljudi mi maše da im priđem :zcepanje:
Jednom sam bio na nekoj konferenciji, ceo dan sa trakom oko vrata i karticom sa mojim imenom zbog identifikacije, i posle konferencije odem u tržni centar u neku radnju tipa Gigatron, lik mi prilazi i pita da ga posavetujem koji ruter da kupi za stan... ja mu objasnim koji je najbolji, dam mu kutiju sa police i pošaljem ga na kasu. Mislim da nikad nije ukapirao da nisam bio zaposlen u radnji.

Ti ko Šeldon iz TBBT.
Jsam bio na nekoj konferenciji, ceo dan sa trakom oko vrata i karticom sa mojim imenom zbog identifikacije, i posle konferencije odem u tržni centar u neku radnju tipa Gigatron, lik mi prilazi i pita da ga posavetujem koji ruter da kupi za stan... ja mu objasnim koji je najbolji, dam mu kutiju sa police i pošaljem ga na kasu. Mislim da nikad nije ukapirao da nisam bio zaposlen u radnji.

Back