MISLI

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoje ljudi koji su kao od kamena. To su samo oni koji imaju čvrsto mišljenje o životu i radu i koji žele da stvaraju i rade, čak i nevažne stvari. Uspeva im da očvrsnu nevidljive mišiće srca, baš kao što im uspeva i da očvrsnu mišiće svojih ruku. A kada im se nešto desi, to nekako prežive, bog zna kako, i žive dalje, bez ikakvih posledica.Kada je čovek dobre volje duševno povredjen, pretrpi svoje bolove i otera ih.
Ali mislim, da to ne može da uspe nekome ko je rastao u ubedjenju da je najvažniji na svetu ! ...

Milena Jesenska

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovek je sretan kad dobije ono što voli,
a ne kad dobije ono ...što drugi smatraju da treba voleti ! ...

La Rošfuko

Biti čovek - najlepša je odeća. - (m.m.)
947131_10200275362102799_1310890634_n.jpg

Poslednja izmena:
Poljubac, to je: videti stvari u slojevima. Zagrljaj: na dlanu imati duboke mekote usana.
Dodir između dvoje: porama, a ne ušima, slušati večnost postojanja.

Mika Antić

Zacijelo se pitate: »Što je Tajna?«
Reći ću vam kako sam je ja shvatio.
Svi mi djelujemo s beskonačnom moći.
Svi vodimo živote prema posve istim zakonima.
Prirodni zakoni svemira toliko su precizni da nemamo nikakvih poteškoća kad treba sagraditi svemirski brod, poslati ljude na Mjesec i predvidjeti trenutak spuštanja do u najmanji djelić sekunde.
Gdje god se nalazili, u Indiji, Australiji, na Novom Zelandu, u Stockholmu, Londonu, Torontu, Montrealu ili New Yorku, svi mi radimo s jednom jedinom moći.
S jednim zakonom.
To je zakon privlačnosti!

Tajna je zakon privlačnosti!
Sve ono što vam se u životu dogaña vi privlačite u svoj život.
Privlačite ga snagom slika u svojemu umu.
Snagom onoga što mislite.
Privlačite sve ono o čemu razmišljate.
»Svaka je vaša misao stvarna - ispunjena silom.«

BOB PROCTOR

You have the power to heal your life, and you need to know that. We think so often that we are helpless, but we're not. We always have the power of our minds…Claim and consciously use your power.

(Louise L. Hay)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back