- Poruka
- 1.050
Ne bi me zacudilo da se otkrije da iza tih "Belgijanaca" stoji Todoric i Hrvatska..
Врло вероватно да и то може бити истина.
Ипак, ускоро треба очекивати национализацију и потратак отетог правом власнику.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi me zacudilo da se otkrije da iza tih "Belgijanaca" stoji Todoric i Hrvatska..
Сасвим је добра констатација за оно болдовано.
Либеларни капитализма који је западом доминирао у XVII-том веку и због кога је делимично дошло и до Буржоаске револуције у Француској на овим просторима почиње да се осипа.
Проблем представља једино чињеница да су такозвани "капиталисти" а народски тајкуни, лопови, политичари и остала багра код нас сакупили огромно богатство захваљујући највише ДОС-у а затим и ДС-у и сада беже што је први прави знак да ће ускоро морати да дође до великих пормена у самој Србији.
Проблме су дакле паре које су покрадене из државне касе а које су завршиле у њиховим џеповима и начин како их најефикасније вратити на своје место.
Mene i Tihog bi začudilo da iza Belgijanaca ne stoji Tadić.Ne bi me zacudilo da se otkrije da iza tih "Belgijanaca" stoji Todoric i Hrvatska..
A što bi to bio znak propasti? Zašto ne znak uspostavljanja reda?Vec sam na jednoj temi napisao da ce pravi znak propasti ovog rezima biti bezanija DS tajkuna.....a taj proces je poceo uveliko....
А да не причам што ћемо захваљујући том комунистичком ђубрету САДА ЈЕСТИ ИСКЉУЧИВО КАНЦЕРОЗНУ ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНУ ХРАНУ - ЈЕР ОНАЈ КОЈИ ЈЕ КУПИО СВЕ ПРОДАВНИЦЕ У СРБИЈИ СИГУРНО У ЊИМА НЕЋЕ ПРОДАВАТИ ДОМАЋЕ ПРОИЗВОДЕ........
Ne samo da je srpska kasa ostala bez dobiti,već se jasno vidi i da je ostao dug prema domaćim dobavljačima od 800 miliona evra-upravo onoliko za koliko je prodat većinski deo Maxi-ja!!! Ispada da je zapravo dobit nastala isključivo na osnovu neisplaćivanja (pljačke) dobavljača!
Uzeli Belgijanci Maxi i Tempo. Odavno je to rešeno. Samo da ne daju Miškoviću da pobegne kao onaj Radulović iz C marketa...
Apsolutno.Kolko sam čuo on je u vreme SFRJ bio direktor neke firme,državne a za vreme Slobe je bio nosač kofera sa prljavim novcem na Kipar.Agent DB-a.Ето ТО СТВОРЕЊЕ ЈЕ ПРАВИ ПРИМЕРАК КОМУНИСТИЧКОГ ЂУБРЕТА...кога треба унети у све речнике уз објашњење шта то значи бити комуњара...
Apsolutno.Kolko sam čuo on je u vreme SFRJ bio direktor neke firme,državne a za vreme Slobe je bio nosač kofera sa prljavim novcem na Kipar.Agent DB-a.
Tad je stvorio primarni kapital i veze...Inače su oni svi negde od 89.-te, radili na tome da ''svoje'' preduzeće što više devastiraju a sve što mogu prebace u novoformirano ''privatno''...A zašto se nije obogatio za vreme SFRJ, kad su komunjare bile toliki pljačkaši i bitange?
Kako to da se svi obogatiše posle raspada SKJ?
Baš čudno?
Tad je stvorio primarni kapital i veze...Inače su oni svi negde od 89.-te, radili na tome da ''svoje'' preduzeće što više devastiraju a sve što mogu prebace u novoformirano ''privatno''...
Tribune teško možeš nekom drugom osim sebi bilo šta dokazati.To je samo tvoje uverenje.
Па није платио порез ни када је продавао Делта банку Интези, нити када је продавао Делта осигурање Ђенералију који су много уноснији и профитоноснији од буђавог Максија...
Ne samo da je srpska kasa ostala bez dobiti,već se jasno vidi i da je ostao dug prema domaćim dobavljačima od 800 miliona evra-upravo onoliko za koliko je prodat većinski deo Maxi-ja!!! Ispada da je zapravo dobit nastala isključivo na osnovu neisplaćivanja (pljačke) dobavljača!