Miskovic prodao Maxi i izbegao da plati porez!

А да не причам што ћемо захваљујући том комунистичком ђубрету САДА ЈЕСТИ ИСКЉУЧИВО КАНЦЕРОЗНУ ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНУ ХРАНУ - ЈЕР ОНАЈ КОЈИ ЈЕ КУПИО СВЕ ПРОДАВНИЦЕ У СРБИЈИ СИГУРНО У ЊИМА НЕЋЕ ПРОДАВАТИ ДОМАЋЕ ПРОИЗВОДЕ........

А да не причам што ћемо захваљујући том комунистичком ђубрету САДА ЈЕСТИ ИСКЉУЧИВО КАНЦЕРОЗНУ ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНУ ХРАНУ - ЈЕР ОНАЈ КОЈИ ЈЕ КУПИО СВЕ ПРОДАВНИЦЕ У СРБИЈИ СИГУРНО У ЊИМА НЕЋЕ ПРОДАВАТИ ДОМАЋЕ ПРОИЗВОДЕ........

gde sam rekao da je dob ar? samo sam napisao da se miskovic zblizio sa nikolicem.

O, zdravo, pa gde ste? :D :zper:

Pitanje za eremitu: Kome je prodat Maxi i kako znas da ce biti genetski modifikovane hrane?

Pitanje za Tihog: Da li bi (kojim slucajem) vise gvoleo da bude na vlasti Toma ili Tadic? :lol:

a to shto je zaebao masu dobavljacha koji ce mozda u bankrot, je l to isto za slavljenje? :lol: a sad volish tomu, pardon judu? :mrgreen:

Uopšte mi nije žao tih dobavljača jer su odavno počeli da dele svoje kupce na velike i male.

Pa tako velikim kupcima kao što je on daju rabar od 60-70% i odloženo plaćanje do godinu dana a kod malih to nadopune i duplo naplate.
Znači samo su dobili to što su tražili.

Kao sto vec napisah za Ceptera ,misevi napustaju brod....

Сасвим је добра констатација за оно болдовано.

Либеларни капитализма који је западом доминирао у XVII-том веку и због кога је делимично дошло и до Буржоаске револуције у Француској на овим просторима почиње да се осипа.

Проблем представља једино чињеница да су такозвани "капиталисти" а народски тајкуни, лопови, политичари и остала багра код нас сакупили огромно богатство захваљујући највише ДОС-у а затим и ДС-у и сада беже што је први прави знак да ће ускоро морати да дође до великих промена у самој Србији.
Проблме су дакле паре које су покрадене из државне касе а које су завршиле у њиховим џеповима и начин како их најефикасније вратити на своје место.

Poslednja izmena:

Back