Mišković poboljšao privredu?

Petar BSK

Veoma poznat
Poruka
10.059
Šta mislite,da li je Mišković,tačnije Delta poboljšala prviredu Srbije prodajom PREMIA proizvoda.Za Deltu mnoge kompanije proizvode svoje proizvode,koje se posle prodaju širom Srbije u Maksi i ostalim diskontima .Pišem ovo zato što je za mnoge Miško kontrovezna ličnost :lol:

Sa moje tacke gledista, jeste poboljsao rad jednog dela privrede dok je zatvorio drugi deo privrede (mislim na manje prodavnice i samoposluge)
E sad, nisam siguran ali mislim da je Miskovic veliki deo novca dugovao privrednicima, tako da ono, mozda i nije bas poboljsao, sad ce im taj novac legnuti na racune jer je DELTA prodata ali dalju sudbinu privrednika ne znam.

Sa moje tacke gledista, jeste poboljsao rad jednog dela privrede dok je zatvorio drugi deo privrede (mislim na manje prodavnice i samoposluge)
E sad, nisam siguran ali mislim da je Miskovic veliki deo novca dugovao privrednicima, tako da ono, mozda i nije bas poboljsao, sad ce im taj novac legnuti na racune jer je DELTA prodata ali dalju sudbinu privrednika ne znam.

To je tacno,ali to bi se desilo pre ili kasnije. Sve drzave u Evropi i Severnoj Americi su sa sitnog kapitalizma prešle na imperijalistički kapitalizam. U SAD-u ljudi pazare samo u velikim marketima,male prodavnice su tamo zamrle.

To je tacno,ali to bi se desilo pre ili kasnije. Sve drzave u Evropi i Severnoj Americi su sa sitnog kapitalizma prešle na imperijalistički kapitalizam. U SAD-u ljudi pazare samo u velikim marketima,male prodavnice su tamo zamrle.
Bice dobro da mi proizvodimo a oni da kupuju, e sad, odakle ce ljudi da kupuju nas proizvod to nas ne zanima, vazno je da nadjemo trziste i da tako polako nasu privredu oporavimo.
Nasi privrednici samo gledaju da uvale znj robu i to ide u domacim marketima i nemaju viziju da malo ulazu novac i trud i da to kasnije plasira na vecem trzistu.
Da se ugledaju kao ovi sto rade sa cokoladama, njima sad ide kao sanke niz brdo, nasli jako trziste koje zahteva, nije im bitno gde ce se prodavati vec koliko ce prodati. To je batice privreda koja nam treba da bi se izvukli iz sr*nja...

Šta mislite,da li je Mišković,tačnije Delta poboljšala prviredu Srbije prodajom PREMIA proizvoda.Za Deltu mnoge kompanije proizvode svoje proizvode,koje se posle prodaju širom Srbije u Maksi i ostalim diskontima .Pišem ovo zato što je za mnoge Miško kontrovezna ličnost :lol:

sad mi nije ni cudno sto si Tadicev glasac

PREMIA proizvode ne proizvodi miskovic

sve rade to za njega vec postojece firme

isto je i za IDEA-u

na primer kragujevacka mlekara proizvodi onaj ka jogurt za ideu itd.

sve u svemu miskovic ne proizvodi nista

on samo preprodaje

ovo je tacno.

sto dokazuje sta ?

da zemlja ne moze ziveti od trgovine i usluga vec samo od proizvodnje i izvoza

tacno neki ce i dalje da trguju i pruzjau usluge ali sve je to nepotrebno ako se ne kreira nova vrednost.

isto je i za IDEA-u

on samo preprodaje

Nisam Tadicev glasac.
PREMIA proizvode proizvode SRPSKE firme za Deltu. Mlekara Sabac proizvodi PREMIA mleko,Paracinka glickalice i cips. Pogledaj malo na ambalazi.Mlekara Sabac je pre bila slaba,jedva parirala sa Imlekom i Suboticom,a sada im je ravna.

isto je i za IDEA-u

on samo preprodaje
Tacno tako , a ti prizvodjači što proizvode te robne marke za Maxy ,Ideu , Univer i ostale imaju smešno malu zaradu, ali su primorani da to rade inače bi im povuklli robu iz svojih marketa pa bi mogli da šutaju u dupe .

Back