"MИСИЈА" ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ! ! !

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako bi to EU trbala pomoci Srbiji da bude sto jaca i stabilnija...kad preko 2 mil. gradana biraju fasisticku stranku, odnosno njenog lidera...sto bi EU trebala da ucini ?
i zasto bi bilo u interesu EU da Srbije bude lider na Balkanu? koje preduvjete ima Srbija za liderstvo?

haha nema sta smesnije kad nam o fasizmu drzi predavanja jedna hrvatica, pripadnica najfasistickije nacije u evropi. Pripadnica nacije gde je fasista i ustasa Thompson najpopularniji pevac, pripadnica nacije koja je 2 puta u jednom veku izvrsila genocid nad srbima . znaci ustaskinjo fasisticka mozes samo da se pokrijes usima jer nemas ti pravo drzati srbima bilo kakvo predavanje o fasizmu dok se vi hrvati ne resite fasizma u sopstvenim redovima i dok ne ponistite rezultate vaseg fasistickog genocida nad srpskim narodom.

Јеси ли ти уопште прочитао мој пост? Да јеси разумео би да сам управо и поставио мапу из времена када су окупатори дошли на КиМ (негде око 2000.) и сада постављам питање КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ НОВА ПОДЕЛА ? :twisted::twisted::twisted:
Извињавам се, промакло ми.
Постоји пет сектора и команданти се мењају после одређеног периода, као и контигенти. КЗБ више и не постоји од давно. ;)

to je pretpostavka
posto rusi sve tako rade za neke uslugice
nemam dokumentovano :)
Руси су дошли на Слатину без знања Јељцина.
Јељцин је био у болници и када је сазнао за акцију, остало му је само да невољно потпише и призна стање на терену.
То је била мала освета руских генерала што су немо гледали НАТО агресију јер је Јецљин обећао Западу руско немешање.
Да није било руских војника, Срби би били очишћени северно од Ибра, овако је њиховим превентивним доласком у Митровицу то спречено.
Кларк је тражио од Џексона да Британци нападну и отерају Русе са Слатине, а овај га је од*еба* да не изазове рат.
Последњи на Космет су закорачили амерички војници, после великих проблема приликом искрцавања у Солуну, а и није им се журило док су остали испипавали мине. :mrgreen:

...Srbiju ceo svet vidi kao lidera na Balkanu - i ekonomskog i intelektualnog...a to sto ti to ne vidis je zato sto si bolesno opterecena kao i tvoja drzava kompleksima i mrznjom prema Srbiji

potkrijepi malo tvoje tvrdnje...koji svijet, i kakv lider na ekonomskom i intelektualnom smislu...gdje vam je ekonomija, koliko ima nepismenih i polupismenih, i da vas svijet vidi kao lidera, dali bi vam oduzimali kosovo...
p.s. kad nemas argumenata osim opcih glposti "mi smo naj, naj..." onda nemoj ni da podvaljujes...ja niti mrzim Srbe niti Srbiju a jos manje moja drzava ime neke komplekse prema Srbiji...a i zbog cega bi
i ja uopce nebih imala nista protiv da je Srbija nekakav lider, ali ona to nije ( uostalom isto kao i RH)i u dogledno vrijeme nece ni biti...nema ni jedan od atributa za liderstvo bilo koje vrste; das je kojim slucaju opstala konfederativna demokratska Jugoslavija, ondabih MOGLI PRICATI O LIDERSTVU; I TO NE SAMO NA Balkanu nego i cijeloj istocnoj Europi...

haha nema sta smesnije kad nam o fasizmu drzi predavanja jedna hrvatica, pripadnica najfasistickije nacije u evropi. Pripadnica nacije gde je fasista i ustasa Thompson najpopularniji pevac, pripadnica nacije koja je 2 puta u jednom veku izvrsila genocid nad srbima . znaci ustaskinjo fasisticka mozes samo da se pokrijes usima jer nemas ti pravo drzati srbima bilo kakvo predavanje o fasizmu dok se vi hrvati ne resite fasizma u sopstvenim redovima i dok ne ponistite rezultate vaseg fasistickog genocida nad srpskim narodom.

pogledaj se u ogledalo pa ces odmah znati tko je fasista...
dokazujes to vecinom tvojih postova...

A po čemu su danas Radikali fašistička stranka?
U najgorem slučaju jer neki još sanjaju i pričaju o RSK?
Da te podsetim, 'pričati' je iznošenje svojih mišljenja, a u demokratiji je PO USTAVU zagarantovana sloboda govora i mišljenja, prema tome....... sikter!:D

procitaj njihov program, pa ces znati...
poslusaj govore njihovih (tvojih) celnika, pa ce ti takoder biti jasno...
ako ikad bude..

Ја сам један од тих 2 милиона грађана који не мисле као ти, али то је унутрашња политика да се сад не понављамо, ... и уопште нисам против Европске уније већ напротив, фашисти су давно побеђени тако да не лупеташ глупости, а што се тиче питања - zasto bi bilo u interesu EU da Srbije bude lider na Balkanu? - ја нисам рекао да би било у интересу већ су то факти који су очигледни али само под условом да нас оставе на миру да живимо и радимо како најбоље знамо а не да нас условљавају некаквим глупостима свака два дана као дебиле, а предувјете да ти објашњавам је бесмислено.

nisi jos odgovorio...
koji su to ocigledni.fakti koji Srbiju cine liderom?

:lol::lol::lol::lol::oops:

...jah, moj ti...tak'e su ti one...:D:D

potkrijepi malo tvoje tvrdnje...koji svijet, i kakv lider na ekonomskom i intelektualnom smislu...gdje vam je ekonomija, koliko ima nepismenih i polupismenih, i da vas svijet vidi kao lidera, dali bi vam oduzimali kosovo...
p.s. kad nemas argumenata osim opcih glposti "mi smo naj, naj..." onda nemoj ni da podvaljujes...ja niti mrzim Srbe niti Srbiju a jos manje moja drzava ime neke komplekse prema Srbiji...a i zbog cega bi
i ja uopce nebih imala nista protiv da je Srbija nekakav lider, ali ona to nije ( uostalom isto kao i RH)i u dogledno vrijeme nece ni biti...nema ni jedan od atributa za liderstvo bilo koje vrste; das je kojim slucaju opstala konfederativna demokratska Jugoslavija, ondabih MOGLI PRICATI O LIDERSTVU; I TO NE SAMO NA Balkanu nego i cijeloj istocnoj Europi...

...jaci smo od vas u ljudskom potencijalu - nas ima 10 a vas 4 miliona sto podrazumeva i veci potencijal obrazovanih i talentovanih... mi smo multietnicka drzava a vi autisticna... pokazali ste koliko ste demokraticni i koliko imate potencijala za liderstvo proterujuci sopstvene gradjane - u civilizovane zemlje se emigrira a iz necivilizovanih se bezi... dobro vas je Ducic okarakterisao - vi ste najhrabrija nacija na svetu ali ne zato sto se nicega ne bojite nego zato sto se nicega ne stidite
...a i drzava nam je duplo veca od vase sa vise prirodnih resursa...sve ostalo ce doci na svoje mesto - mozete samo da nas mrzite kao i do sad :)

...a sto se tice Kosova i Hrvatske - i Britaniji su uzeli Indiju i Australiju i Rusima Kijev pa sta :)

...jaci smo od vas u ljudskom potencijalu - nas ima 10 a vas 4 miliona sto podrazumeva i veci potencijal obrazovanih i talentovanih... mi smo multietnicka drzava a vi autisticna... pokazali ste koliko ste demokraticni i koliko imate potencijala za liderstvo proterujuci sopstvene gradjane - u civilizovane zemlje se emigrira a iz necivilizovanih se bezi... dobro vas je Ducic okarakterisao - vi ste najhrabrija nacija na svetu ali ne zato sto se nicega ne bojite nego zato sto se nicega ne stidite
...a i drzava nam je duplo veca od vase sa vise prirodnih resursa...sve ostalo ce doci na svoje mesto - mozete samo da nas mrzite kao i do sad :)

...a sto se tice Kosova i Hrvatske - i Britaniji su uzeli Indiju i Australiju i Rusima Kijev pa sta :)

nisi dao bas ni jedan argument....i nisi pazljivo procitao moj post, jer ja nigdje ne kazem da je RH lider, dapace...
kvantiet, i samo kvantitet,( ima nas vise, veca zemlja , veci resursi(koji to) itd) nije atribut liderstva...imas u svijetu masu drzava koji su i veci i bogatiji resursima, imaju i vise stanovnika od Srbije i nisu lideri u svojim regionima...
i kad vec bez vrijedanja nemozes, jedno pitanje , dali Hrvati trebaju vize ili Srbi, dali se EU boji invazije srpskih ili hrvatskih gradana? hrvatski gradani mogu skoro u cijelom svijetu bez problema dobiti radne i boravisne dozvole bez problema, studentske takoder,, kakva je stvar sa srpskim gradanima
i na kraju, ne bjeze li svi od i iz Srbije? i pobjeglo bi ih jos vise, samo da mogu...
p.s. a o prirodnim resursima, njihovom korisnoscu i iskoristavanju, poredenje sa RH je, cini mi se besmisleno...RH pripada medu najljepse zemlje na svijetu, a prema najnovijim ispitivanjima jedna od 10 najcistijih zemalja na svijetu

Back