"MИСИЈА" ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ! ! !

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako da ne unistava zivote?
Ti ljudi zive u konstantnom strahu.
Ni misija EU nece biti nesto "revolucionarno", nego isto, sve je to isto!
Zasto se nisu zalozili vise za Srbe marta 2004?
Tako bi isto i sad bilo.

Колико видим и ми у Београду ћемо живети у страху кроз пар година, војводина је ту близу, ако се сад не узмемо у памет ...:shock: shock

to isčekivanje tuđe propasti, samo da mi izdržimo pa idemo u pobedu
to isčekivanje da se pojave "nama prihvatljivi" Albanci
to zaluđivanje da smo mi neki **** i faktor pa nas neko nešto pita
sve neke mitološke priče
misija EU, misija NATO, misija Liliputanci ništa se ne menja
proglašenje nezavisnosti, ništa se ne menja
Srbija je uz pomoć SB sprečila nezavisnost u UN, a sve ostalo je mantranje i lov birača u mutnom....

to isčekivanje tuđe propasti, samo da mi izdržimo pa idemo u pobedu
to isčekivanje da se pojave "nama prihvatljivi" Albanci
to zaluđivanje da smo mi neki **** i faktor pa nas neko nešto pita
sve neke mitološke priče
misija EU, misija NATO, misija Liliputanci ništa se ne menja
proglašenje nezavisnosti, ništa se ne menja
Srbija je uz pomoć SB sprečila nezavisnost u UN, a sve ostalo je mantranje i lov birača u mutnom....

Bas tako.

Колико видим и ми у Београду ћемо живети у страху кроз пар година, војводина је ту близу, ако се сад не узмемо у памет ...:shock: shock
ajde nemoj se toliko bojati da predjes Dunav i Savu mi lale smo fini ljudi nece te niko tuci ,nemoj se plasiti Vojvodine , probaj skupiti hrabrosti idi prvo do Panceva ,dok se oslobodis straha a kasnije mozes i do Zrenjanina ako oces .

u danasnjem globalnom svijetu "nitko nikoga ne ostavlja na miru"; ako se zeli biti dio toga svijeta moraju se postivati pravila istog....ili vjerujes da je samovoljna izolacija za dobrobit drzave i naroda...
i jos jednom, reci ako znas...koje preduvjete ima Srbija da bi bila lider na Balkanu...i znas li ti uopce sto podrazumijeva "biti lider"...i koji su to ocigledni fakti...objasni malo, vjerujem da nas ima vise na forumu koji to neznamo...

...Srbiju ceo svet vidi kao lidera na Balkanu - i ekonomskog i intelektualnog...a to sto ti to ne vidis je zato sto si bolesno opterecena kao i tvoja drzava kompleksima i mrznjom prema Srbiji

Поставља се логично питање да ли мисија Европске уније уништава животе не само грађана на Косову већ и целог становништва на овим подручјима, јер реално размишљајућу да ЕУ жели помоћи овом народу она то не би радила, већ би помагала Србију да буде што јача и стабилнија, да што пре уђе и интегрише се у ЕУ.

Спрема ли нам ЕУ сценарио као у Израелу и Палестини ?!, сад треба снажно да се одупремо стварању вештачке државе на тлу Србије или нам прете деценијске кризе и нестабилност у случају независности, ако успемо да сачувамо интегритет а имамо подршку у Савету безбедности, многим земљама те исте ЕУ као и јединство у Србији уследиће прави просперитет Србије и да једном постанемо лидер на Балкану као и пуноправни члан ЕУ.

Nestabilnost nam ne gine u oba slučaja!

kako bi to EU trbala pomoci Srbiji da bude sto jaca i stabilnija...kad preko 2 mil. gradana biraju fasisticku stranku, odnosno njenog lidera...sto bi EU trebala da ucini ?
i zasto bi bilo u interesu EU da Srbije bude lider na Balkanu? koje preduvjete ima Srbija za liderstvo?

A po čemu su danas Radikali fašistička stranka?
U najgorem slučaju jer neki još sanjaju i pričaju o RSK?
Da te podsetim, 'pričati' je iznošenje svojih mišljenja, a u demokratiji je PO USTAVU zagarantovana sloboda govora i mišljenja, prema tome....... sikter!:D

U Srbiji nikada nije bilo fasista i nece ih nikad ni biti.Ova zemlja nije nikakva fasisticka tvorevina tipa krvatske koja je stvarala svoje ss divizije i istrebljivala narode kamom,maljem i pistoljem.
.

Ajmo konkretno:
1) Koliko je Hrvata smaknuto u logorima po Srbiji za vreme WW2, a koliko Srba u logorima po NDH-ziji!?
2) Koliko je Hrvata smaknuto u Srbiji i Bosni ( od SRBA) nakon 90-e, a koliko Srba u RH?

Znači, deco draga, dosta lupetanja!:D

А сад ти мени објасни шта ми то добијамо уласком у ЕУ (и шта смо до сад то добили), значи конкретно, без неких демагогија и типа биће нам боље 2035 године...а да ми то до сада својим рукама нисмо урадили да достигнемо тај исти ниво ЕУ

Osim naravno, onih savremenih projektila i bombi koje nismo znali da pametno iskoristimo!:D:D

ajde nemoj se toliko bojati da predjes Dunav i Savu mi lale smo fini ljudi nece te niko tuci ,nemoj se plasiti Vojvodine , probaj skupiti hrabrosti idi prvo do Panceva ,dok se oslobodis straha a kasnije mozes i do Zrenjanina ako oces .

E, ako si mu rekao :lol::lol::lol:
Kad ste vi pa nekog tukli ? :lol::lol: I kad se ozderete pa potegnete brisu, obicno posecete jagodicu na sopstvenom prstu :lol::lol::lol::lol: Sto naravno, nije mana, nemoj se jediti.8)

Поставља се логично питање да ли мисија Европске уније уништава животе не само грађана на Косову већ и целог становништва на овим подручјима, јер реално размишљајућу да ЕУ жели помоћи овом народу она то не би радила, већ би помагала Србију да буде што јача и стабилнија, да што пре уђе и интегрише се у ЕУ.

Спрема ли нам ЕУ сценарио као у Израелу и Палестини ?!, сад треба снажно да се одупремо стварању вештачке државе на тлу Србије или нам прете деценијске кризе и нестабилност у случају независности, ако успемо да сачувамо интегритет а имамо подршку у Савету безбедности, многим земљама те исте ЕУ као и јединство у Србији уследиће прави просперитет Србије и да једном постанемо лидер на Балкану као и пуноправни члан ЕУ.

Признајем да ми није јасно КАКО НЕ СХВАТАТЕ да ЕУ не само што не жели да Србија буде некакав лидер, него једноставно ЕУ НЕ ЖЕЛИ ДА СРБИЈА УОПШТЕ ПОСТОЈИ - то говоре апсолутно сви њени поступци и све "радње" које предузима према Србији.

Не знам КАКО ће изгледати ново мешање освајачког шпила и ново "мешање карата" на КиМ, а овако је својевремено изгледала лешинарска подела територије у тзв. "зони раздвајања"... начуо сам да ће овога пута доћи и Руси на КиМ, али не знам колико је то тачно:

Не знам КАКО ће изгледати ново мешање освајачког шпила и ново "мешање карата" на КиМ, а овако је својевремено изгледала лешинарска подела територије у тзв. "зони раздвајања"... начуо сам да ће овога пута доћи и Руси на КиМ, али не знам колико је то тачно:

Мапа је застарела.

zar rusi nisu hrabro ostavili svoje polozaje u bosni i preselili se na kosovo, sa chime
su bili prva strana vojna sila na KiM 1999.
zauzimajuci prishtinski areodrom, koji su posle predali amerima, verovatno za neku
protivuslugu...

Mozes li da nam kazes koju to protivuslugu i gde si to procitao/cuo/video/potpisao ?
Ili kada to drugi forumski sveznalica potvrdi onda je to tako ?
Unapred zahvalan na odgovoru.8)

Dva scenarija, po mom mišljenju vrlo logična.

Nadam se da će Rusi istrajati u trci, i nadam se da Koštunica neće pokleknuti.

Мапа је застарела.

Јеси ли ти уопште прочитао мој пост? Да јеси разумео би да сам управо и поставио мапу из времена када су окупатори дошли на КиМ (негде око 2000.) и сада постављам питање КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ НОВА ПОДЕЛА ? :twisted::twisted::twisted:

Back