nipikopolapafu Zainteresovan član Poruka 102 31.12.2007. u 19:08 - mis kaze ccccccccccccc #1 pre nekoliko dana sam primetio da kad god pomerim mis, na zvucniku cujem neki tiho cudno:shock: sustanje. what's the problem?
pre nekoliko dana sam primetio da kad god pomerim mis, na zvucniku cujem neki tiho cudno:shock: sustanje. what's the problem?
strajo Ističe se Banovan Poruka 2.787 31.12.2007. u 19:47 - mis kaze ccccccccccccc #2 e to se i meni deshavalo, a odkad imam pojachalo i zvuchnike toga nema!!! Tako da mislim da je do zvuchnika a neka me neko ispravi ako nije!!!
e to se i meni deshavalo, a odkad imam pojachalo i zvuchnike toga nema!!! Tako da mislim da je do zvuchnika a neka me neko ispravi ako nije!!!
BigMazi Ističe se Poruka 2.832 31.12.2007. u 20:06 - mis kaze ccccccccccccc #3 oce tako po nekad...zezalo me ali nisam primecivao posto vecinom koristim slushke, kad sam reinstalirao sistem nije bilo toga..verovatno do drajvera..
oce tako po nekad...zezalo me ali nisam primecivao posto vecinom koristim slushke, kad sam reinstalirao sistem nije bilo toga..verovatno do drajvera..