Quantcast

Mirror mask

laudanum

Zainteresovan član
Poruka
496
"U pocetku, ona se nasala u novom i praznom prostoru. I sve je bilo belo, coiskovi su bili pomalo ludi, a tepisi pomalo zivi, ali to je bio dobar prostor. I sela je u centar i videla prazan beli papir. Drzala je amajliju na svom licu,a odsjaj amajlije je bio grad izgubljenih horizonata i prica koje su negde tamo visoko. I kao sto je bio odraz amajlije to se i pojavilo u praznini. I kada vise nije bilo mesta ona je okrenula list i nastavila na drugoj strain. I praznina je bila ispunjena, od ugla do ugla, sa obe strane.

Grad sa prednjim i zadnjim delom.

Grad svetla i senki.

Onda je legla u svoj krevet i sanjala o svojoj tvorevini i o zivotima koji su je nastanjivali. I u narednim danima bilo je jos praznina i jos svetlosti i jos senki. Amajliju je stavila ispod kraljicinog znaka, da pokaze gradu da ona zna da nikada nece biti zavrseno jer taj grad je bio njen zivot i njen san, i zivece zauvek."
Mirror mask- maska puna odraza. Ona koncentrise tvoje zelje, tvoje prohteve, daje ti sto ti je potrebno.

Da li ste pogledali ovaj film?
 
Poruka
18.048
"Na filmu su radili, izmedju ostalih, Jim Henson Company (za one koji se ne secaju, Henson je radio Muppet Show, Lavirint (sa Bowiem), Dark Crystal i jos mnogo filmova, medju kojima je i serija Storyteller koja se pustala kod nas, davno, davno...), Neil Gaiman (poznat po svojim ilustratorskim mocima i interesantnim, uvek pomalo mracnim, fantasy pricama) i Dave McKean (koji je, izmedju ostalog, radio i na nekim Harry Potterima)."

E ovaj Neil Gaiman... i njegov sandman...
 

Sephirot

Početnik
Poruka
28
Hvala ti sto si mi pomogao-la da se setim imena ovog filma ciju sam reklamu video samo jednom i nisam mogao da se setim naslova. Iz kuce Jim hensona su izasli jedni od mojih omiljenih filmova( Dark Crystal i Labyrinth). Jos kada bi mi neko rekao gde mogu da skinem ovaj film vodio bi vas sve na riblje specijalitete
 

Top