georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 179.272
sve nas koji se kunemo u slaninu,beli luk i kiso kupus ima poapse
Mene ne mogu da prevare,jer sam dugo u takozvanoj saradnji sa njima.proverava se da li je dr sve ispravno lečio pa se onda utvrđuje da li ima namernih propusta, valjda tako nešto
a možeš ti da ne ideš kod doktora, da odbiješ terapiju i da umreš
A gde sam ja to poredio tog kretena sa bilo kojim doktorom.Poznajem poprilican broj doktora koje treba pohapsiti i pre nego sto neko umre.Naravno, cim TVRDI da pijenjem soka IZLECI rak.
U suprotnom bi bila deklarisana kao sto i jeste, placebo ili pomocno sredstvo.
Nema taj savesti ni mrvu, covek mentalno oboleo koji ima laznu diplomu laznog fakulteta, i predstavlja se kao doktor.
Jeste, izjavio je to i vise puta, kad su krenule tuzbe. Pre toga je bolnice i skole nazivao debilanama....
To je vec druga prica, ne moze svaki pacijent da se otme od smrti, nisu oni carobnjaci nego doktori...
Da ima gresaka, ima i cesto prolaze bez kazni. Ali porediti ovog bolesnika sa njima je u najmanju ruku degutantno.
Jabto isto govorim, da ih ima ibte kako zrelih za prdekanu. Ali cak i oni takvi su ako nista drugo ucili 20 godina. A ovaj kupio diplomu u USA i leci.A gde sam ja to poredio tog kretena sa bilo kojim doktorom.Poznajem poprilican broj doktora koje treba pohapsiti i pre nego sto neko umre.
Ma tog majmuna je trebalo mnogo pre uhapsiti,jer se culo o njemu vec duze vreme i kako narod prica,uzima im pare, a nista ne pomaze.Jabto isto govorim, da ih ima ibte kako zrelih za prdekanu. Ali cak i oni takvi su ako nista drugo ucili 20 godina. A ovaj kupio diplomu u USA i leci.
Ne znam samo ko ga je gurao, pa on je drzao govore i tribine u organizaciji SPC... Koja dileja je to dozvolila.Ma tog majmuna je trebalo mnogo pre uhapsiti,jer se culo o njemu vec duze vreme i kako narod prica,uzima im pare, a nista ne pomaze.
Ne znam,to sam i ja video i smucio mi se.Ne volim takve licemerne pokretace,bilo cega.Ne znam samo ko ga je gurao, pa on je drzao govore i tribine u organizaciji SPC... Koja dileja je to dozvolila.
Па наравно да не мисли буквално. Зна се шта је тема и у ком контексту прича.Lupeta, zivotinje se itekako razboljevaju...
Zasto mi se cini da smo dobili jos jednog obozavaoca lika i dela doticnog....
Kada nekog boli stomak i kazes mu da popije mlak caj od nane to je alternativna medicina a kada neko kao miroljub kaze zeni da prekine sa hemoterapijom i pocne da pije sokove to je nadrilekarstvoОптужни предлог против Мирољуба Петровића, псеудоакадемика, подигло је Основно тужилаштво у Лесковцу, а он се терети да је без дозволе за лек, справљао биљне лекове, екстрате, чајеве и сокове и тако лечио више особа, међу којима су сада и двојица покојника.
„Окривљени се терети да је без дозволе за лек, одговарајуће стручне спреме и дозволе за производњу лека справљао биљне лекове-тинктуре, екстрате, чајеве и сокове и исте продавао различитим лицима и без одговарајуће стручне спреме лечио више лица, између осталих сада пок. П. С. из Скопља и пок. Б. М. из Новог Сада“, саопштавају из Тужилаштва.
Pogledajte prilog 1199228
Možda je ovo dobra opomena dokle može da ode promovisanje alternativne medicine.
BIANe znam samo ko ga je gurao, pa on je drzao govore i tribine u organizaciji SPC... Koja dileja je to dozvolila.
Onda bi svima nama koji nismo lekari mogao da umre makar po jedan pacijent...Zasto ne zatvore svakog lekara kome umre pacijent.Mislite da nema krivih za smrt pacijenata.
Smrdin.Info.Оптужни предлог против Мирољуба Петровића, псеудоакадемика, подигло је Основно тужилаштво у Лесковцу, а он се терети да је без дозволе за лек, справљао биљне лекове, екстрате, чајеве и сокове и тако лечио више особа, међу којима су сада и двојица покојника.
„Окривљени се терети да је без дозволе за лек, одговарајуће стручне спреме и дозволе за производњу лека справљао биљне лекове-тинктуре, екстрате, чајеве и сокове и исте продавао различитим лицима и без одговарајуће стручне спреме лечио више лица, између осталих сада пок. П. С. из Скопља и пок. Б. М. из Новог Сада“, саопштавају из Тужилаштва.
Pogledajte prilog 1199228
Možda je ovo dobra opomena dokle može da ode promovisanje alternativne medicine.
Vidio sam tog. To je onaj s perčinom koji se nešto bio udebljao ....Smrdin.Info.
Za ovo je u pravu 100%!
Zasto ne zatvore svakog lekara kome umre pacijent.Mislite da nema krivih za smrt pacijenata.
Mene ne mogu da prevare,jer sam dugo u takozvanoj saradnji sa njima.