Miroljub Petrovic - Da se zna red ! Izbori

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
41.660
Miroljub Petrovic rodjen 1965.
Doktorirao filozofiju u Rumuniji, po njegovoj prici govori deset jezika, i jos deset razume, radi i kao prevodilac.
Neuspesni atentator na Tudjmana.
Bio doborovoljac i obisao sva ratista, gde se pokazao izuzetnu hrabrost.
U Holandiji planirao miniranje brana, ako holandska vlada ne pusti Karadzica, Mladica, Seselja i sve Srbe iz holandskih zatvora.
U Americi doktorirao iz Alternativne Biblijske medicine , i dobio pocasni doktorat na Papui Novoj Gvineji.
Redovan bio na Hepiju, Pinku i Informeru dok nije poceo da kritikuje Vucica.
Kaze da se bori za postenu, pravednu i domacinsku Srbiju.
Po citavoj Srbiji nicu njegovi mesni odbori po svim gradovima - Putkovica ravan, Zlokuca, Provalija, Gujiste, Mrtvo Zub...
Osudjen na novcanu kaznu zbog nadrilekarstva, ali kaze da mu je to namestio Vatikan.
Kolike su njegove sanse na izborima ?

:think:
z miroljub.jpg

Miroljub Petrović – Sistem demokratije stvara poslušne i obezglavljene ljude!​

Neće on pristati, mada bi bila drugačija slika ovog puta.
Ja ovog lika neograničeno volim jer me je naterao da čitam Bibliju, jer mi je bacio u podsmeh i toleranciju ljude koji me uopšte ne kapiraju, jer je gospodin koji javno nije nikad napravio ni mini-incident, jer propoveda lepo i dobro vladanje, jer spominje bitne biblijske poruke u pravo vreme-za mene, kao i za mnogo mladih koji ga prate, i jer je prosto ljudina.
Oca sam na prošle izbore poslala u nemogućnosti da se pojavim lično u Majestic ili možda čak neki drugi hotel. Moj otac mi nije verovao do tad koliko je to prirodan čovek, a vratio se kući sa svim najlepšim doživljenim u realnom susretu. Moj otac je u duši četnik. Išao je na taj susret kao po kazni-ali je porazgovarao sa Miroljubom Petrovićem, skoro kao u moje ime, i vratio se kući kao veliki poštovalac lika i dela.
Posedimo često i pričamo:"I, srete ga ti? Ja ga još nikad nisam srela, a toliko mi je drag!"
"Pa, ćerko, idi drugi put ti."

Iz kog razloga nisi mogao napisati čitljivo svima?
Ban? Što bi te iko banovao za mišljenje?
Da vidimo tebe-dokle si stigao u slavi sopstvenog postojanja na svetu?
Drag si mi Forumaš, i poštujem to što si zaključio. Autonomija nad sopstvenim mišljenjem je dragocenost trenutno. Imaš, valjda, i utemeljenje svog mišljenja, pa... Eto, sestra bratu traži razloge za ovo, a ako nismo kroz vreme postali sestra i brat, možda me samo kao običnog posmatrača zanima odakle želja da se ovaj čovek počasti nazivom-sektaš?

Iz kog razloga nisi mogao napisati čitljivo svima?
Ban? Što bi te iko banovao za mišljenje?
Da vidimo tebe-dokle si stigao u slavi sopstvenog postojanja na svetu?
Drag si mi Forumaš, i poštujem to što si zaključio. Autonomija nad sopstvenim mišljenjem je dragocenost trenutno. Imaš, valjda, i utemeljenje svog mišljenja, pa... Eto, sestra bratu traži razloge za ovo, a ako nismo kroz vreme postali sestra i brat, možda me samo kao običnog posmatrača zanima odakle želja da se ovaj čovek počasti nazivom-sektaš?
Hvala za ovo da sam ti drag. :heart::pivce:

U mojoj kući se zna red. Nema da upada malo i veliko, da me iznemirava, npr. dok ovo pišem.
Kandidovala bih Miroljuba Petrovića još jednom.
Ja bih to čudo za Srbiju zaista volela da doživim i propratim.
To je veliki gospodin i ima sve reference da nam bude predstavnik svetu, ali odjednom bi se sve zavrtelo oko male i ni po čemu značajne Srbije.
Al' bi se tu zasedalo i predsedalo!
Za godinu dana bi se zaveo RED, u to sam uverena.

E da, ima ta neka fora, ljubljenje cigana za skidanje uroka.

Zdravko Mamić maksimalno je uživao i opustio se na drugom od tri rasprodana koncerta Svetlane Cece Ražnatović u jednom hotelu na Jahorini, piše srpski Telegraf. Mamić je folk zvijezdi odmah prišao i poljubio joj ruku, a ona mu je uzvratila jednim komentarom.

- Inače, samo da znate, ja sam vaš fan! - rekla mu je Ceca što je očito oduševilo Mamića.
Mamić se zatim okrenuo, došao do svog stola, a onda se njegovo društvo šalilo s njim zbog tog događaja, dok se Mamić nasmijao na zezanje prijatelja.

Back